Cinsellik yasayan bir insanin iyi yada kotu diye nitelendirilmesi hep sacma gelmistir bana
Sirf sevisiyor diye nesili kotulemekde bizim gibi topumlara has sanirim
2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum
Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler
Bunun toplum ahlakiyla bir alakasi yok
Toplum ahlaki , hirsizlik , oldurmek , dolandirmak vs gibi eylemlerle bozulur , yoksa iki insanin birbiriyle sevismesiyle degil
Sorun orada bence zaten, reşitler ama ne yaptıklarının bilincinde pek değiller. IQ yerlerde.Yani belki de bartu kız için özeldir bilemeyiz :) metroda öylesine konuşmak için iğrenç bir konu olmuş ama erkekler de kızlar hakkında konuşuyorlar benzer şekillerde.
Lise öğrencileri 18 -19 yaşında da olabiliyorlar. Reşit ve ne yaptığının bilincinde ise yapacak bir şey yok.
Cinselliğin ben de her önüne gelenle yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ama bunun kararını ben sadece kendi adıma verebilirim. Çocuğuma ancak cinsel eğitim ve doğru karar verebilme yetisi edindirmeye çalışırım. Sonrası kendi bileceği iş ben ne yaparsam yapayım...
Ne güzel yorum.
Yani , yemek yemek su icmek nefes apmak kadar dogal bir eylemin boyle bir tabuya cevirilmesi , bu dogal eylemi yapanlarin kotu olarak siniflandirilmasini benim aklim almiyorAynı şeyleri düşünüyorum sizinle cinsellik bir amaç olmamalı. Hayatın yemek yemek kadar olağan bir parçasına bu kadar anlam yüklemek çok garip geliyor bana. Kızımı özgür yetiştireceğim. Onun bedeni üstünde ahkam kesmeye, konuşmaya kimsenin hakkı olmadığını öğreteceğim
Aslında konu bana biraz zorlama geldi ya neyse :)Hayir sanki sevismeyi bu nesil kesfetti
40 yasindayim , ben genckende sevisiyorduk yani
Merhabalar,
Sabah Kızılay'a gitmem gerekiyordu. Metroyla ineyim dedim neyse,
Yanında 2 genç kız oturuyor 2 si de birbirinden güzel,
Klasik sosyal medya hesaplarından bahsediyorlar yok takipçi yok şunu takip ediyor musun? yok şu seni takip ediyor mu şimdi ki gençlerin klasik muhabbeti diyelim.
İkisi de lise öğrencisi çünkü çantalarında bir kolejin amblemi vardı.
Biri diyor ki arkadaşına
- Eeee Bartu'yla nasıl gidiyor.
-İyi işte ya nasıl olsun 2 gün küs 3 gün barışık geziyoruz.
Tekrar soruyor diğeri,
-Sizin ilişki 7 ay oldu dimi
-Evet ama 7 ay'ın en fazla 5 ay'ı küs geçmemiştir.
-Yatak da nasıl Bartu?
-Başarılı değil bana yetmiyor ayrıca yeniliklere açık değil dar açıdan bakıyor sanki benim bir tek vajinam var. Ama Salak bebeyi Seviyorum işte ne yapayım.
Bu muhabbetin daha ilerisi nerelere gitti bilmiyorum çünkü daha kızılay'a gelmeden yerimden kalktım ve diğer vagon'a doğru yürüdüm.
Önce Normal herhalde yeni nesil böyle dedim.
Sonra Eeeee bu yeni nesil'i yetiştiren de biz değil miyiz? Diye düşündüm.
Ben de yeni nesil bir erkek çocuğunun annesiyim.
38 yaşımdayım, Cinselliğe namus gözüyle bakmam ama Cinsellik herhangi biriyle yaşanmamalı diye düşünenlerdenim. Ve bunu yaşamanın bir farkındalığı olmalı diyorum.
Yani kişiler cinselliği şu yaşta yaşasınlar filan demiyorum. Kendileri için en özel kişiyle yaşamalılar diyorum.
Velhasıl hanımefendiler, Biz nasıl bir nesil yetiştiriyoruz ???
Yorum bile yapmiyorum buna , 40 yil dusunsem aklima gelip de buraya konu acmam boyle birseyle ilgiliAslında konu bana biraz zorlama geldi ya neyse :)
Bunu sırf özgür iradeleriyle cinsel ilişki yaşayan insanlar için mi diyorsunuz?İğrenç yobaz berbat bi nesil görüyorum
Bozulur neden bozulmasın.küçücük yaşta cinsel hastalıktan, korunmaktan bi haber sevişip, sonra gayri meşru çocuklar doğurup,korkup öldürmeye çalışan,tuvalete atan tonlarca haber duyuyoruz.Bence herşeyin bi yaşı olmalı.sizin düşüncenize elbette saygı duyuyorum.ama ben çocuklarım için (kız erkek fark etmez) kafana göre istediğin kişiyle istediğin şekilde ne yaparsan yap diyemem.Cinsellik yasayan bir insanin iyi yada kotu diye nitelendirilmesi hep sacma gelmistir bana
2 cocuk annesiyim , gorevim onlara cinselligi saglikli sekilde anlatmak , korunma yollarini anlatmak ve ozgur birakmak , cinsellik yasarken de kimsenin kalbini kirmamayi anlatmayi da dusunuyorum
Gerisi beni ilgilendirmez , istedikleri yasta istedikleri kisiyle sevisebilirler
Toplum ahlaki , hirsizlik , oldurmek , dolandirmak vs gibi eylemlerle bozulur , yoksa iki insanin birbiriyle sevismesiyle degil
Cinsellik yasayan bir insanin iyi yada kotu diye nitelendirilmesi hep sacma gelmistir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?