Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın....bu çocuğun vefatından dolayı,üzgünüm.......kırgınım....Rabbim düşmanımı bile evladıyla imtihan etmesin.............

Birazdan kahvaltımı edeceğim,öğlenden sonra da her zaman ki gibi saha çalışmalarına devam edeceğim......

Sevgiler:16::16::16::16::16:

slm kızlar naber?dallida nasılsın,serap yoksun diğer kızlar ne yapıyosunuz???
ben bugün çok yediğimi hissediyorum.proteine karbonhitroti biraz fazla kaçırdım sanki.akşama dayanabilirsem bişey yememeyi düşünüyorum.dün akşam 30 tane mekik çektim..herkese iyi akşamlar

slm kızlar naber?dallida nasılsın,serap yoksun diğer kızlar ne yapıyosunuz???
ben bugün çok yediğimi hissediyorum.proteine karbonhitroti biraz fazla kaçırdım sanki.akşama dayanabilirsem bişey yememeyi düşünüyorum.dün akşam 30 tane mekik çektim..herkese iyi akşamlar

Günaydın Melek,iyiyim ben,sen nasılsın?spor için tebrik ederim:46:kolay gelsin:16:

Günaydın arkadaşlar :71::71:
Dün akşam toplantımız vardı,geç geldiğim için daha girmedim....Serapcim,Gurbetçim,yoksunuz.....Sevgi ablaaaaa......
Her zaman ki gibi kahvaltımı edeceğim,sonra evimi az çok toparlayim,biraz yemek yapmam lazım:44:akşam hatim duamız var,yine geç geleceğim :))
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,domates
Ara:1 elma
Öğlen:6 yk etli güveç,1 kepçe çorba,salata,ayran
Ara:2 ceviz içi
Akşam:2 kepçe çorba,salata,ayran
Ara:1 elma,1 bardak süt...
Tartıldım,tartıda kilom değişmedi...ama vücüdüm sıkılaştı...karnım düzleşti,sertleşti....12 gün sonra diyetisyene gideceğim...tartıda 70 kiloyu görmek istiyorum:47:
Hepinize mutlu bir gün dilerim:16::16:

bir kac gündür giremedim, biliyorsunuz gribi atlattim cok sükür, bizim illerde hava cok güzel tam yaz havasi ve bl günesli, evde duramadik ve piknik sezonunu actik :ssz: iki gündür piknige gidiyoruz, oh be günesi gördük icimiz acildi valla :52: ama bir sey söylemeliyim, bir haftadir hastalikti ardindan temizlikti, ardindan piknik felan derken diyeti unuttuk ne bulduysak yedik, ama yarin tekrar toparlanma vaktidir, bugün 45 dakika yürüyüs yaptim, yarinda yürüyerek camiye gidip gelecegim insallah, bu arada istahimi zar zor baskilamisken yeniden acildi sanirim, isim zor gene iste böyle arkadaslar :44: HEPINIZI ÖPÜYORUM :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bir kac gündür giremedim, biliyorsunuz gribi atlattim cok sükür, bizim illerde hava cok güzel tam yaz havasi ve bl günesli, evde duramadik ve piknik sezonunu actik :ssz: iki gündür piknige gidiyoruz, oh be günesi gördük icimiz acildi valla :52: ama bir sey söylemeliyim, bir haftadir hastalikti ardindan temizlikti, ardindan piknik felan derken diyeti unuttuk ne bulduysak yedik, ama yarin tekrar toparlanma vaktidir, bugün 45 dakika yürüyüs yaptim, yarinda yürüyerek camiye gidip gelecegim insallah, bu arada istahimi zar zor baskilamisken yeniden acildi sanirim, isim zor gene iste böyle arkadaslar :44: HEPINIZI ÖPÜYORUM :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydın canım :) hayırlı cumalar :) demek ki oralarda bahar geldi ;) burada hava serin ve yağmurlu :( toparla,toparla :)) yürüyüş için tebrikler:16:
Sen de öpüldün:16::16::16:

Dua; üç harf kadar küçük, içine her şeyi sığdırabilecek kadar büyüktür. Rabbim hayrımıza olan tüm duaları kabul etsin.
- Hayırlı Cumalar...
Bugün cuma....bu güzel ülke için dua edelim arkadaşlar.....
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Günaydın arkadaşlar:16::16:
Kahvaltıda 1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,2 domates yedim....
Birazdan ara öğünüm var,1 elma yiyeceğim :)
Öğlen:1 dilim ekmek,6 yk sebzeli tavuk,salata,ayran
Şimdilik bu kadar :))

Rabbim bütün hastalara şifa versin:nazar::nazar:

Merhaba kizlar.. Guzel bir hafta sonu diliyorum...

