• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevsimlerden Roma' nın Diyet Grubu

daha iyiyim canim tesekkür ederim sende iyisin insallah , oglunu ve seni öpüyorum cok cok:54::54::54:

Bende iyiyim çok şükür,bizde seni çok öpüyoruz:16::16::16:

dallidacim bende cikiyorum, aksam namazi oldu, sonra görüsürüz insallah:29::29:

Allah kabul etsin canım:nazar::nazar:

slm arkadaşlar bende annemi ziyarete gitmiştim.gene diyet bozuldu o yüzden:(yarından itibaren inşallah bende burayada yazarım diyete devam,buranın sohbeti çok hoş arkadaş olmuşsunuz ne kadar güzel:)
dalilada maşallah sen 10 kilo vermişsin darısı başıma.gurbet çiçeği sanada türkiyeden kayseriden kucak dolusu selam ve sevgiler,niloş sende hoşgeldin kadınlar kulübüne burası bağımlılık yapıyo söyleyeyim:)
serap ama senden ses soluk yok,inşallah iyisindir bizi habersiz koyma..

Hoş geldin canım:16:sıkma canını bugün yeni bir başlangıç yaparsın,kaldığın yerden devam edersin:34:ben toplam 5 kilo verdim,şu anda 77 kiloyum.89kilo,başlangıç kilomdur,yani geçen sene bu zamanlarda 89 kilo geliyordum...sende buralardan ayrılma,arada motivasyonun bozulsa bile toparlanman daha kolay oluyor:34:sevgiler:16::emir_bebek:in nasıl?

Günaydın arkadaşlar:16:
Dün gece sular geldi çok şükür:1::1::1:dün ben sinir oldum:1::1::1:
Kahvaltım:1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek,domates,salata
Ara:1 kiwi,5 badem
Sevgiler:16::16:

Sevgili gurbetcicegi dilerim hersey yavas yavas yerine oturur zaman herseyin ilaci Allah kullarina kaldiramayacagi yükler vermezmis yasiyoruz yasiyacagiz mutlaka cok güzel günlerimiz oldugu kadar kötü günlerimizde olacak sabredip güclü kalip asmaya calisacagiz sorunlarimizi..

Evet bugün tarti günüydü tartida 55.400 kg ciktim yani neredeyse 7 kilo en son nezaman bu kilodaydim unuttum cok mutluyum o yüzden birde daha önce yaptigim diyetler gibi yüzüm falan cökmedi yarindan itibaren slow week basliyor ve ben aksamdan bir yigin yemek hazirladim ki hafta ici elime gelsin diye...

Gelen sonuclarda cok iyi bence az kilo veren cok az ki onlarin yanlis birseyler yaptigini düsünüyorum yaramazlik yapanlar yazmis zaten ama ac kaldim diyenleri anlamiyorum Mehtap hep diyorki aclik duygusu olmamasi lazim ben hic acikmadim örnegin sanirim listeleri iyi anlamiyorlar yada yanlis yorumluyorlar tabii metabolizma hizininda kisiden kisiye degistigini unutmamak lazim

Yasimi sormussun 44 yasindayim ben belkide cogunuzdan büyügümdür isteyenler Sevil Abla diyebilir hicbir mahsuru yok cocuklarimda kizim 19 oglum 17 yasinda rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin hayirli evlatlar eylesin

Evet buaralar buradaki herkeste bir temizlik hevesi var bende yarin mutfaga girisecegim bana cok ihtiyaci var:) yalniz koca mutfagi indirmek nasil gözümde büyüyor ama ya yapilacak ya yapilacak cünkü bu hafta bayagi evdeyim birdaha firsat bulamam

Sevgiler hepinize

Merhaba Sevil abla,ben 38 yaşındayım:42:verdiğiniz kilo için tebrik ederim:46::46::46:7 kilo az değil:34:size kolay gelsin:34:Çocuklarınız büyük maşAllah:34:Benden de sevgiler:16::16:

