bu sabah uyandim, camdan disari baktim, aman Allahim her yer bembeyaz. gece gene kar yagmis. anladim bahar bu memlekete ugramayacak. arkadaslar dün dedigim gibi bütün gün temizlikle ugrastim. bu günde aksam bir arkadasda tupper party varmis, oraya davet edildim. heryer dolu tupper le koyacak yer yok, ama genede gidince aliniyor. doktora gidemedim arkadaslar, unutmusum bugün ve pazartesi her yer kapali , almanlarin bayrami var, yani saliya kaldi. carpintilarim devam ediyor, cabuk yoruluyorum ve azcik is yapsam sirtim yaniyor terliyorum. galiba troid. ama genede sali gidip kan verecegim. bugünkü menümüde yazayim.
Sabah : iki dilim ekmek, bir dilim peynir, domates, roka, salatalik, cay
Ara : bir kücük muz, bir cay bardagi kefir
Öglen : haslanmis hindi eti, buharda brokoli ,bir kepce mercimek corbasi, bir dilim ekmek
Ara : bir kepekli galeta ve yulafli yogurt
Aksam : TUPPER PARTY de olacagim,salata tarzi seyleri sececegim, ( SÖZ KACAMAK YOK)

arkadaslar daha öncede bahsettigim gibi yarin kaynanamlar geliyorlar, onlar varken pek giremem, yani yanlarinda giremem firsat buldugumda girerim ancak. giremedigim günlerde beni merak etmeyin, yogun günler beni bekliyor, sadece onlar olsa iyi, onlar varken bütün bina bende olur, gelen giden cabasi , coluk cocuk yani anlayacaginiz streesli günler var basimda. Allah bana sabir versin artik. hepinizi cok öpüyorum, ne olursa olsun dönmek yok diyetten