Geldim canım.kusura bakmayın.Aniden amcamın hanımı öldü ,onun cenazesiyle uğraşırken kardeşim menüsküs ameliyatı sırasının geldiğini söylediler.Daha önce bir kez ameliyat tarihi ertelenmişti bu sefser ertelenemeyeceğini söylediler.Dün yengem toprağa verilirken, kardeşimde ameliyat masasındaydı.dün geç vakit geldim hastaneden,sabahta refakatçi olarak gittim.Diyete gelince dışarıda diyete uygun şeyleri yemeye gayret ettim.Belki birebir uygulayamadım ama kalorileri aşmadığımdan inş. eminim.Yarından itibaren daha da düzenli olacak inş.Bugün cenaze evine tekrara uğrayacağım, yarından itibaren düzenli menü bildirimde bulunurum ,nş.![]()
basın sagolsun aynı zamanda kardesınede gecmıs olsun
Selam Kızlar, Mehtap Hanım bugün yeni listemizi yayınlamış. 12 günlük ilk etabı bitirdikten sonra bu yeni listeye devam edeceğiz. Listeyi burada yayınlamak için 12 günün dolması bekleyelim derim. Daha erken yayınlarsak Mevsimlerden Roma' yı takip etmeyen arkadaşlarımız için kafa karıştırıcı olabilir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Bu arada yeni listemiz oldukça keyifli; yüksek kalsiyum, bol protein ve bol sebze içeriyor.. Metabolizmamız hızlanacak, yağ yakımı artacak![]()
bencede sımdı yayınlamayalım 25. de yayınlarsın kafası karısmamıs olur dıger blogu takıp etmeyenlerınde bırde ben yenı lısteye bayıldımmmmmmm super valla haftanın 2 gunu 1 cay fıncanı kadar cerez kısmı benı cezbetti :) metebolızmayı harekete gecırır cıdden ben proteın rejımı yaptıgımda baya kılo vermıstım 6 sene once bundada proteın cok kesın metebolızmamız hızlanır
tek anlayamadıgım noktaa 21 gunm 12 gunmu boyle beslenecegız (2. lıste ıçın)
18.01.2013 Menüm:
Sabah:
1 bardak su
Kahvaltı:
1,5 dl. tam buğday ekmeği
50 gr. lor peyniri (pul biber, çörekotu ve 1 tk zeytinyağı ile karıştırdım.)
5 zeytin
1 tk. ayva reçeli
domates
Öğle:
1/2 kase mercimek çorbası (bol pul biber ve kimyonla)
4 yk ıspanak yemeği
3 yk. yoğurt
1 dl. eti form kızarmış ekmek
Brokoli salatası
Ara:
3 ad. hurma
3 ad. ceviz
Akşam:
1 pors. biftek fajita ( ev yapımı)
brokoli salatası
Gece sütümü içerim![]()
menun yıne cok guzel ben bugun gıttım bıtter aldım cok mutlu oldum bır parca yıyınce bu arada fajıta bıftek tarıfını banada verırmısın nasıl yapılıyor
Merhaba arkadaşlaryeni topiğimiz hayırlı olsun
pazartesi bende burdayım inşAllah
evde ancak yerleştim..bi de amelyat olacam ya...şimdi onu için uğraşıyorum çünkü lokal anestezi ile yapılmıyor,genel anestezi lazım. Bir değil,ikitane polipim var...neyse,Rabbim dermansız dert vermesin
Sevgiler
![]()
sımdıden gecmıs olsun dıyeyım ıyısallah tez zamanda ıyılesırsınız
daha önceden bu diyeti uygulayıp zayıflayan var mı acaba ?
mevsımlerden roma blogunda zayıflayanların yazıları ve fotoları var sımdılık tartılmak yok o yuzden ben 25 ocagı beklıyorum bakalım zayıfladım mı