• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metroda utandım

Bu kaçıncı ya millet de benim Türkçe me kafayı taktı... defalarca açıklama yaptım yine yapayım. Ben Türkçe yi daha yeni yeni öğrendim ve hala öğreniyorum...

Hata yapmam gayet normal. Her gün 3 dil konuşmak hiç kolay değil.

Neyse öğreniyorum işte.

Tekrar ediyorum :

Öncelik inenlere ait' dir.

Saygının da yaş ile alakası yoktur.

Kizi itmeniz falan hic olmamis. Hatanizin farkinda degilsiniz heralde. Oncelik inenlerindir. Arkadan ittirenlere herkes sövüyor...
Öyle mi canımmm falan laflari bilemiyorum. Anneniz gibi çok fazla insan olduğu için ne diyeceğimi bilemedim

İlk mesajımdan söz ettim, onun üzerine gelişti konu o yüzden yazdım
Hayatımda hiç kimseye haksız yere el kaldırmadım, hatta vurmadan önce beklerim ilk o vursun diye =))))
tam kafa dengimsin :)
medeniyet diye anneleri haksız diye küfre göz yumacak nesil geliyor.
ne kadar cici
ne hoş şey medeniyyet :)

tam kafa dengimsin :)
medeniyet diye anneleri haksız diye küfre göz yumacak nesil geliyor.
ne kadar cici
ne hoş şey medeniyyet :)
Kim küfretmiş ya?Mahalle kavgasına çeviren ergenlik seviyesine inen koskoca kadın.

Annem haksızsa küfüre göz yummam kızlar uyardığında kızlar haklı der annemi geriye çekerim.Buna rağmen annem konu sahibinin annesi gibi davranıyorsa da kızlardan özür dilerim saç baş yolmam.Ne anneler var cirkeflikte marka olmuş hepsini anne diye tepemizde mi taşıyacağız?

Anneleri haksız diye göz yuman değil de haklıya hakkını veren nesil geliyodur belki de o açıdan bakmak lazım.Gerci sanmıyorum çoğu saç baş yolacak gibi bu durumda e bu annelerin yetistirdigi cocuklardan beklendiği gibi.

Medeniyet hoş şey evet umarım bi gün bizlerde görebiliriz

Back
X