Meyve sunumları

BİTTER ÇİKOLATALI KAYISI

Malzemeler:
• 1 paket bitter çikolata
• 20 adet kaysı kurusu
Yapılışı:
1. Bitter çikolatanızı benmari usulü eritin.
2. Kaysıları sıcak suda 5 dk bekletip çıkartın soğumasını bekleyin, ardından çikolatanın içine batırıp yağlı kâğıdın üzerine alın kaysılarınızı.
3. Buzdolabında çikolata donana kadar bekletin servis kuplarına alıp servis yapın.
4. Beyaz çikolatada kullanabilirisiniz.
Afiyet Olsun.
Alıntıdır..
kaynak yemek sepeti

ÇİLEK

12 çilek
100 gr bitter çikolata
50 gr beyaz çikolata

Bitter çikolatayı küçük parçalara ayırın ve cam kase içine alın.
İçi sıcak su dolu bir tencere üzerine yerleştirerek eriyinceye kadar bekletin.
Çilekleri yıkayıp iyice kurulayın.
Eritilmiş çikolataya batırın ve yağlı kağıt üzerine dizin.
Çikolatanın donması için 20 dakika bekletin.
Beyaz çikolatayı yine aynı yöntemle eritin ve yağlı kağıttan yapılmış külahın içine doldurun.
Çikolatalı çileklerin üzerine beyaz çikolata ile yatay çizgiler yapın ve servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.
ALINTIDIR...
KAYNAK:TATLIDAN TUZLUYA

hepsi çok güzelmiş çilekelere bayılımmmmmmm

Merhaba sunumlarınızı yeni gördüm hepside muhteşem bunların yemede yanında yat diyeceğim ama o zaman da dayanamaz çıldırır insan ellerinize saglık çikolata kadenizi deniyecegim :)

Merhaba sunumlarınızı yeni gördüm hepside muhteşem bunların yemede yanında yat diyeceğim ama o zaman da dayanamaz çıldırır insan ellerinize saglık çikolata kadenizi deniyecegim :)

Merhaba arkadasim!
Ben sadece internetten aldim ben yapmadim malesef

Ama çikolata kasesini denedim söyle bi ipucu vereyim yapacaginiz bardaga streç film sarin ondan sonra çikolataya batirin yoksa kaseyi birakmiyor çikolata Ama streç filmle kolay çikiyor

Teşekkür ederim mutlaka deniyecegim bu tarifi yakında oğlumun dogum günü var orda yaparım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…