slm arkadaşlar bende annemi ziyarete gitmiştim.gene diyet bozuldu o yüzden:(yarından itibaren inşallah bende burayada yazarım diyete devam,buranın sohbeti çok hoş arkadaş olmuşsunuz ne kadar güzel:)
dalilada maşallah sen 10 kilo vermişsin darısı başıma.gurbet çiçeği sanada türkiyeden kayseriden kucak dolusu selam ve sevgiler,niloş sende hoşgeldin kadınlar kulübüne burası bağımlılık yapıyo söyleyeyim:)
Hoş geldin Melek, ne güzel anneni ziyaret etmişsin.Benim dr umda Kayseri'de bir sene öncesine kadar ara ara Kayseri'ye gidiyordum, çok güzel modern ve gelişmiş bir şehir.Artık seni sık sık aramızda görürüz İNŞALLAH.
Sevgili gurbetcicegi dilerim hersey yavas yavas yerine oturur zaman herseyin ilaci Allah kullarina kaldiramayacagi yükler vermezmis yasiyoruz yasiyacagiz mutlaka cok güzel günlerimiz oldugu kadar kötü günlerimizde olacak sabredip güclü kalip asmaya calisacagiz sorunlarimizi..

Evet bugün tarti günüydü tartida 55.400 kg ciktim yani neredeyse 7 kilo en son nezaman bu kilodaydim unuttum cok mutluyum o yüzden birde daha önce yaptigim diyetler gibi yüzüm falan cökmedi yarindan itibaren slow week basliyor ve ben aksamdan bir yigin yemek hazirladim ki hafta ici elime gelsin diye...

Gelen sonuclarda cok iyi bence az kilo veren cok az ki onlarin yanlis birseyler yaptigini düsünüyorum yaramazlik yapanlar yazmis zaten ama ac kaldim diyenleri anlamiyorum Mehtap hep diyorki aclik duygusu olmamasi lazim ben hic acikmadim örnegin sanirim listeleri iyi anlamiyorlar yada yanlis yorumluyorlar tabii metabolizma hizininda kisiden kisiye degistigini unutmamak lazim

Yasimi sormussun 44 yasindayim ben belkide cogunuzdan büyügümdür isteyenler Sevil Abla diyebilir hicbir mahsuru yok cocuklarimda kizim 19 oglum 17 yasinda rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin hayirli evlatlar eylesin

Evet buaralar buradaki herkeste bir temizlik hevesi var bende yarin mutfaga girisecegim bana cok ihtiyaci var:) yalniz koca mutfagi indirmek nasil gözümde büyüyor ama ya yapilacak ya yapilacak cünkü bu hafta bayagi evdeyim birdaha firsat bulamam

Sevgiler hepinize
Temizliğe işin en zor kısmından başlıyorsun, kolay gelsin.Ben de bitirdim sayılır çok şükür.
MAŞALLAH güzel kilo vermişsiniz,bahsettiğiniz kilo da en son evliliğimin ilk senesinde olmuştum.Allah evlatlarınızı size bağışlasın.

aynen öyle tatlim, Allah karsilastirdi bizleri, benim en zor zemenlerimda sagolsunlar bana cok destek verdiler, beni bana birakmadilar, hep yanimda oldular, Allah onlardan razi olsun. canium facem yok, cocuklarimin var ama sifreli, bazen düsünüyorum bendemi acsam diye ama suan yok. cocuklarini Allah bagislasin , bu arada yasin kac senin....
Allah senden de razı olsun,sende her daim yanımızdasın.
Günaydın arkadaşlar:16:
Dün gece sular geldi çok şükür:1::1::1:dün ben sinir oldum:1::1::1:
Kahvaltım:1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek,domates,salata
Ara:1 kiwi,5 badem
Sevgiler:16::16:
Gözün aydın canım ,su kadar hayatı etkileyen başka bir şey yok.öğünlerin her zamanki gibi çok ölçülü.
Ben tartıldım arkadaşlar,malesef dijital tartıma bir şeyler oldu,bir tartı diğerine uymuyor.Ben de diğer tartıyla tartıldım,daha önce onunla tartılmamıştım ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.Bugün itibarıyla 83 kğmım.
Serap yine hastamısın nerelerdesin, benim de iki gündür belim çok ağrıyor.
Ayça tartıldın mı ,neden girmiyorsun?:16::16::16::16:

Merhaba Kızlar, herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir hafta diliyorum :16::16:

Tarif için teşekkür ederim:16::16:çarşamba günü pazara gideceğim,(sebzeleri,meyveler,hep köylülerden almaya çalıiıyorum)pırasa alacağım,bende deniyeceğim:34::34:

İnşAllah canım...artık gram gram gitse de, yeter ki gitsin:34::34::34:inşAllah sende bir an önce toparlanırsın ve sağlıklı beslenmeye başlarsın:32::32:bahar geliyor,ince elbiseler altında kilolarımızı saklamak kolay olmayacak:19::19::19:

Rica ederim canım, afiyet olsun. Pırasayı beklemene gerek yok sadece sarımsakla da yapabilirsin.

