Sevgili Sevgi öncelikle böyle yanlis anlasildigim icin cok üzüldügümü söyleyeyim öncelikle kirdiysam özür dilerim seni ama ben senin önceki durumlarini yada yasadiklarini bilmiyorum sana terbiyesiz hakaret eden birseyde yazmadim hatta saka yaptigimi düsünerek okudugunuzu düsünüyorum cogunlukla cünkü ben öyle düsünerek yaziyorum
Hayatim boyunca bir kisiyi kirmisligim yoktur kaldiki sanal alemde cokda iyi tanimadigim bir kisiyi kirmaya kalkayim yani gitmene falan gerek yok ben birdaha yazmam olur biter yani amacim sadece buradakilerin motivasyonunu artirmakti baska bir düsüncem yok amanda aman ben yaptim siz niye yapmiyorsunuz diye
Bende pembe dizi gibi bir hayat yasamiyorum benimde kimsenin yasamasini istemedigim cektigim seyler var umarim seni üzen sey neyse en kisa zamanda yoluna girer.
Senden tekrar özür diliyorum Sevgiyle kal
Canım özür dilenecek bir durum yok,zamanla dönerim İNŞALLAH.Şu aralar çok gergin ve belki de çok alınganım.Beni üzen şeyin malesef tamiri ve dönüşü yok,lütfen sizler devam edin,toparlayınca dönerim İNŞALLAH.....