30 gr yulafi anlamamak normal de
200 metre yani nesini anlayamiyorsunuz ki?
Oha sen de mi labir gün beraber sokağa çıkalım.
anladığını anlamayacak hale gelmen garanti
Kız ne havasıNiye hava atıyon ki? Allah bizi de böyle yaratmış
Kız ne havasıcidden şaşırdım. Bilmiyordum.
Mesela bir şoförün 200 metreyi anlamamasi normal değil. Ben şoför degilken de anlıyordum.
Bakın toplanin size öğreteyim. Seri adımlarla 2 dakikada 250 metre yol alırsınız. Tabi bunda bacak boyu filan da önemli ama aşağı yukarı yani.
Ona göre hesap edin işte. 100 metreyi 1 dakikada yürürüz bir aksilik olmazsa.
Araba ile de 1 kilometre mesafe yaklaşık 1 dakikada alınır. Tabi yaklaşık 90 km hız yapıyorsanız.
Bunlar yola göre de değişir ama yaklaşık olarak böyle anlamlandirmaya çalışın.
Seviyorum sizleri❤❤❤ güldürdünüz beni. Allah da sizleri güldürsün. Cok tatlısınız.
Oha sen de mi la
Ulan onca yildir metropolde araba kullaniyon ayiptir beeee
Bimukabele canoKız ne havasıcidden şaşırdım. Bilmiyordum.
Mesela bir şoförün 200 metreyi anlamamasi normal değil. Ben şoför degilken de anlıyordum.
Bakın toplanin size öğreteyim. Seri adımlarla 2 dakikada 250 metre yol alırsınız. Tabi bunda bacak boyu filan da önemli ama aşağı yukarı yani.
Ona göre hesap edin işte. 100 metreyi 1 dakikada yürürüz bir aksilik olmazsa.
Araba ile de 1 kilometre mesafe yaklaşık 1 dakikada alınır. Tabi yaklaşık 90 km hız yapıyorsanız.
Bunlar yola göre de değişir ama yaklaşık olarak böyle anlamlandirmaya çalışın.
Seviyorum sizleri❤❤❤ güldürdünüz beni. Allah da sizleri güldürsün. Cok tatlısınız.
ben bir yıldır oturduğum evi taksiciye tarif edemiyorum, sonra da yeni taşındım da diye kıvırıyorum. sağımı solumu iyi bilirim ama tarif edemiyorum işte,sağla solla bitsesırf utanmayayım diye takside filan taksiye binmeden önceden aklımdan sağın solun yönünü kestiriyorum sonra taksi çeviriyorum. aniden sorulunca tabi yapacak bişi yok. bir kere eşim sağda araba dedi. sola döndüm. sonra senin sağın orası mı dedi. ben sol anlamışım deyip kıvırdım. tabi şuan yemiyo. ama yabancılarda durumu kurtarıyor =)
Ama kafanda 5 km evinden bi noktaya kadar belirle, 7 km diyene o mesafeyi bir buçuk kez kat ettiğini düşün. Bazı şeyleri sabitlemek lazım metroloji de sabitleyerek oluyorKonuyu okuyunca sesli güldüm. Ben de metre ve km'yi anlamlandıramıyorumMesela insanlar diyorlar ya x yerden y yere gitmek yaa taş çatlasın 7-8 km orası Benim zihnimde asla bir örnek belirmez bu cümlede 7-8 km mi? Allah Allah tam olarak ne kadar mesafe ola ki acaba? Ya da birisi yolda bana adres sorsa ona 100-200 metre yürümeniz gerekir demem en fazla 1 dk sürer yürümeniz derim
Diğer mesajları okuduğumda yalnız olmadığımı anlamak çok güzelmiş. Boşver dert etme
İyi de annem zaten onları düşünebilsek, anlasak problem olmucak kiBence ornege ihtiyaciniz var. Misal 200 m sizin ev - market arasi. 1 km sizin ev - ... bankasi subesi ... bu tip tarifler.
hahaha yaa bu benim başıma da gelmişti sonra adam uzattı neerde oturuyordunuz önceden diye yalanda pek söyleyemiyorum anadolu yakasında oturuyordum dedim hiç bilmediğim bir yerben bir yıldır oturduğum evi taksiciye tarif edemiyorum, sonra da yeni taşındım da diye kıvırıyorum. sağımı solumu iyi bilirim ama tarif edemiyorum işte,sağla solla bitse
Ama kafanda 5 km evinden bi noktaya kadar belirle, 7 km diyene o mesafeyi bir buçuk kez kat ettiğini düşün. Bazı şeyleri sabitlemek lazım metroloji de sabitleyerek oluyormesela bir dirhem eşittir birkaç adet keçiboynuzu çekirdeği mi öyle bir şeydi
Bak işte bende dakika hesabı yapıyorumİşte ben bunu dakika bazlı yapıyorum. Belki de kendimi alıştırmadığım içinEvden otobüs durağına 7-8 dk yürüyorsam ordan da orayaaaa.... hımm... diye bir hesap yapıp size dakika hesabı yol tarif ederim ama metre falan veremem valla kusura bakmayın Anlayanlar 7 dakikalık yolun kaç metre/km olduğunu kendi çevirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?