- Konu Sahibi ageofpelus
-
Canım mevsimsel bile olsa seni çok etkilemiş bence başka bir doktora daha gitmelisin.
kızlaaaar sizinle paylaşmam lazıııımmm. dünden önceki gün yeni bir dermatologa gttim problemimi aynen anlattım kadın dedi ki mevsimsel dökülmenin başlaması 3 ay önceye dayanıyormuş yani dökülme başlamadan evvel 3 ay önceden tedbir almam lazımmış ki dökülme başladıktan sonra 3 ay boyunca ne yaparsam yapayım devam edecekmiş ve mevsimsel dökülmede alttan yeni saç hemen çıkarmış yani günde 150-200 tel döküldüyse 150-200 tel de çıkarmış.. priorin tablet verdi bana 2 gündür kullanıyorum günde 3 adet alıyorum ve bugün tararken 20 tel bile dökülmedi saçımı saldım bugün dökülme olursa takip edeyim diye toplasam 10 tel anca çekmişim saçlarımdan.. bir hafta öncesinde elimi saçıma her atışımda 5-6 tel muhakkak gelirdi.. o kadar sevindim ki yavaşlamasına dökülmenin .. yani priorin bana iyi geldi aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ederim .
ben priorın tabletı 15gün önce bitirdim ..3 ay kullandım ..mevsimsel dökülmenın önlemini almış olmam gerekir bu durumda ama hala 200 tele yakın dökülüyor..anlamadım ki..kızlaaaar sizinle paylaşmam lazıııımmm. Dünden önceki gün yeni bir dermatologa gttim problemimi aynen anlattım kadın dedi ki mevsimsel dökülmenin başlaması 3 ay önceye dayanıyormuş yani dökülme başlamadan evvel 3 ay önceden tedbir almam lazımmış ki dökülme başladıktan sonra 3 ay boyunca ne yaparsam yapayım devam edecekmiş ve mevsimsel dökülmede alttan yeni saç hemen çıkarmış yani günde 150-200 tel döküldüyse 150-200 tel de çıkarmış.. Priorin tablet verdi bana 2 gündür kullanıyorum günde 3 adet alıyorum ve bugün tararken 20 tel bile dökülmedi saçımı saldım bugün dökülme olursa takip edeyim diye toplasam 10 tel anca çekmişim saçlarımdan.. Bir hafta öncesinde elimi saçıma her atışımda 5-6 tel muhakkak gelirdi.. O kadar sevindim ki yavaşlamasına dökülmenin .. Yani priorin bana iyi geldi aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ederim .
geçmiş olsun cnm..bendede aynı sorun var.bu ilacı ne kadar süre kullanacakmışsın..fiyatı ne kadar...hangi doktora gittin saç için bende gitmeyi dşünüyorum...
ben priorın tabletı 15gün önce bitirdim ..3 ay kullandım ..mevsimsel dökülmenın önlemini almış olmam gerekir bu durumda ama hala 200 tele yakın dökülüyor..anlamadım ki..
gecen yılda bu zaman dökülmüştü tahliller normal zaten takviye vitaminleri, hala kullanıyorum..minksil,diane vs devam..3 haftadır bu yoğun dökülmeyi yasıyorum.. önceden 80 di ..anlamadımkicanım dökülmen mevsimsel mi tahlil felan yaptırdınmıı.. başka bişeyden kaynaklaıyo olmasın dökülme
saç dökülmesi için hangi doktora gitmek lazım kızlar...
kızlar saçlarınıza kesinlikle lavanta suyunu deneyin ibrahim saraçoğlunun sitesinde nasıl sürüleceği yazıyor..bir sürmemde azaldı saç dökülmemmmm
canım bende lavantayı kullanmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım lavantayı hem çay olarak tüketip hem saçımıza sürecekmişiz öyle öğrenmiştim. sen nasıl kullanıyosun peki? ben ilaçla azalttım dökülmemi ama hala tam olarak durdu diyemem sadece eskisi kadar şidddetli değil şuan dökülmem
kesinlikle deneyin diyorum...çay olarak kullanmadım...3.kullanışım acayip azaldı.yok diyebilirim....3 bardak klorsuz suya 3 tatlı kaşığı lavanta 5 dak kaynatıyorum ılıyınca süzüyorum....saçımı şampuanlıyorum en son lavantayı döküyorum sonra çıkıyorum..yarım saat kırk dak.bekledikten sonra saçımı duruluyorum.bu kadar..şiddetle denemni tavsiye ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?