günaydin sevgi ablacigim, gecmis olsun, gizli seker kandami cikiyor, nasil anlasiliyor. d vitamini serapinda düsüktü, ben anlayamiyorum türkiyede günes bol ama insanlarda d vitamini eksik cikiyor. biz burda bir kac gün günes gördük, yyaklasik 12 gündür gece gündüz yagmur yagiyor, ve hava bulanik.yeni diyet listenimi yapacaksin ablacim, yoksa benziyormu mehtap hanimin listelerine. dün internette dr. mehmet öz´´ ünde dukan diyetini anlattigini gördüm. dünyaca ünlü bir doktor, diger doktorlarin sagliksiz dedigi dukan diyetini övüyor.sasirdim acikcasi. ablacim kendine iyi bak, öpüyorum![]()
Dukan biraz diyetinde değişiklik yaptığını açıkladı aslında. Ama burada uygulayan kimse ilgilenmedi. Diyete bir miktar zeytinyağı ve protein yanına sebze de ekledi. Yani bizim 2. listeden ekmek, bisküvi ve meyvenin çıkmış hali oldu. Mineral ve vitamin alımı böylece artırılmış oldu. Buğaday, bulgur, yağlı tohum vs. olsa Karatay olacak yani :)
günaydin serapcigim, keske yakin olsyikda hergün sahilde uzun uzun yürüyüsler apsaydik, ne güzel olurdu, sohbet ederken zamanin nasilda gectigini anlayamazdik. kim bilir belki bir gün Allah nasip ederde misafirin olurum. aslinda cok isterdim. yada sizin almanyada ziyaret edecegginiz bir akrabaniz varsa geldiginizde bende sizi misafir ederdim, hemde tanismis olurduk. aaaaah aaaah ne güzel olurdu.![]()
Her zaman beklerim canım. Akraba ziyaretimiz olmaz ama belki eşim iş için gelirken beni de yanına alırsa (düseldorf'a da yakınsan) görüşebiliriz

sabah : bir tost, domates, salatalik, tere, cay
Ara : yogurt, nektarin
Öglen : bir kase mercimek corbasi, bir tabak etli yesil fasulye ve bir dilim ekmek
Ara : bir dilim ekmek ve bir dilim peynir , cay
Aksam : YESIL CORBA
Afiyet olsun, menün çok güzel olmuş.
merhaba seraaaapppp
dallidaaaaaaa nerelerdesiiiiiiiiiiinnnn özledik seniiiiii![]()
İnternetimde sorun çıktı, cevap yazamadım sana. Üzgünüm