Lekeler, Çiller meyve asit Piling ( fruchtsäurepeeling)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
Merhaba arkadaslar herkes peelingle ilgili görüslerini kulandiklarini yazmislar benimde corbada tuzum bulunsun uzun zamandir arastirdigim evde kendim yapa bilecegim Peeling uygulamasini bende denemis oldum interneten siparis verdim meyve asiti Peeling diye bir ürün bu arada türkcemin kusuruna lütfen bakmayin ...Yurt disinda yasiyorum senede 3 kez ancak türkiyeye gelebiliyorum herneyse sevgili arkadaslarim konuya devam edim pazartesi kargom geldi ürün bu insallah görünüyordur kulanma kilavuzu var icinde dozaci kendiniz o kilanma kilavuzuna göre artiriyor veya düsüge indiriyorsunuz ben korka korka risk alarak 20% 2:5 DAKKA BEKLETME SÜRESI 14 damla meyve asiti Peeling (35) DAMLA DAMLATILMIS SAF SU karistirip kosmetik (firca yardimiyla sürdüm cünkü firca emiyor pamuk ve digerleri emiyor )Sürdükten 2bucuk Dakka beklemem gerekti ben sürer sürmez evin icinde Tufan estirdim arkadaslar yanma hisi degil sanki yüzüm dart tahtasi ve yüzüme 100 tane belkide de daha fazla oklar atiyolar balkona cikiyorum soguk ya disari fayda eder diye acima eh etimi yok yaa etmedi dakkami bekleyemedim suya kendimi atim adeta baktim coook hafif bir kizariklik var Sabah kalktim ayni bugün 4 üncü günümdü bisey olmadi .BUGÜN TEKRAR sürdüm ayni ölcüler ayni Dakka halim cok kötüydü yani etrafda dört döndüm bir elimde Telefon saniyeler saatler oldu cocuklar anne baska bisey düsün diye cesaret verdiler 2 cocugum var bir kiz bir oglan oglum 9 yasina girdi kizim 8 düsünün onlardan cesaret aliyorum ama dayandim uygulamamami bitirdim cocuklarin bana verdigi moraal sahyesinde varmi degisiklik evet yüzümün bagzi bölgelerinde günes kizariklari gibi akneye yüzde olusan hafif cizgilere yüzdeki lekelere sivilcelere iy oldugunu temin ediyor benim yüzümde sivilce yok günes lekesi var cok hafif ben bunu cildim yenilensin fresh bir cilt tabakasi olsun diye bu ürünü kulanmak istedim insallah pisman olmam gelisme olursa sizinle paylasirim sevgilerimle

Eklentiler

• imagesE0OM0RXN.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 330
evet bende şuan nasılsınız merak ettim sonucu paylaşmamışsınız.

arkadaslar ben en yüksek oranini siparis etmistim 70% meyve asit Piling ( fruchtsäurepeeling)ilk denemde 20% sini saf suyla inceltim cünkü kulanma kulavuzunda öyle yaziyordu tamam uyguladim bugun 5 günmü gecti cok hafif pul seklinde soyulma oluyo ama cok minik ve ben bundan 2 gün önce bu peelingi (inceltmeden 20% Kas kontürüme sürdüm o kizarik kismi kabuk bagliycak gibi duruyor ama ben kasimin her yerine uyguladim bitek kösede kizariklik var resmi yüklüyorum bende sizingibiyim sonucu merak ediyorum ya olacak yada ben yanlismi uyguluyorum bilmiyorum

Eklentiler

• 20141223_175656-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 428
çok tehlikeli değilmi kendi başına mı karar verdin? yan etkisi neler bu ürünün baktın mı?

çok tehlikeli değilmi kendi başına mı karar verdin? yan etkisi neler bu ürünün baktın mı?
canim 33 yasindayim derim cok hassaz evet tehlikeli deniyordu milet 10% SÜRMÜS avv uvvv mükebel yazmis bende sengibi düsünmüstüm tehlikei diyip korkmustum korka korka yüzüme incelterek suyla sürmüstüm 2 gün önce inceltmeden kasima sürdüm 20% suan ordaki resimdekigibi hani düsersin nebilim yara olur ya dizin sonra iylesecegi zaman kabuk baglar suan o vaziyete kas kontürüm yani kalici makyaj dövmesi...kas kontürüme sürdügüm gün esimin kolundaki coook eski bir dövmesinin üzerine %50 Sini denedim ya adamda ne yanma oldu ne batma hala ayni duruyor .ben gene dün 30% KARNIMDAKI CATLAGA sürdüm inceltmedim ve direk sürdüm hala tik yok yüzme gelince hala bekleme asamasindayim soyulacakmi diye bekliyorum ama kasimdaki kontürümün kuyruk kismi kabuk baglayyan kismi sanki kavlayip gidecek gibi silinecek gibi duruyor valla bir gelisme olursa elbete haber veririm ama ben bu ürünü almadan cok yorumlarda herkez bu ürüne asik olmus tekar alacam diye 128 kisi yorum yazmis ben her oranini denedim bakalim kas kontürümün sonucunu bekliyorum eyer kas köntürümde gelisme olursa demeki su katmadan 20% tekrar yüzüme uygulayacagim karnimdada gelisme olmasa Dozunu artirip sürecegim ama ilk önce gelismeleri bekliycem benim yüzümde sivilce yok yara yok bere yok e niye aldin dersen denize havuza gitigimde cok az cil gibi bir leke ve bunun yanisira cildimi yenilemek istedim karnimdaki catlaklarada kulanirim kas kontürüme kulanirim diye aldim beklemedeyim

Son düzenleme:
inceltmeden kasima sürdüm 20% suanki hali lütfen kasimin daginikligi icin kusura bakmayin alamiyorum kilara zarar vermiyor buyandan korkmayin

sizce karindaki catlak gitmis mi!!! ben bakiyorum gözle görünür sekilde yok gibi cooook yakin cekim arkadaslar apantis amaliyatim bile dev gibi cikmis solda görünüyor cizgisi karnimdaki bende devasi büyük cikmis ama karnimdaki sonuctan coooooook memunum hamilelik sonrasi yirtilmalarim gitmis karnim iylesince kalcamada yapacagim insallahhhhh I am very happyyyyy üleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…