Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mevsimsel dökülmeee artık dökülmeee !!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ageofpelus

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
42
0
6
35
Denizli
kızlar merhabaaa ben de saç dökülmesi problemi yaşıyorum yaklaşık 2aydır saçlarım azalıyo ve seyreliyo doktora gittim herşey kan değerlerim hormanlarım normal 1 ay daha takip etmemi daha sonra medobicomplex kullanmamı söledi 2 haftam kaldı 2 hafta sonra 1 ay olacak ve ilacı kullanmak farz olacak.. mevsimsel dökülme sorununu ilk kez yaşıyorum normalde de saçım dökülür ama bu derece değil artk saat başı örülü saçlarımı açıp sıyırıyorum acaba kaç tel dökülüyo die banyoda yıkarken dökülür tararken dökülür pc başında dökülür günde 200 tele kadar rahat dökülüyo zaten. bioblasmış elsevemiş çam terebentinmiş karanfilmiş artık hiçbiri bana fayda etmiyo.. diplerim kaşınıyo.. kızlar merak ediyorum mevsimsel dökülmeye 2 hafta sürer diyo yaptığım araştırmalarda uzmanlar ama 2 ay yada daha fazla sürer mi bu normal mi ??

Canım mevsimsel bile olsa seni çok etkilemiş bence başka bir doktora daha gitmelisin.

Son düzenleme:
kızlaaaar sizinle paylaşmam lazıııımmm. dünden önceki gün yeni bir dermatologa gttim problemimi aynen anlattım kadın dedi ki mevsimsel dökülmenin başlaması 3 ay önceye dayanıyormuş yani dökülme başlamadan evvel 3 ay önceden tedbir almam lazımmış ki dökülme başladıktan sonra 3 ay boyunca ne yaparsam yapayım devam edecekmiş ve mevsimsel dökülmede alttan yeni saç hemen çıkarmış yani günde 150-200 tel döküldüyse 150-200 tel de çıkarmış.. priorin tablet verdi bana 2 gündür kullanıyorum günde 3 adet alıyorum ve bugün tararken 20 tel bile dökülmedi saçımı saldım bugün dökülme olursa takip edeyim diye toplasam 10 tel anca çekmişim saçlarımdan.. bir hafta öncesinde elimi saçıma her atışımda 5-6 tel muhakkak gelirdi.. o kadar sevindim ki yavaşlamasına dökülmenin .. yani priorin bana iyi geldi aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ederim .

kızlaaaar sizinle paylaşmam lazıııımmm. dünden önceki gün yeni bir dermatologa gttim problemimi aynen anlattım kadın dedi ki mevsimsel dökülmenin başlaması 3 ay önceye dayanıyormuş yani dökülme başlamadan evvel 3 ay önceden tedbir almam lazımmış ki dökülme başladıktan sonra 3 ay boyunca ne yaparsam yapayım devam edecekmiş ve mevsimsel dökülmede alttan yeni saç hemen çıkarmış yani günde 150-200 tel döküldüyse 150-200 tel de çıkarmış.. priorin tablet verdi bana 2 gündür kullanıyorum günde 3 adet alıyorum ve bugün tararken 20 tel bile dökülmedi saçımı saldım bugün dökülme olursa takip edeyim diye toplasam 10 tel anca çekmişim saçlarımdan.. bir hafta öncesinde elimi saçıma her atışımda 5-6 tel muhakkak gelirdi.. o kadar sevindim ki yavaşlamasına dökülmenin .. yani priorin bana iyi geldi aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ederim .

geçmiş olsun cnm..bendede aynı sorun var.bu ilacı ne kadar süre kullanacakmışsın..fiyatı ne kadar...hangi doktora gittin saç için bende gitmeyi dşünüyorum...

