- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Bilmiyorum, çizgi filmlerden onu gördük, hayattaki en büyük amaç; dünyayı ele geçirmek. Ne yapacağım kısmını hiç düşünmedim. En kötü arsam var filan der, zengin hissederdim.Dünyayı ele geçirip napıcan uzaylı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum, çizgi filmlerden onu gördük, hayattaki en büyük amaç; dünyayı ele geçirmek. Ne yapacağım kısmını hiç düşünmedim. En kötü arsam var filan der, zengin hissederdim.Dünyayı ele geçirip napıcan uzaylı![]()
Yattığım yerden çok güldürdün beni Allahta seni güldürsünBilmiyorum, çizgi filmlerden onu gördük, hayattaki en büyük amaç; dünyayı ele geçirmek. Ne yapacağım kısmını hiç düşünmedim. En kötü arsam var filan der, zengin hissederdim.
Vallaha bebeğim doğasıyla kadar hep yürüdüm benim ölçüm metre hesabı değilde atıyorum. Karşıyaka iskeleden, Bostanlı pazar yerine kadar yürüdüm oluyorduHanimlar çok komiksiniz şu metre olayından anliyorum ki hiç biriniz yürüyüs yapmiyorbenim gibi yürüyüş yapıp kaç km diye sürekli bakarsanız öğrenirsiniz
![]()
NeyyyyyBen bi kere pazarda domates alıyorum 1-1,5 kg alcam seçtim verdim adama poşeti adam diyo ki 1 tane daha atarsam 6 kg olcak
Bende utandım bişe diyemedim 6 kg domatesle eve döndüm hepsi çürüdü tabi![]()
Hahahah çok güldümBen bi kere pazarda domates alıyorum 1-1,5 kg alcam seçtim verdim adama poşeti adam diyo ki 1 tane daha atarsam 6 kg olcak
Hâlâ gülüyorum eşim diyoki neye guluyorsun bu kadarBen bi kere pazarda domates alıyorum 1-1,5 kg alcam seçtim verdim adama poşeti adam diyo ki 1 tane daha atarsam 6 kg olcak
Kız o kadar mı yaBen bi kere pazarda domates alıyorum 1-1,5 kg alcam seçtim verdim adama poşeti adam diyo ki 1 tane daha atarsam 6 kg olcak
Ben bi kere pazarda domates alıyorum 1-1,5 kg alcam seçtim verdim adama poşeti adam diyo ki 1 tane daha atarsam 6 kg olcak
nasıl yani her adım 1 metremi yani200 m dediğin ortalama 200 adımbunu unutma yeter
10 gr yulaf içinde mutfak teraziyi diye birsey var
![]()
Eee bende tam olarak böyleyim uzunluk ve ağırlık ölçülerini hiç kestiremem öyle ki 200 metreyle 500 metreyi kestiremem mesela ağırlıklarda alışveriş yaparken falan manav bölümünde eskiden 1 kilo diye alıyordum 2,5 kilo çıkıyodu yada yarım kilo ama artık biraz daha kullanarak sanıyorum 1 kilo diye aldığım 1,7 falan oluyo ama işitsel zekam çok iyidir unutmam görsel zekamda birini 10 sene sonra görsem nerde gördüm ne konuştum hatırlarım bence otizimle alakası yok herkesin zekası farklıMerhaba, öncelikle üniversite mezunu oldugumu belirteyim :) Ama günlük hayatta kullanılan ölçüleri asla anlayamıyorum. 200 metre sonra sola dönün derken ne kadar uzaklıkta oldugunu kestiremiyorum. yada bi tarif uygulayacagım mesela 30 gr yulaf ne kadar eder hiç anlamıyorum. anca bana 1 kaşık 10 kaşık demeleri lazım. Bunun kolay bi yolu var mı. Bu arada birbirinden alakasız 4 bölüm okuyorum ve onlardan alakasız bir işte çalışıyorum. İş başvurusunda ik cı bi psikolog bana tam teşhis olmasada hafif otizm olabilir dedi.. Yani rehber eksikliğim varmış. Birimleri anlayamamın bununla bi ilgisi olabilir diye düşündüm belirtmek istedim
Hâlâ gülüyorum eşim diyoki neye guluyorsun bu kadar![]()
Kız o kadar mı ya1 kiloyla 6 kilo mu
![]()
İçinden 1.5 kilosunu alsaydın eve gelince![]()
buna sesli güldümAy benden birsuru varmisyer yön kavramim sıfırın altinda, bir yıldır oturduğum biyerde büyük markete gitmek için taksiye bindim meğer sadece caddenin karşısına geçmem gerekiyormuş. Taksici şurası diyip şaşırınca ayağımda problem var yuruyemiyorum demistim
Evime giderken defalarca kayboldum. İşe başladığımda, mühendisim saha gezisi yapıyorum, 2 kat alttaki ofisten ciktim maksimum 15 dakikalık bir isim var, 2 saat gelmeyince ofis arkadaşlarım aramaya çıkmışlar ama beni bambaşka bi yerde proje müdürlerinin olduğu heyet buldu![]()
km hesabıyla yürümüyoruz ki şurdan şuraya işteHanimlar çok komiksiniz şu metre olayından anliyorum ki hiç biriniz yürüyüs yapmiyorbenim gibi yürüyüş yapıp kaç km diye sürekli bakarsanız öğrenirsiniz
![]()
Heralde saat 12 yönünü kuzey olarak şeyapıyolarBende bu polisiye filmlerindeki tabirlere hastayım.."Saat 9 yönünde şüpheli şahıs" gibi..kime göre saat 9 yönü?
hahahaBen bi kere pazarda domates alıyorum 1-1,5 kg alcam seçtim verdim adama poşeti adam diyo ki 1 tane daha atarsam 6 kg olcak
Eee bende tam olarak böyleyim uzunluk ve ağırlık ölçülerini hiç kestiremem öyle ki 200 metreyle 500 metreyi kestiremem mesela ağırlıklarda alışveriş yaparken falan manav bölümünde eskiden 1 kilo diye alıyordum 2,5 kilo çıkıyodu yada yarım kilo ama artık biraz daha kullanarak sanıyorum 1 kilo diye aldığım 1,7 falan oluyo ama işitsel zekam çok iyidir unutmam görsel zekamda birini 10 sene sonra görsem nerde gördüm ne konuştum hatırlarım bence otizimle alakası yok herkesin zekası farklı
Ortalama evet hiç duymadin mınasıl yani her adım 1 metremi yani![]()
Konserve yapsaydın![]()
![]()
adam 5 çocuğum var falan sanmıştır heralde orduya yeter 6 kg![]()
![]()
Ortalama evet hiç duymadin mıaşağı yukarı diyelim
![]()