mevsim kış

gumus01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
192
2
26
Ankara
mevsimlerden midir nedir hiç çalışmak gelmiyor içimden boş boş geciyor zaman işler birikiyor.

Son düzenleme:
Hz. Muhammed bos bos oturmayin demis, tek calisanda siz degilsiniz, bence tembellesmeyi birakin calismayi deneyin...
Yoksa kim istersi sabah soguk havada sicak yatagindan cikip calismaya gitmeyi veya okula..

soğuk havalar aslında çalışmak işleri bitirmek için daha rahat. size bir üşengeçlik gelmiş, mevsim bahane. gaza gelip silkelenip devam edin

Aynı dertten bende muzdaribim, kapalı havaları hiç sevmiyorum. O yüzden içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor :50:

ben deee...bu yıl okula erken de başladım öyle bi baydı ki..3 hafta kaldı noel tatiline onu sabırsızlıkla bekliyorum kısmetse :31:

Tembellik insanların doğasında olan bir durum kışın soğuktan yazında sıcaktan çalışasımız gelmez ama herşeye rağmen çalışıyorsan sorun yok :)

kışın rehaveti sanırım bu. genel olarak herkeste vardır az ya da çok. sabah 6,30 da uyanan biri olarak havayı o şekilde görüp güne başlamaktansa ,güneşli bir havada parmak arası terliklerle güne başlamak daha keyifli..

Bende sabah 6da uyanan biri olarak cevap vereyim ozaman :) Yazin calismak daha zor gelior bana o sicakta valla, oh diyorum millet tatilde guneslenio denizde ben burda calisiorum :) Ama kisin oyle olmuyor bugun kar yagiodu sabahtan Ne guzel heryer bembeyaz huzur dolduu icimm sabah sabah :)

Back
X