Günaydın Kadınlar klübünün güzel kadınları:29::29::16::16::16:
Birazdan kahvaltımı edeceğim,sonra koşturmaca başlıyor...antrenman,ders,fen sınavına hazırlık...zaman kalırsa çizgi filim sineması izlenecek...yani oğlum bana proğram yaptı...bazen çok kızıyorum:19::19::19:bugünün cocukları biraz bencil mi yetişiyor?hiç düşünmüyorlar,annem bu durumdan mutlu mu,değil mi?:44::44::44:benimkine bir haller oldu,Allahtan hayırlısı...
----------------------------
----------------------------
kahvaltı:2 dilim ananas,1 kiwi,1 ceviz,2 yemek kaşığı lor
ara:4 kuru kayısı+5 badem
--------------
--------------
Sevgiler:16::16::16:

Allah kolaylık versin. Küçükken olur öyle şeyler, sonra en kıymetlisi sen olursun.:16:
Bizimkinden örnek vereyim bak: Şimdi 20 yaşında, delikanlı bir adam :16::16: Oncağızım 7 yaşındayken annesiyle eşim ayrılmışlar. 10 yıl eşim bekar yaşamış, çocuk yılda bir kaç ay babasını görmüş. Arkasında baba gücü de olamayınca babası bencil ol, sadece kendini düşün diye tembihlemiş. Ama derler ya altın çamura da bulansa yine de altındır diye; bizimki de öyle. Şu hastalığımda bana o kadar yardımcı oldu ki kendi evladım olsa bu kadar olamazdı belki de. Allah Ondan da O' nu yetiştiren annesinden de razı olsun.
Çok istediği bir şey olduğu için emri vaki yapmış olabilir.. Bir de ergenliğe giriyorsanız, bir süre sabırlı olmanda fayda olacaktır :16:

Serap,tedavin nasıl gidiyor,biraz daha iyi misin?:71:
Sevgi abla,temizliğin bitti mi?:71:
Gurbetçiçeği,nasılsın?:71:
Ayça,nerelerdesin?:71:

Havaalanları ayrılıkların ve kavuşmaların yeridir, bende de hep ayrılığı çağrıştırır.Kimbilir belki de çocukluğumuzda ki babamın Almanya'ya gidişini hatırlatıyordur.Sizde çok anı vardır eminim.Buğün tartı günü fakat benim yorgunluktan bütün vucudum şiş,bundan dolayı yarın tartılacağım İNŞALLAH.

Şimdi mutfağın ıslak zeminini sileceğim ve ufak tefak işler dışında bitriyor.Dün gece 12 ye kadar mutfakla uğraştım,oldum olası mutfak temizliğini hiç sevmem.Ellerim parçalandı iyice.

İyiyim canım sağ ol.Tartı malesef yürüyüş yapmayınca pek yüzümü güldürmeyecek gibi,hayırlısı....

Canım benim,artık başlamaya kendini yavaş yavaş hazırla istersen.:16:
Ayça ve Serap nerelerdesiniz?
Mutfağın yerini ovdum deterjanın etki etmesi için bırakmıştım,gidip sileyim,sonra görüşürüz.:16::16::16::16:

Ellerin dert görmesin, sağlıkla kirletin evinizi :16:

Melekçim, tartıldıysan kilonu bize yazıp, bugünden itibaren menü bildiriminde bulunabilirsin. Senin kaçamakları napıcaz bilemiyorum ammaaaaa:9::9:
Şekercim hafta sonları genelde bir programımız olduğu için nete girmeye fırsatım olmuyor. Tedavim de bittiğine göre hafta içi daha sık paylaşımda bulunmayı umuyorum...

Hoş geldin Melek, ne güzel anneni ziyaret etmişsin.Benim dr umda Kayseri'de bir sene öncesine kadar ara ara Kayseri'ye gidiyordum, çok güzel modern ve gelişmiş bir şehir.Artık seni sık sık aramızda görürüz İNŞALLAH.

Temizliğe işin en zor kısmından başlıyorsun, kolay gelsin.Ben de bitirdim sayılır çok şükür.
MAŞALLAH güzel kilo vermişsiniz,bahsettiğiniz kilo da en son evliliğimin ilk senesinde olmuştum.Allah evlatlarınızı size bağışlasın.

Allah senden de razı olsun,sende her daim yanımızdasın.