Dallidacim sana sonuna kadar katiliyorum. Bir cocugun oldurulmesi sebebi ne olursa olsu kabul edilemez...Son bir hafta hem kendi adima hem de ulkemiz adina hic de guzel gecmedi.. Kucucuk cocuklar öldü... Daha birinin uzerine son toprak atilmisti ki digerinin olum haberini aldik.. Bir digeri ise cok uzakta kendisine verilen gorevi yerine getirirken kalbi dayanamadi.. Saglikta cag atlayan memleketin devlet hastanesinde 1 tane kalp pili bulunamadi ve gencecik bir insan daha kurtarilamadi. Diger yandan gorev icin Kayseri den Muş a giden 4 genc polis memuru da trafik kazasinda can verdi... Onlar da arkalarinda gozu yaşlı analar, eşler ve evlatlar bıraktılar.. En acısı da bu ölümlerin tek ve ortak sebebinin siyaset ve siyasetciler olmasi..

Dua; üç harf kadar küçük, içine her şeyi sığdırabilecek kadar büyüktür. Rabbim hayrımıza olan tüm duaları kabul etsin.
- Hayırlı Cumalar...
Bugün cuma....bu güzel ülke için dua edelim arkadaşlar.....
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Günaydın arkadaşlar:16::16:
Kahvaltıda 1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,2 domates yedim....
Birazdan ara öğünüm var,1 elma yiyeceğim :)
Öğlen:1 dilim ekmek,6 yk sebzeli tavuk,salata,ayran
Şimdilik bu kadar :))

Rabbim bütün hastalara şifa versin:nazar::nazar:

Amin, canim.. Sana da hayirli cumalar..

Sen bu arada diyetisyene mi gittin? Kaybedecek yagin yoksa vucudunun direnmesi normal sekerim..

Bir onceki topikte de gezi olaylari ile ilgili goruslerimi yazdiktan sonra topige yazmayi biraktiniz. Bir onceki mesajimi yazarken de bu tepkinizi goze alarak yazdim. Ben kendini saklayan, dusundugunu yanidakilere gore degistiren biri degilim. Neyse o... Allah yukarida, hakli haksiz ortada... Yalani soyleyen bendense sorun yok diyemem.. Ben kimseden degilim, kimse de benden olmasin.. Allah, hak terazimi sasirtmasin..

Simdi hicbir fikir beyan etmeme hakkinizi kullanip topikte kalirsaniz sizlerle bir arada olmak beni -her zaman oldugu gibi- mutlu eder. Ama bir onceki gibi topige yazmaktan vazgecerseniz de sizi anlarim, caniniz sag olsun derim..

Sevgiler...:16:

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar hayırlı cumalar :)
Birkaç gündür yazmaya vaktim olmamıştı o yüzden giremedim. O yüzden sadece bugun yediklerimi paylaşmak istiyorum

Sabah:
1 kibrit kutusu peynir
2 adet domates
1 salatalık
1 bardak sekersiz çay ( ekmek tüketmemeye çalışıyorum)

Öğlen:
1 kase domates çorbası
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
Salata ve 1 adet kurabiye

Akşam
1 tabak yoğurtlu makarna

Bunları yedikten sonra 50 tane mekik çektim ve 1 saat yürüdüm ve az sonra leslie yapmaya başlayacağım ayrıca ara sıra hep tartılmamdan dolayı aradaki farkı rahat göremiyorum.bu yüzden 2 hafta boyunca dengeli beslenip tartılacagım. Kendinize iyi bakın.. :)))

Merhaba kizlar.. Guzel bir hafta sonu diliyorum...

Dallidacim sana sonuna kadar katiliyorum. Bir cocugun oldurulmesi sebebi ne olursa olsu kabul edilemez...Son bir hafta hem kendi adima hem de ulkemiz adina hic de guzel gecmedi.. Kucucuk cocuklar öldü... Daha birinin uzerine son toprak atilmisti ki digerinin olum haberini aldik.. Bir digeri ise cok uzakta kendisine verilen gorevi yerine getirirken kalbi dayanamadi.. Saglikta cag atlayan memleketin devlet hastanesinde 1 tane kalp pili bulunamadi ve gencecik bir insan daha kurtarilamadi. Diger yandan gorev icin Kayseri den Muş a giden 4 genc polis memuru da trafik kazasinda can verdi... Onlar da arkalarinda gozu yaşlı analar, eşler ve evlatlar bıraktılar.. En acısı da bu ölümlerin tek ve ortak sebebinin siyaset ve siyasetciler olmasi..

Amin, canim.. Sana da hayirli cumalar..

Sen bu arada diyetisyene mi gittin? Kaybedecek yagin yoksa vucudunun direnmesi normal sekerim..

