Saç Uzatma Yöntemleri meyork hızlı saç uzatıcı

20 günde 3cm az deil mi ya :ecrin_bebek:
bnm hızlı uzuyor ama kestdm çok deil ama yine de eskisi gbi olsun istiyorum opuyorumnanaktan

aaa ne azı benim için o kadarı mucize bile benim 3-4 ayda bile o kadar uzamıyor bugün sipariş verdim bakalım dedikleri gibi uzama yapıcakmı

20 günde 3cm az deil mi ya :ecrin_bebek:
bnm hızlı uzuyor ama kestdm çok deil ama yine de eskisi gbi olsun istiyorum opuyorumnanaktan
normali ayda 1 cm dir, bazı kişilerde daha az bazılarında daha fazla olabiliyor tabi, beslenme ve genetik faktörlerin etkisiye. 20 günde 3 cm ayda 4,5 cm demek, çok başarılı, eğer doğruysayerimseniben

Ürünün gittigidiyor sayfası ve bu sayfadan bulunan yorumlar:

**DOĞAL HIZLI SAÇ UZATICI DÖKÜLMEYE SON İADELİ**, #20881052 Gittigidiyor.com

Ayrıca bu yağın içindekiler de bildiğimiz yağların karışımı, yani çoğu bu forumlarda hep adı geçen saç için faydalı olan yağlar ve bitkiler:

Avakado, Badem, Biberiye, Buğday, Calendura, Ceviz, Çam Terebentin, Çilek, Çörek Otu, Defne, Fındık, Gül, Gliserin, Heliantus, Hindistan Cevizi, Hint, Issırgan, Jojoba, Kakao, Kayısı, Nar, Papatya, Sarı sabır, Susam ,Üzüm Çekirdeği, Zeytin yağı.

Sonuçları:

Saçınız ez az iki kat daha hızlı uzar.

Saç köklerini besleyerek dökülmeyi tamamen durdurur.

Kepeği engeller.

Parlaklık verir.

Saçınızı yumuşatır.

ıpeksi bir görünüm kazandırır.

Canlandırır.

Saçınız normalde uzadığının en az 2 katı daha hızlı uzayacaktır, normalde ayda 2 cm uzuyorsa, bu doğal ürünü kullandıktan sonra ayda 4cm uzamaya başlayacaktır.

Diye de bir garanti vermişler.

arkadaşlar benimde dikkatimi çekti bu ürün. yalnız pahalı ve çok az bir az ürün olmasından tereddüt ettim.. GG'de bu ürünü alan her üyeye (satıcıya yorum yapanlara) tek tek mesaj attım.. memnuniyetlerini sorm.. hiçbiri bana uzama konusnda mucize yarattı demedi.. hatta uzama olmadı ama saçlarım sağlığa kavuştu şeklinde yorum yaptılar. o zaan bu kadar para bayılmaya da gerek yok diye düşünüyorum.. nihayetinde benim saçlarım çok sağlıksız değil..

benim bildiğim hint yağı saçı uzatır.ordaki yağları yada bir kısmını kendimiz karıştırsak olmaz mı?:)))

ıçindeki karısımları zaten hemen heme hepimiz biliyoruz çam terebentini yağları okadar para bayılacagımıza garantisi olmayan bişeyi aktardan kendimiz alıp uygulayabiliriz bence benim fikrim internet ürünlerine pek güvenmiyorum :1no2:

içinde çok fazla farkli yag olan urunleri sevmiyorum ben yaaa :S iyi gelen ve geldigi bilinen bir kaç yagdan kendimiz karistirip yapmak bana daha dogruymus gibi geliyor :S

meyork saç bakım yağı kesinlikle kimyasal madde içermemektedir arkadaşlar ;) sadece yağlardan oluşan bi bakım kürüdür, sorularınız varsa cevaplayabilirim ;)

Ben 2 şişe kullandım bu yağdan uzamadı malesef saçlarım. Belki saçları dipten uzatıyordur ama uçlarının kırılmaması lazım saçın uzaması için. Yani uçlarına, kırıklarına iyi bakmak lazım.

Back
X