3 gündür ince ince kar yagiyor. havalar biraz isinmisti, tekrardan sogudu. arabanin camlari donmus , evden cikasim yok hic. bütün gün evdeydim. bugün biraz midemi alistirmaya calistim biraz az yedim ama tam bir diyet menüsü olmadigi icin paylasmiyorum. insallah tam olarak örnek bir menü olusturdugum zaman yazarim. ama suyu cok az ictim. icemiyorumki soguktan. arkadaslar burda bir arkadas bitkisel bir zayiflama hapi kullanarak bir ayda 6 kilo vermis. eski eteklerini giyebiliyormus artik, hakikatende incelmis. haplardan hep korkmusumdur tehlikeli diye ama arkadasida görünce acaaba denesmmi dedim. sabahlari bir tane iciyormussun aksama kadar canin hic bir sey istemiyormus. normalde en sevdigin bir seyide önüne koysalar canin cekmiyor diyor, birde bol su ictiriyormus, ha birde tarim bakanligi onayliymis. ne dersiniz denesemmi bir. bu konuda fikri olanlar söylesin lütfen . yada etrafinda bu tür haplarla zayiflayan olduysa. aslinda bu zamna kadar hic güvenmedim zayiflama haplarina, ama simdiki durumum icin iyi olur gibi geldi bir iki hafta icsem su istahimi bir azaltip mideyi kücültsem sonr diyet yapmasi dahada kolay olacak.
canım bence de kullanma ben de bir ara almıştım fazla kullanmadım pek de faydasını görmedim.benim eşim çok medet umar öyle şeylerden ama kullanmaz olan paraya olur :) bi yan etkisi olur, şimdi zararını görmezsin sonra çıkar allah korusun hiç uğraşma.