Bir onceki topikte de gezi olaylari ile ilgili goruslerimi yazdiktan sonra topige yazmayi biraktiniz. Bir onceki mesajimi yazarken de bu tepkinizi goze alarak yazdim. Ben kendini saklayan, dusundugunu yanidakilere gore degistiren biri degilim. Neyse o... Allah yukarida, hakli haksiz ortada... Yalani soyleyen bendense sorun yok diyemem.. Ben kimseden degilim, kimse de benden olmasin.. Allah, hak terazimi sasirtmasin..

Simdi hicbir fikir beyan etmeme hakkinizi kullanip topikte kalirsaniz sizlerle bir arada olmak beni -her zaman oldugu gibi- mutlu eder. Ama bir onceki gibi topige yazmaktan vazgecerseniz de sizi anlarim, caniniz sag olsun derim..

Sevgiler...:16:
İyi geceler Serapcım,yazdıklarına sonuna katılıyorum,ben buradayım :) bugün ölen taziye evini gittik....anne,baba,eş perişan....daha ne diyebilirim??
Hayırlı geceler olsun :):16:
Yok ,diyetisyene gitmedim,ayın 25 şinde gideceğim :34:

Herkese iyi akşamlar hayırlı cumalar :)
Birkaç gündür yazmaya vaktim olmamıştı o yüzden giremedim. O yüzden sadece bugun yediklerimi paylaşmak istiyorum

Sabah:
1 kibrit kutusu peynir
2 adet domates
1 salatalık
1 bardak sekersiz çay ( ekmek tüketmemeye çalışıyorum)

Öğlen:
1 kase domates çorbası
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
Salata ve 1 adet kurabiye

Akşam
1 tabak yoğurtlu makarna

Bunları yedikten sonra 50 tane mekik çektim ve 1 saat yürüdüm ve az sonra leslie yapmaya başlayacağım ayrıca ara sıra hep tartılmamdan dolayı aradaki farkı rahat göremiyorum.bu yüzden 2 hafta boyunca dengeli beslenip tartılacagım. Kendinize iyi bakın.. :)))
Günaydın İpek,sabahları 1 dilim ekmek yiyebilirsin :)menün çok başarılı ,afiyet olsun:46::46:

Günaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları dilerim!
Birazdan kahvaltımı edeceğim,sonra işlerimi yapacağım...bugün da öğlenden sonra çok yoğunum,dışarıda olacağım:)
Kahvaltım:1 dilim ekmek,2 ceviz içi,3 parmak kadar peynir,domates,1 kivi
Öğlen:et sote,ayran,salat,ayran
Ara:2 ceviz
Akşam:2 kepçe mercimek çorbası,3 yk bulgur,salata,ayran
Ara:1 elma,1 bardak süt
Çok çok öptüm :)
$images.webp

merhaba sevgili arkadaşlarım.bencede ülkemiz zor bi dönemden geçiyor.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.masum çocuklar gençler ölmesin görüşü ne olursa olsun.
ben gene ipin ucunu kaçırdım ondan girmiyodum:(
bugünde iyi bi kahvaltı yaptım dışarı çıkıcaz oğlum uyanınca.bolca yürümeyi düşünüyorum.forum avmde.biraz hasta gibiydim o beni geriletti.şuan sadece baş ağrısı yaşıyorum.yarından itiberen menülerimide yazarım inşllah.herkese iyi hafta sonları:)))

merhaba sevgili arkadaşlarım.bencede ülkemiz zor bi dönemden geçiyor.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.masum çocuklar gençler ölmesin görüşü ne olursa olsun.
bugünde iyi bi kahvaltı yaptım dışarı çıkıcaz oğlum uyanınca.bolca yürümeyi düşünüyorum.forum avmde.biraz hasta gibiydim o beni geriletti.şuan sadece baş ağrısı yaşıyorum.yarından itiberen menülerimide yazarım inşllah.herkese iyi hafta sonları:)))

Evet,ülkemizde hoş olmayan şeyler oluyor...biz nasıl bu hale geldik??söylenecek o kadar çok şey var ki....
Geçmiş olsun,nasıl oldun?
Teşekkürler :) bende sana iyi hafta sonları dilerim:16:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar:16::16:mutlu pazarlar dilerim:16:
Birazdan kahvaltımı edeceğim:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,1 domates,1 elma...
Bugün,Maden'e gidiyoruz...saat 9 da hareket edeceğiz :=))
Saat kaçta döneceğimiz bilmiyorum,bu yüzden yediklerimi dönüşte yazacağım :*
Öpüldünüz:16::16:
$imgres.webp

Birazdan kahvaltımı edeceğim:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,2 ceviz içi,1 domates,1 elma...
Yine ben :)) akşam üstü geldim,ama bugün çok saçmaladım:37:yediklerimi yazmayacağım,çünkü tam olarak hatırlamıyorum...

Günaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları dilerim!
Birazdan kahvaltımı edeceğim,sonra işlerimi yapacağım...bugün da öğlenden sonra çok yoğunum,dışarıda olacağım:)
Kahvaltım:1 dilim ekmek,2 ceviz içi,3 parmak kadar peynir,domates,1 kivi
Öğlen:et sote,ayran,salat,ayran
Ara:2 ceviz
Akşam:2 kepçe mercimek çorbası,3 yk bulgur,salata,ayran
Ara:1 elma,1 bardak süt
Çok çok öptüm :)
Eki Görüntüle 1023670

Ne kadar ince bir zevkin var Dallidacim, cay takimin pek hosmus :16: afiyet olsun canim..

Merhaba Melek, insaallah mutlu,birlik icindeki gunlere merhaba deriz..

Girmedigimiz zaman aynen dedigin gibi, ipin ucu kaciyor. Bende de durum benziyor. Ama devam etmemize engel dgil, bozulmasina izin vermeyelim :16: gecmis olsun, umarim dah iyisin..

Yine ben :)) akşam üstü geldim,ama bugün çok saçmaladım:37:yediklerimi yazmayacağım,çünkü tam olarak hatırlamıyorum...

Merhaba canim, umarim gunun iyi gecti.. Afiyet olsun, yediklerini yaktigini dusunuyorum :34: sabah 9 dan aksam en az 5 e kadar kosturup durmussunuzdur.. Nasil gidiyor? Olumlu tepkiler aliyorsunuz insaallah:16:

Dun esimin yegeni ve kizlarini alip, diger yegeninin evine gittik. Gece de orada kaldik.. Kiz partisi yani :34: bu sabah esim ve ev sahibi yegenin esi de İstanbul a geldi. Hep birlikte kahvalti yaptik. Sonra da kizlari evine birakip eve donduk..

Aksam 5-6 gibi aksam yemegimizi yedik. Uslu seylerdi. Ama kizlarla iken duzensiz ve gereksiz tuketimim oldu.. Yarini duzgun planlayip bu haftayi kurallara uygun geciririm insaallah. Bu arada ameliyattan sonra ilk kez hastalandim. Biraz sancim oldu 2 gundur. Biraz da tatli krizi...

Yarin sabah gorusmek uzere kizlar, hepinize iyi geceler... Allah rahatlik versin :16::16:

Ne kadar ince bir zevkin var Dallidacim, cay takimin pek hosmus :16: afiyet olsun canim..

Merhaba Melek, insaallah mutlu,birlik icindeki gunlere merhaba deriz..

Girmedigimiz zaman aynen dedigin gibi, ipin ucu kaciyor. Bende de durum benziyor. Ama devam etmemize engel dgil, bozulmasina izin vermeyelim :16: gecmis olsun, umarim dah iyisin..

Teşekkür ederim arkadaşım:16::16:keşke benim olsaydı:44::34:
Merhaba canim, umarim gunun iyi gecti.. Afiyet olsun, yediklerini yaktigini dusunuyorum :34: sabah 9 dan aksam en az 5 e kadar kosturup durmussunuzdur.. Nasil gidiyor? Olumlu tepkiler aliyorsunuz insaallah:16:
Merhaba Serapcığım:16::16:evet,günüm iyi geçti:34:evet,bu aralar hep koşturuyoruz :) ama aldığımız sonuçları bizi çok memnun ediyor:nazar::nazar:dün benim mahallemde seçim bürosunun açılışı vardır :) kalabalığı görmeliydi:34:evet,tepkiler çok olumlu:46:
Dun esimin yegeni ve kizlarini alip, diger yegeninin evine gittik. Gece de orada kaldik.. Kiz partisi yani :34: bu sabah esim ve ev sahibi yegenin esi de İstanbul a geldi. Hep birlikte kahvalti yaptik. Sonra da kizlari evine birakip eve donduk..

Aksam 5-6 gibi aksam yemegimizi yedik. Uslu seylerdi. Ama kizlarla iken duzensiz ve gereksiz tuketimim oldu.. Yarini duzgun planlayip bu haftayi kurallara uygun geciririm insaallah. Bu arada ameliyattan sonra ilk kez hastalandim. Biraz sancim oldu 2 gundur. Biraz da tatli krizi...

Yarin sabah gorusmek uzere kizlar, hepinize iyi geceler... Allah rahatlik versin :16::16:
Kızlar partisi :) ne güzel :))boş ver Serapcığım,böyle ortamlarda yemek,abur cubur yenilir :34:önemli olan o ortamda mutlu olmak:34:
Gözün aydın canım:34:ameliyat izleri sancı verir...benim ameliyatım üzerinde 1 sene geçti,hala sancım var...
Görüşürüz canım,iyi geceler:16::16:Allah rahatlık versin:16::16:

Back
X