kızlaaaar sizinle paylaşmam lazıııımmm. Dünden önceki gün yeni bir dermatologa gttim problemimi aynen anlattım kadın dedi ki mevsimsel dökülmenin başlaması 3 ay önceye dayanıyormuş yani dökülme başlamadan evvel 3 ay önceden tedbir almam lazımmış ki dökülme başladıktan sonra 3 ay boyunca ne yaparsam yapayım devam edecekmiş ve mevsimsel dökülmede alttan yeni saç hemen çıkarmış yani günde 150-200 tel döküldüyse 150-200 tel de çıkarmış.. Priorin tablet verdi bana 2 gündür kullanıyorum günde 3 adet alıyorum ve bugün tararken 20 tel bile dökülmedi saçımı saldım bugün dökülme olursa takip edeyim diye toplasam 10 tel anca çekmişim saçlarımdan.. Bir hafta öncesinde elimi saçıma her atışımda 5-6 tel muhakkak gelirdi.. O kadar sevindim ki yavaşlamasına dökülmenin .. Yani priorin bana iyi geldi aynı sorunu yaşayanlara tavsiye ederim .
ben priorın tabletı 15gün önce bitirdim ..3 ay kullandım ..mevsimsel dökülmenın önlemini almış olmam gerekir bu durumda ama hala 200 tele yakın dökülüyor..anlamadım ki..

geçmiş olsun cnm..bendede aynı sorun var.bu ilacı ne kadar süre kullanacakmışsın..fiyatı ne kadar...hangi doktora gittin saç için bende gitmeyi dşünüyorum...

tesekkür ederim tatlım. ben denizli yaşıyorum şule gökşine gittim. ilacı 3 ay günde 2 tane kullanıcam 60 tableti 80 tlye aldım. bnce de bi an önce doktora gidin çnkü ne kadar geciktirilirse kayıp o kadar çok oluyo ve psikolojisini berbat ediyo insanın. çok geçmiş olsun canım

canım dökülmen mevsimsel mi tahlil felan yaptırdınmıı.. başka bişeyden kaynaklaıyo olmasın dökülme
gecen yılda bu zaman dökülmüştü tahliller normal zaten takviye vitaminleri, hala kullanıyorum..minksil,diane vs devam..3 haftadır bu yoğun dökülmeyi yasıyorum.. önceden 80 di ..anlamadımki :(( dökülecek sac kafada durmuyor arkadaş:)

kızlar saçlarınıza kesinlikle lavanta suyunu deneyin ibrahim saraçoğlunun sitesinde nasıl sürüleceği yazıyor..bir sürmemde azaldı saç dökülmemmmm

kızlar saçlarınıza kesinlikle lavanta suyunu deneyin ibrahim saraçoğlunun sitesinde nasıl sürüleceği yazıyor..bir sürmemde azaldı saç dökülmemmmm

canım bende lavantayı kullanmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım lavantayı hem çay olarak tüketip hem saçımıza sürecekmişiz öyle öğrenmiştim. sen nasıl kullanıyosun peki? ben ilaçla azalttım dökülmemi ama hala tam olarak durdu diyemem sadece eskisi kadar şidddetli değil şuan dökülmem

canım bende lavantayı kullanmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım lavantayı hem çay olarak tüketip hem saçımıza sürecekmişiz öyle öğrenmiştim. sen nasıl kullanıyosun peki? ben ilaçla azalttım dökülmemi ama hala tam olarak durdu diyemem sadece eskisi kadar şidddetli değil şuan dökülmem

kesinlikle deneyin diyorum...çay olarak kullanmadım...3.kullanışım acayip azaldı.yok diyebilirim....3 bardak klorsuz suya 3 tatlı kaşığı lavanta 5 dak kaynatıyorum ılıyınca süzüyorum....saçımı şampuanlıyorum en son lavantayı döküyorum sonra çıkıyorum..yarım saat kırk dak.bekledikten sonra saçımı duruluyorum.bu kadar..şiddetle denemni tavsiye ediyorum:)

kesinlikle deneyin diyorum...çay olarak kullanmadım...3.kullanışım acayip azaldı.yok diyebilirim....3 bardak klorsuz suya 3 tatlı kaşığı lavanta 5 dak kaynatıyorum ılıyınca süzüyorum....saçımı şampuanlıyorum en son lavantayı döküyorum sonra çıkıyorum..yarım saat kırk dak.bekledikten sonra saçımı duruluyorum.bu kadar..şiddetle denemni tavsiye ediyorum:)

tamam canım deniycem bugün aldım lavanta :)

Back
X