- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilerek yapmıyorsan...ay konu eskiymis ben gormedim![]()
hayir ya vallahi billahi gormedim niye bilerek yapiyim bir derdim var da gezerken gordum karsima cikti ben de actim siz bana taktiniz herhaldeBilerek yapmıyorsan...
Bende birşey bilmiyorum.
Ay kıyamam yaher erkek illaki gider ama bunu kadına kıza bakmak icin yapmaz kafa dagitmak icin yapar esiniz belli ki,kizacagini bildiginden dememis sana gozunu felan da oyma periskopdan bak kizlara felan bakmiyor sadece iciyorsa bos yere celallenme ama bir daha gitmeni istemiyorum de konu kapansin
Bu sitede takılacak son kişisin, buna emin olabilirsinhayir ya vallahi billahi gormedim niye bilerek yapiyim bir derdim var da gezerken gordum karsima cikti ben de actim siz bana taktiniz herhalde
bdv de geziyordum bu konuyu gordum ben tarihlere bakmam kucuk yaziyor yaAy kıyamam ya
Profilimi gezip geçmiş konularımamı baktın kız bu kadın ne ayak diye :)
Tarihlere de baksaydın ya
siz de oylesiniz emin olabilirsiniz :)Bu sitede takılacak son kişisin, buna emin olabilirsin![]()
Baksın ablasıBilerek yapmıyorsan...
Bende birşey bilmiyorum.
Özür dilemenizden belliydi haklısınızsiz de oylesiniz emin olabilirsiniz :)
Ayy deme öyle, şimdi meyhane konusu falan açarBaksın ablası
Öğrensin![]()
Öyle işte bebeğimbdv de geziyordum bu konuyu gordum ben tarihlere bakmam kucuk yaziyor ya
Ayy deme öyle, şimdi meyhane konusu falan açar
Kafam kaldırmaz![]()
Baktığımız görünüyor mu kiAy kıyamam ya
Profilimi gezip geçmiş konularımamı baktın kız bu kadın ne ayak diye :)
Tarihlere de baksaydın ya
Sadece bakmakla yetinse görünmez de cevap yazmışBaktığımız görünüyor mu ki![]()