Gözün aydın canım ,su kadar hayatı etkileyen başka bir şey yok.öğünlerin her zamanki gibi çok ölçülü.
Ben tartıldım arkadaşlar,malesef dijital tartıma bir şeyler oldu,bir tartı diğerine uymuyor.Ben de diğer tartıyla tartıldım,daha önce onunla tartılmamıştım ama çok fark olduğunu düşünmüyorum.Bugün itibarıyla 83 kğmım.
Serap yine hastamısın nerelerdesin, benim de iki gündür belim çok ağrıyor.
Ayça tartıldın mı ,neden girmiyorsun?:16::16::16::16:

Geçmiş olsun Sevgicim, Allah şifa versin. Ama çok yordun kendini. Sen de bir doktora görünüp egzersize mi başlasan acaba :26: Bel, popo, bacak, sırt ve karın kaslarının sıkı olması belde ağrı oluşumunu engellermiş....

Benim tedavim bugün bitti. Çok daha iyiyim. Egzersize devam. Topuk dikenim yüzünden yürüyüş yasağı ise devam ediyor.

Ellerin dert görmesin, sağlıkla kirletin evinizi :16:
Sagol canım ama mümkünse kirlenmesin.

Geçmiş olsun Sevgicim, Allah şifa versin. Ama çok yordun kendini. Sen de bir doktora görünüp egzersize mi başlasan acaba :26: Bel, popo, bacak, sırt ve karın kaslarının sıkı olması belde ağrı oluşumunu engellermiş....

Benim tedavim bugün bitti. Çok daha iyiyim. Egzersize devam. Topuk dikenim yüzünden yürüyüş yasağı ise devam ediyor.[/QUOTE]

SERAP ,sağ ol canım..
Geçmiş olsun,topuk dikeni zor bir durum.Ben sana iki yöntem tavsiye edeyim ,ben uyguladım ve faydasını gördüm.
1, si topugunun diken olan kısmına bol viks sür ve streçle akşamları parmagın dışarıda kalacak şekilde sar gece sabaha kadar kalsın.buna bir müddet devam et.
2.si
kuru çekirdekli üzüm,pulbiber,zeytinyağı(yada ozon yağı),1 kaşık bal.biber ve üzümü döv diğerleriylekarıştır ve diken olan kısma koyupstreçle sar sabaha kadar kalsın,rahatlayana kadar devam et. İnanben bu yöntemlerle fayda gördüm.Bİberli karışımı yaparken kenarına yağ yada vazelin koy yoksa biraz kenarlarda yanma olabiliyor.:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
bugün pazartesi ve ben gene basladim diyete. insallah ögleden sonra birakmam, simdilik iyi gidiyor. artik dur demenin zamani coktan geciyor. vücudum verdigim 3 kiloyu alincaya kadar ugrasti. son bir aylik aclik krizlerim, her iki saatte acikmam ve yyemem bana arti 3 kilo olarak geri döndü. yani anlayacaginiz tekrrdan basa döndük. bu sabah tartildim 92,5 maalesef:84: bu sinirle basladim bakalim ne olacak , sevgi ablacim üzülme, haftaya daha cok verirsin serapinda dedigi gibi biraz sporami agirlik versen:66:
Serapcim sen basladinmi diyete canim
bir tane sevgi ablamiz vardi bir tanede sevil ablamiz oldu.:70:bende 36 yasindayim . boyum 175 kilom malesef 92,5 bir yda 3 kilo aldim.

serap canimsin yaaa , baskasinin cocuguna annelik yapmak zordur. demekki sen onu sevgiyle büyüttünki, oda simdi seni seviyor ve sayiyor. oglun ve annesi icinde böyle düsünmen cok hosuma gitti. gercekten topikteki arkadaslarimin herbiri birbirinden degerli. inan bu sözünle gözlerim doldu, Allah sendende razi olsun.

bugün burdada günes biraz yüzünü gösterdi, senden ilham alaarak bugün oturma odasinin halisini silecegim gene. malesef krem rengi bir hali. cok sik silmem gerekiyyor. sen islerini bitirdin ne mutlu sana sira bende. birde kilo tartiya bazen yansimayabiliyo, keske ölcseydin kendini o zaman anlardin inceldigini

bugün pazartesi ve ben gene basladim diyete. insallah ögleden sonra birakmam, simdilik iyi gidiyor. artik dur demenin zamani coktan geciyor. vücudum verdigim 3 kiloyu alincaya kadar ugrasti. son bir aylik aclik krizlerim, her iki saatte acikmam ve yyemem bana arti 3 kilo olarak geri döndü. yani anlayacaginiz tekrrdan basa döndük. bu sabah tartildim 92,5 maalesef:84: bu sinirle basladim bakalim ne olacak , sevgi ablacim üzülme, haftaya daha cok verirsin serapinda dedigi gibi biraz sporami agirlik versen:66:
Serapcim sen basladinmi diyete canim
bir tane sevgi ablamiz vardi bir tanede sevil ablamiz oldu.:70:bende 36 yasindayim . boyum 175 kilom malesef 92,5 bir yda 3 kilo aldim.

