Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynı şeyleri düşünüyorum sizinle cinsellik bir amaç olmamalı. Hayatın yemek yemek kadar olağan bir parçasına bu kadar anlam yüklemek çok garip geliyor bana. Kızımı özgür yetiştireceğim. Onun bedeni üstünde ahkam kesmeye, konuşmaya kimsenin hakkı olmadığını öğreteceğim

Sorun orada bence zaten, reşitler ama ne yaptıklarının bilincinde pek değiller. IQ yerlerde.

ankarada özellikle büyük kolejlerin öğrencileri çabuk büyür, yaşlarından olgun davranırlar, ailelerinden de pek korkmazlar açıkçası. duygularını bastırmazlar yani eminim bartu ve o kız okulun spor salonunda da sevişmişlerdir

metroda konuşulması hoş olmamış pek, onun dışında cinsellik yaşı düşeli epey oluyor, bilinçli olmaları yeterli sanki.

Liseye giden çocukların yatak muhabbeti yapması ne kadar üzücü ve bunu hiç çekinmeden utanmadan ağzını yaya yaya konuşması gerçekten utanç verici
Yok o reşit o çocuk bizi ilgilendirmez falan diyenleri anlamıyorum o yaştaki çocuk böyle olmamalı
Evlenirken küçük bulduğumuz kızlar erkek arkadaşları ile o yaşta cinselliği sonuna kadar yaşamamalı
Çocukları özgüvenli mutlu yetiştirelim derken ahlak konusunu atlıyoruz sanırım

Yani , yemek yemek su icmek nefes apmak kadar dogal bir eylemin boyle bir tabuya cevirilmesi , bu dogal eylemi yapanlarin kotu olarak siniflandirilmasini benim aklim almiyor

Bence gerçekten sağlıklı değil bu durum. İsteyen bana fosil gözüyle bakabilir ama cinselliği bu kadar normalleştirmemizin hata olduğunu düşünüyorum, en azından lisede olmamalı. Başıma ağrılar giriyor ufak kızlardan bunları duyunca. Ki reşit değiller bile suç falan olmalı bu, suçtur umarım.

İğrenç yobaz berbat bi nesil görüyorum bazen kusacak gibi oluyorum ve malesef bunun suçluları bizleriz ne de olsa biz yetiştiriyoruz yeni nesli

İğrenç yobaz berbat bi nesil görüyorum
Bunu sırf özgür iradeleriyle cinsel ilişki yaşayan insanlar için mi diyorsunuz?
Asıl yobazlar, iğrençler, berbatlar kadınlara özellikle de çocuklara tecavüz eden, onları taciz edenler olmalı ama tabii ki de ayıp olan hür iradeyle cinsel ilişki yaşamak....

Malesef bir anne olarak benimde bu konuda endişelerim var kimsenin özel hayatni sorgulamak bana duşmez ama artik cinsellik16-17yasina kadar indi televizyindaki filmler sosyalmedyada ki siteler cinselligi o kadar basitlestirdi ki artik hersey normal geliyor kucucuk cocuklarin gozu onunde hersey oluyor cocuklar merak ediyor özenyor ve malesef sonuclarida husran olyor daha hic birseyin farkinda olmadiklari icin istenmeyen hamilelik istemeyen evlilik vs.pBu yuzden evlatlarimizi karsimiza alip herseyi guzel bir dille onlara anlatmaliyiz.Allahim herkezin evladini korusun

Bozulur neden bozulmasın.küçücük yaşta cinsel hastalıktan, korunmaktan bi haber sevişip, sonra gayri meşru çocuklar doğurup,korkup öldürmeye çalışan,tuvalete atan tonlarca haber duyuyoruz.Bence herşeyin bi yaşı olmalı.sizin düşüncenize elbette saygı duyuyorum.ama ben çocuklarım için (kız erkek fark etmez) kafana göre istediğin kişiyle istediğin şekilde ne yaparsan yap diyemem.

Nesil değişiyor ve artık onlar normal karşılıyorlar kendi aralarında böyle şeyleri konuşmayı aslında okadar da normal değil tabi.
Genelleme yapmamaklazım yinede vardır erkeklerde ve kızlarda böyle şeyleri yanlış bulan.

Maşallah konunun altına çağdaş, açık görüşlü, ilerici arkadaşlar, çoook normal cinsellik yemek içmek gibiciler doluşmuş. Arkadaş cinsellik olağan bir gereksinim olabilir ama lise çocuğu için değil !!! Bu ahlaki çöküntüleri modern yaşamın bir paçası haline dönüştürmek kime ne kazandırıyor yani ? Ne istediğini bildiği bir yaşta yaşaması gerekenleri henüz çocuk sayıldığı yaşta yaşamak ne kazandırır acaba kişiye? Sonra oraya buraya atılmış bebekler, kürtajlar, psikolojik çöküntüler...

iğrenç tabi haklısın.
çünkü ayakları üzerinde duramayan henüz baba eline muhtaç iki çocuk ve hayatları!
çok zor çok. ya hamile kalsa?? ya merdiven altlarında aldırsa Allah muhafaza. giden bebeğe mi geride kalan çökmüş psikolojili kıza mı üzülmeli?? belki kızın canı da heba olacak Allah muhafaza.
hele de doğduğundan beri bu tür ilişkileri varmış gibi konuşmaları daha çirkin. yani bildiğin çocuk istismarı var! belki karşı da çocuktur.
inş oğlum hayırlı bir kul hayırlı bir insan , hayırlı bir evlat olur.
inş kimsenin kalbini kırmaz kendi kalbini de kırdırtmaz.

çocuk yaşta olsa da mı normal karşılarsın yani ee çocuk istismarı nolacak?? bunlar lise öğrencisi. eğer normal lise öğrencileri gibiyseler standart daha 18 değillerdir yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…