Döndüm canım İNŞALLAH yakın zamanda Gurbet ve Serap da aramıza döner.O sözlerim gerçek düşüncelerim ve yazmadığım pek çok güzel söze layıksın inan.Güzel sözlerin için teşekkür ederim Sevgi ablabende seni çok seviyorum
inşAllah eskisi gibi devam ederiz
ne güzel birbirimizi motive ediyorduk :13::13:ben şimdilik menümü yazmıyorum,burda ziyaret eden kişileri yanlış yönlendirmek istemem
![]()
Degerli arkadaslarim ciddi olmaya karar verdim hatta kulaklarinizi cekmek uzatmak istiyorum:)) Ama gercekten ne oluyor sizlere bakin bu gurup hangi isimle acilmis MEVSIMLERDEN ROMANIN DIYET GRUBU....Ama suanda ben haric kimse bu beslenme seklini uygulamiyor halbuki devam etseydiniz sizlerde cok basarili sonuclar alacaktiniz adim gibi eminim..
Bilmiyorum neden biraktiniz sebebi nedir mutlaka vardir kendinize göre nedenleriniz Ama Sevgili Dalida sürekli yeni diyetler denemek metabolizmani altüst eder güzelim bak benim is arkadasim var simdiye kadar bilinen ne varsa yapmis bir insan ama dr.larla ama institutlarla ama kendisi ve suanda yine yeni bir beslenme merkezine basladi ondan önce oraya baslayan arkadaslar var 30 kilo vereni var 15 kilo vereni var hatta ondan sonra baslayip 18 kilo veren bir arkadasimiz var ama kendisi zor bela 7 kilo verdi sonra 2 kilo geri simdide egitmenini degistirmis ve ona denen artik metabolizma iflas etmis tepki vermiyor..tabiiki kendi hatalarida var benim disaridan gördügüm mesela yaninda hic yemek getirmiyor kantinde yiyor bunlari yiyebilirim diyor ama orada pisenler ne kadar yagla pismis saglikli mi? degil tabii bu konuda tembel mesela..Diger arkadaslar hep yanlarina aliyor (TABII KI BENDE)..
Isvec diyeti korkunc birsey ben olsam yapmam cok kisa sürede su ve kas kaybin olacaktir ama yaglarindan birsey kaybetmeyeceksindir yapma bunu kendine..
Sevgili Sevgi sen neden geri kilo aldin bilmiyorum ama benim tavsiyem ikinizede MPG diyetine bastan baslamaniz inanin birsey kaybetmez cok sey kazanirsiniz ama gercekten uygulayin degerli arkadaslarim arada 1 gün bir kacamak olabilir ama buna 2. 3. gün devam etmeyin ...
Bakin benim dün misafirlerim vardi mükellef bir sofra kurdum ickide vardi herseyden yedim inanin azar azar aldigim halde midem nasil sisti anlatamam ama tadini cikararak yedim hic cekinmeden gocunmadan ickide aldim cünkü biliyordum bugün yine dengeleyecegimi..Ve bugün öglen portakal ve yogurt yedim aksamda yesil corbami ictim bir gr aclik duygusu yok ve icimdeki evet denge budur iste duygusu muhtesem..
Bana kizmadiniz umarim DOST ACI SÖYLER ki gercektende ben dobrayimdir direk yüze konusanlardan düsündügümü saklamayan .Sizlere yeniden baslama gücü diliyorum Allah kolaylik versin..Gurbetcigim kayinbabana gecmis olsun senin isinde zor Allah yardimcin olsun canim..
Sevgiler Hepinize
Sevgili SEVİL sözlerinin her satırına hak veriyorum,kaldığım yerden mi baştan mı diye düşünüyordum.Sen doğru cevabı verdin.Yarından itibaren ilk haftayla başlayacağım ve menülerimi paylaşacağım.Yazdığım zaman kaçamak yapmıyorum.Bu kez ölçülere özellikle dikkat edeceğim ve günlük 20 dak. olsun yürüyeceğim İNŞALLAH.yARIN KİLO BİLDİRİMİMİ YAPACAĞIM VE ONDAN SONRA DAYANABİLDİĞİM KADAR TARTILMAYACAĞIM.Kilomu Mehtap hanımın dediği gibi kıyafetlerimin söylemesini istiyorum..böylece 84 girdabından kurtulurum belki.En son defada 84 ü gördükten sonra hızla kilo almaya başladım.Canım desteğini bekliyorum,artık herkes devamlı aynı şeylerin olmasından dolayı inanamıyor ve bana gülüyor.Sıkıntıya girdiğimde nete gireceğim ve sizlerden yardım isteyeceğim.Buğün başlayacaktım ama hazırlığım yok ve sabah çok az kahvaltı yapmıştım.Hastanede Mr çektirip geldikten sonra ikinci kahvaltıyı yaptım.Buğgün canımın istediklerini yemek istiyorum bu arada beynimi yarına hazırlayacağım.