merhaba gurbetçiçeği,bende çok acıkan sık sık kaçamak yapan bi insanım.kilomda sana yakın 83 civarı şimdi.1,5 ay önce diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladım(daha doğrusu çok zayıflayamadım ama)sağlıklı beslenme konusunda biraz dikkat etmeye başladım.diyetisyenim listeme bakınca sabah ve öğlenleri az yediğimi sonra akşama acıkıp çok yediğimi söyledi haklıda.
sende bu hataya düşme bence.

bende senin gibi kaçamaklarla geçen 1 ayda 3-4 kilo almıştım 87 ye vurmuştum.ama o kilolar inan kolay gidiyo 1 haftada onları geri verdim.
ah bi yaşam tarzı haline getirebilsek sağlıklı besleme ve sporu herşey çözülecek,inşallah olacak ümidini yitirme
herşey sadece daha sağlıklı ve zinde olmak için:):16:

serapcım iyi olduğuna sevindim:)özlemişim buraya yazmayı.yazdıkların beni çok duygulandırdı,çok iyi bir insan olduğun oğlunla arandaki ilişkiden belli.keşke her 2. anne senin gibi davranabilse.meslek itibariyle en sık uğraştığım alanlardan birisi boşanmış aile çocukları.iyi durumda olanları görmek beni çok mutlu ediyor.
kaçamaklarıma gelince vallahi evde 2 aydır 1 kere pilav pişti,makarna hiç pişmedi.artık biraz daha dikkat ediyorum sanki(gerçi ilerleyen günlerde göreceğiz,inşallah yalancı çıkmam:26:)
regli dönemim geliyo tatlı krizi gelmez umarım.diyeti listem ve diyetisyenle konuştuklarımı zaman zaman paylaşırım.
bu arada bugün tartılmadım ama yarın kilomu yazarım.

sabah:
1 yumurta,3 zeytin,1 tk reçel,1 dl köy ekmeği,1 kk peynir

öğlen:
1 dl börek,2 lahana dolması

ara:
1 neskafe,200 ml süt,yr paket çubuk kraker

akşam:
6 kaşık etli sebze yemeği,4 kaşık yoğurt,1 dl köy ekmeği

1 porsiyon meyveyide yerim birazdan

Merhaba arkadaşlar,ben berbat bir gün geçirdim......yarın ola,hayır ola...sevgiler:16::16:

Hayirdir insallah canim umarim saglikla ilgili degildir saglik haric hersey birsekilde hallediliyor...Beni sorarsaniz nasil yorgunum anlatamam bütün mutfak indi asagiya temizlendi yeniden yerlestirildi bir yigin atilacak sey cikti ay oda kalsin birgün kullanirim ay buda kalsin sunun hediyesiydi diye bircok sey yer kapliyor mutfakta sonra tikis tikis heryer

Mutfagimda kilolarindan kirlerinden arindi pek bir güzel oldu da beni hic sormayin aksam koltuga bir uzandim o uzanis kalkamadim yerimden külce gibi sabahda spora gitmistim az önce zor kalktim yerimden kalan bir iki seyide hallettim neyse uzun bir zaman gider bu temizlik biliyorsunuz herzaman yapilmiyor

Diyetimi hayir tabiiki ihmal etmedim slow week e basladim yine zaten dünden yemeklerim hazirdi birtek mercimek corbasi yaptim kendime artik Mehtap sayesinde öyle alistimki istesemde aksatamiyorum düzenimi sanki ögün atlarsam Mehtap bana parmagini sallayip azarlayacakmis gibi geliyor:))

Gurbetcicegi sende basarabilirsin inan bana yani bilmiyorum ben hic acikmadim tatli zaten hic sevmem öyle krizi falan nedir bilmem yani tarcinli süt ic mesela bana kahve iyi geliyor eger illede canim birsey isterse

Buarada 18 Mart bize Türkiyemizi armagan eden sehitlerimizi ve Mustafa Kemal Atatürk ü birdaha saygi ve sevgiyle aniyoruz ruhlari sad olsun Allah memleketimizi korusun

Sevgiler

Günaydın sevgili kızlarcım, herkese mutlu bir gün diliyorum :16::16:

Sagol canım ama mümkünse kirlenmesin.

