Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1) lise sonlar normalde 18, kolejse 19 yaşında olur yani reşitler, istedikleri kişiyle istedikleri yerlerinden sevişirler.
2)bunun metroda konuşulması şaşırtıcı
3)bu niye bize dert oldu onu çözemedim

yanlış hesap bağdattan döner derler. 2. dönem ancak 18 oluyorlar liseyi bitirirken. kolej de dahil. yani yeni dönem mezun kardeşiniz falan varsa anlarsınız zaten. bir de merak ediyorum 17 yaşında evlense de böyle der misiniz?? yoksa çocuk gelin mi dersiniz

4) bence siz kurgu olmadığını kanıtlamak yerine derdinize odaklanın

Kimileri kimseyi ilgilendirmez dese de aklıma şu söz geldi direkt:
"Bana, 'Sen şuna buna niçin sataştın?' diyorlar. Farkında değilim. Karşımda müthiş bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor. İçinde evlâdım yanıyor, imanım tutuşmuş yanıyor. O yangını söndürmeye, imanımı kurtarmaya koşuyorum. Yolda biri beni kösteklemek istemiş de ayağım ona çarpmış; ne ehemmiyeti var? O müthiş yangın karşısında bu küçük hâdise bir kıymet ifade eder mi? Dar düşünceler, dar görüşler!"

Son düzenleme:

Evet Türkiyede, ülkenin hali belliyken kiz gidip vajina majina diye konusacak metroda.

Aynen, çok inandirici buldum!

kuzenim geçen yıl mezun oldu 19 yaşındaydı normal liseydi. Başka sorunuz? Çocuk gelinin konumuzla ilgisi pek yok.

Sonunda sorduğunuz ''nasıl bir nesil'' sorusu ne içindi o zaman ? Gayet de yargılamışsınız işte.
Siz size göre özel biriyle sevişin öteki istediğiyle sevişsin,hayır bize ne sonuç olarak ? Konuşan kızın yaşını bile bilmiyoruz,liseye mi gidiyor o bile net değil belki eski çantasını kullanıyor,ama varsayımlarla ilerliyor konu,tamamen anlamsız.

Eğitmekle olmuyor bir anne 5 çocuk doğuruyor hepsi birbirinden farklı karakterler. Allah önce ahlaklı olmayı nasip etsin. Herkes istediğini özgürce yaşayabilir. anası babası sokakta şey edipte çocukları doğurmadı. Eğitim aile de başlar fakat herkes almak istediğini alır.

Hanımefendi ben de ankarada yaşıyorum altalta üstüste biniliyor metroya hiçbir gencin bu kadar açık açık o saatte oturup cinsel hayatını sizin duyabileceginiz sekilde anlatmasına imkan yok hayatın akışına aykırı. Bu konuyu dert edebilirsiniz ama hikayenin uyduruk olmuş kusura bakmayın

kuzenim geçen yıl mezun oldu 19 yaşındaydı normal liseydi. Başka sorunuz? Çocuk gelinin konumuzla ilgisi pek yok.

aynı şey. hatta daha güvenli hamile falan kalırsa yani resmi olarak cinsellik yaşıyor.
benim de kardeşlerim mezun oldu geç gittiler üstelik 8 yaşında ama 18 mezun oldular. ha ilk dönem şu sıralar 17 yaşındaydılar ilginç tabi

konunun içinden konu çıkıyor hayal ürünü vs. Halüsinasyon popülaritesi var galiba.

Aynı şey mi ? Sizin verdiğiniz yaş üzerinden ilerleyeyim.
17'sindeki iki gencin sevişmesi ve 17'sindeki kızın kendinden yaşça büyük ( ki bunu yapan aileler genelde yaşça büyük erkeklerle evlendirirler ) kişi ile evlenmesi aynı şey mi ? Evlilik size göre sadece seks mi öyle sorayım ?

olabilir belki bizimki öyleydi bilemiyorum. ama sonuçta metrodakileri de bilemiyoruz. Bilemediğimiz halde biliyomuşuz gibi eleştirmek de bize düşmez diye düşünüyorum. Çocuk gelin konusu çok çok başka bi konu asla aynı şey değil.

18 20 yaşında biri evlendiğinde çocuk gelin oluyorda cinsel ilişki yaşayınca neden böyle rahat bakılıyor enteresan.

Cocuk gelin tanımını yanlış biliyorsunuz.

Sizin dediginiz yaslarda yapilan evliliklere genc yasta evlilik/erken evlilik falan denir en fazla, çocuk gelinle alakası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…