Dallidacım, geçmiş olsun. Sana şu kadarını söyleyeyim, çevremde bu kistlerle yaşayan bi sürü insan var. Hatta bir tanesi şu anda 60 larında. Düşün kaç yılıdır bu kistlerle yaşadığını. Göğüs yapısından kaynaklanan bir durum bu genellikle. Yıllık kontrollerini yaptırıp keyfine bakacaksın canım![]()
Tavsiyen için teşekkürler. Bu sene genel kontrol için gittiğimde ultrason isteyeyim bari. Hiç aklıma gelmemişti, teşekkürler
Çok alternatifli ya, o yüzden kafa karıştırıcı gibi görünüyor. Sana özet geçeyim:
Kahvaltı klasik, 2 dl. ekmek (doyur karnını, aç kalmaya alıştın di mi?) 1dl. peynir+5-6 zeytin+ 1 tk. bal+ bol salata ya da sen daha iyi biliyorsun Taylan Kümeli' nin tariflerinden süt+müsli ya da 2 dl. ekmekle tost
Öğle yemeğinde çorba+etli sebze+salata+1 dl. ekmek ya da herhangi bir et+salata+1 dl. ekmek ya da sandviç (çorbayı çıkarınca 2 dl. ekmek oluyor)
Akşam yemeğinde etsiz sebze+yoğurt ya da ızgara+ salata
Aralarda 1 meyve ya da 1 pors. yoğurt ya da 2 bisküviye denk kek, poğaça, kepekli bisküvi, kuru yemiş ya da kuru meyve
Yakında yemek fabrikası kurup diyet yapanların evlerine servis edeceğim, böylece listede ne vardı, ne yiyecektim derdine son...
SİZ DÜŞÜNMEYİN, BEN PİŞİRİRİM, nasıl slogan ama![]()
Moral verdiğin için çok teşekkür ederim Serapcığım

Diyeti özetlediğin için teşekkür ederim

Senin ütün bitti mi?hangi kitabı okuyorsun?ben bu aralar Mevlanaya taktım:44:ama onu anlamak için biraz daha büyümem lazım