SERAP ,sağ ol canım..
Geçmiş olsun,topuk dikeni zor bir durum.Ben sana iki yöntem tavsiye edeyim ,ben uyguladım ve faydasını gördüm.
1, si topugunun diken olan kısmına bol viks sür ve streçle akşamları parmagın dışarıda kalacak şekilde sar gece sabaha kadar kalsın.buna bir müddet devam et.
2.si
kuru çekirdekli üzüm,pulbiber,zeytinyağı(yada ozon yağı),1 kaşık bal.biber ve üzümü döv diğerleriylekarıştır ve diken olan kısma koyupstreçle sar sabaha kadar kalsın,rahatlayana kadar devam et. İnanben bu yöntemlerle fayda gördüm.Bİberli karışımı yaparken kenarına yağ yada vazelin koy yoksa biraz kenarlarda yanma olabiliyor.:16::16::16::16::16:

Canım yaaa kıyamam sana, kirlenmesin o zaman :16:
Tariflerin için çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

serap canimsin yaaa , baskasinin cocuguna annelik yapmak zordur. demekki sen onu sevgiyle büyüttünki, oda simdi seni seviyor ve sayiyor. oglun ve annesi icinde böyle düsünmen cok hosuma gitti. gercekten topikteki arkadaslarimin herbiri birbirinden degerli. inan bu sözünle gözlerim doldu, Allah sendende razi olsun.

Sağ ol Gurbetçim, Allah senden de razı olsun :16:

bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi saygıyla anıyoruz:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:[sıze=3][/sıze][font=ımpact][/font]

Hep söylüyorum, ruhun ince :16::16:
Ruhları şad olsun ...

serapcım iyi olduğuna sevindim:)özlemişim buraya yazmayı.yazdıkların beni çok duygulandırdı,çok iyi bir insan olduğun oğlunla arandaki ilişkiden belli.keşke her 2. anne senin gibi davranabilse.meslek itibariyle en sık uğraştığım alanlardan birisi boşanmış aile çocukları.iyi durumda olanları görmek beni çok mutlu ediyor.
kaçamaklarıma gelince vallahi evde 2 aydır 1 kere pilav pişti,makarna hiç pişmedi.artık biraz daha dikkat ediyorum sanki(gerçi ilerleyen günlerde göreceğiz,inşallah yalancı çıkmam:26:)
regli dönemim geliyo tatlı krizi gelmez umarım.diyeti listem ve diyetisyenle konuştuklarımı zaman zaman paylaşırım.
bu arada bugün tartılmadım ama yarın kilomu yazarım.

Teşekkür ederim Melekçim :16::16:
Asıl mesele şu, O'nun zaten bir annesi var. Annesine saygı duyup, sadece ablalık yapıyorum :16: Sizlerin de kalbindeki iyiliği hissedebiliyorum. Biz çok şanslı bir gurubuz :16::16:

sabah:
1 yumurta,3 zeytin,1 tk reçel,1 dl köy ekmeği,1 kk peynir

öğlen:
1 dl börek,2 lahana dolması

ara:
1 neskafe,200 ml süt,yr paket çubuk kraker

akşam:
6 kaşık etli sebze yemeği,4 kaşık yoğurt,1 dl köy ekmeği

1 porsiyon meyveyide yerim birazdan

Börek ve çubuk krakeri de diyetisyen mi verdi canım :27::27:

Merhaba arkadaşlar,ben berbat bir gün geçirdim......yarın ola,hayır ola...sevgiler:16::16:

Dallidacım, ne oldu?? Herkes iyi mi?

Merhaba arkadaşlar,ilginize teşekkür ederim:16::16:hepimiz iyiyiz çok şükür:nazar::nazar:dün nedense çok daraldım,çok canım sıkıldı...öyle olunca da günümü yemek yiyerek geçirdim:19::19:ama bugün daha iyiyim,diyetime devam:34::34:
Sabah:2 dilim ananas,1 kiwi,2 ceviz,2 yk lor..şimdi kahvemi içiyorum,sonra biraz mekik ve bel hareketleri yapacağım:34:
Herkese kucak dolu sevgiler:16::16::16:

Back
X