- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
1) lise sonlar normalde 18, kolejse 19 yaşında olur yani reşitler, istedikleri kişiyle istedikleri yerlerinden sevişirler.
2)bunun metroda konuşulması şaşırtıcı
3)bu niye bize dert oldu onu çözemedim
4) bence siz kurgu olmadığını kanıtlamak yerine derdinize odaklanınGençlerin hitaplarıyla anlatmam ciddiyetime sekte vuruyor.
Kurgu yapmam için bir tane neden gösterirseniz çok memnun olurum.
Kimsenin çocuğunu terbiyesiz diye eleştirmem mümkün değil haddimi bilirim.
Hem hayat tecrübemin hemde kariyerim deki tecrübemin farkında olduğum için bir insanı eleştirmeden önce kendime bir sorarım sen kimsin diye.
Hikayeyi genç ağızla kurgulayamamışsınız inanmadım,kolej armalı çanta kullanmak da pek kalmadı artık. Ama evet yeni nesil böyle iyi mi kötü mü bilmiyorum cinsellikten bi haber neslin durumu da ortada. Üstelik bu çocukları da onlar yetiştirdi. İlerdi göreceğiz burada gencecik çocukları terbiyesizler ahlaksızlar diye eleştirmekle olmuyor yani
cool story.
İşte olmamış diye eleştiriyoruz ya sizi :)Keşke hikaye yazabilecek kapasite de olsaydım.
En azından denemelerimde bu olmuş bu olmamış diye eleştirirdiniz beni.
kuzenim geçen yıl mezun oldu 19 yaşındaydı normal liseydi. Başka sorunuz? Çocuk gelinin konumuzla ilgisi pek yok.yanlış hesap bağdattan döner derler. 2. dönem ancak 18 oluyorlar liseyi bitirirken. kolej de dahil. yani yeni dönem mezun kardeşiniz falan varsa anlarsınız zaten. bir de merak ediyorum 17 yaşında evlense de böyle der misiniz?? yoksa çocuk gelin mi dersiniz
Gençlerin hitaplarıyla anlatmam ciddiyetime sekte vuruyor.
Hem hayat tecrübemin hemde kariyerim deki tecrübemin farkında olduğum için bir insanı eleştirmeden önce kendime bir sorarım sen kimsin diye.
4) bence siz kurgu olmadığını kanıtlamak yerine derdinize odaklanın
gençlerin sevişmesi derdinizeHangi derdime?
Hanımefendi ben de ankarada yaşıyorum altalta üstüste biniliyor metroya hiçbir gencin bu kadar açık açık o saatte oturup cinsel hayatını sizin duyabileceginiz sekilde anlatmasına imkan yok hayatın akışına aykırı. Bu konuyu dert edebilirsiniz ama hikayenin uyduruk olmuş kusura bakmayınGençlerin hitaplarıyla anlatmam ciddiyetime sekte vuruyor.
kuzenim geçen yıl mezun oldu 19 yaşındaydı normal liseydi. Başka sorunuz? Çocuk gelinin konumuzla ilgisi pek yok.
aynı şey. hatta daha güvenli hamile falan kalırsa yani resmi olarak cinsellik yaşıyor.
benim de kardeşlerim mezun oldu geç gittiler üstelik 8 yaşında ama 18 mezun oldular. ha ilk dönem şu sıralar 17 yaşındaydılar ilginç tabi
olabilir belki bizimki öyleydi bilemiyorum. ama sonuçta metrodakileri de bilemiyoruz. Bilemediğimiz halde biliyomuşuz gibi eleştirmek de bize düşmez diye düşünüyorum. Çocuk gelin konusu çok çok başka bi konu asla aynı şey değil.aynı şey. hatta daha güvenli hamile falan kalırsa yani resmi olarak cinsellik yaşıyor.
benim de kardeşlerim mezun oldu geç gittiler üstelik 8 yaşında ama 18 mezun oldular. ha ilk dönem şu sıralar 17 yaşındaydılar ilginç tabi
18 20 yaşında biri evlendiğinde çocuk gelin oluyorda cinsel ilişki yaşayınca neden böyle rahat bakılıyor enteresan.
Istediklerinle sevisebilirler diyenlere soruyorum:
Sizin oturdugunuz yan odada kiziniz veya oglunuz sevgilisiyle sevisirse normal olarak mi karsilayacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?