bugün daha iyiyim, bizimkiler kizlarinin evine gectiler. galiba haftaya dönecekler. bende bu sabah tartildim cok sükür kilo almamisim. 90 kilodayyim. buna sevindim . aslinda yeme düzenimiz bozulmustu gec saatlerde bile yedik ama galiba ayakta kaldim hep kosturmaktan yedigimi yaktim sanirim. bunada sükür. cok cabuk kilo allip cabuk verebilen bir ypim var.
Serapcim internet olmayinca olmuyor degilmi, alisinca insana zor geliyor. canim kilo vermene sevindim.aynen dedigin gibi firsat buldukca burda soluk alabiliyorum, canimi zor atiyorum buraya. insallah haftaya burdan ayrilmam, bizimkiler gidince yani daha sik girerim.
Sevgi ablacim sen nasilsin galiba kurstasin, dünde girmemissin bol bol yürü havalar cok güzel artik. ama kendini fazla yormadan tabiki
dallidacim isvec diyetini biraktigini sanmistim , hala yapiyormusun
evet evet galiba inatcisin kafaya koydugunu ypiyorsun
umarim biraktiktan sonra geri almazsin , cünkü bu tür diyetleri birakir birakmaz fazlasiyla geri aliyor insan, birden tatliya ve karbonhidrata saldiriliyor , tabi kiloda kacinilmaz oluyor. serap bir kulagini ceksin senin
canim öpüyorum seni
Serapcim internet olmayinca olmuyor degilmi, alisinca insana zor geliyor. canim kilo vermene sevindim.aynen dedigin gibi firsat buldukca burda soluk alabiliyorum, canimi zor atiyorum buraya. insallah haftaya burdan ayrilmam, bizimkiler gidince yani daha sik girerim.
Sevgi ablacim sen nasilsin galiba kurstasin, dünde girmemissin bol bol yürü havalar cok güzel artik. ama kendini fazla yormadan tabiki
dallidacim isvec diyetini biraktigini sanmistim , hala yapiyormusun