Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağ ol canım ördekimFeyzoş ellerine saglık, gayet güzel görünüyor bence![]()
7.takıma bekleriz canım.ben diyet yemekleri tarifi bulamadığım için veremiyorumiyi hatırlattın canım bu hafta bende kan değerlerime bi baktırıyım :)
4.takımda yarışıyorum tatlım ,teklifin için sağ ol :)7.takıma bekleriz canım.
Kız Bende 7. Takimdayim arada misafir ol gel4.takımda yarışıyorum tatlım ,teklifin için sağ ol :)
5.takımdan çıkmıyorum orayada gelirim . şu dk bir ban bekliyorum . ban dönüşü gelicem söz :)Kız Bende 7. Takimdayim arada misafir ol gel![]()
Kız dikkat etsene, belki olmaz Bende geçen bekledim ama atilmadim hayret5.takımdan çıkmıyorum orayada gelirim . şu dk bir ban bekliyorum . ban dönüşü gelicem söz :)
beklemek ayrı dert her an uzaklaştırma mesajı gelecek diye kalbim bir kuş gibi çarpıyoKız dikkat etsene, belki olmaz Bende geçen bekledim ama atilmadim hayret![]()
Misafir olarak bekleriz o zaman canım.4.takımda yarışıyorum tatlım ,teklifin için sağ ol :)
tamam tatlım ,teşekkür ederim nazik davetin için :)Misafir olarak bekleriz o zaman canım.![]()
Kiz bunun misafirliği uzun suruyor haberiniz olsunKız Bende 7. Takimdayim arada misafir ol gel![]()
istemiyomusun beni sevmiyomusun beni ,alır başımı giderim 7.takımaKiz bunun misafirliği uzun suruyor haberiniz olsun![]()
Aaaa istemem mi hic?istemiyomusun beni sevmiyomusun beni ,alır başımı giderim 7.takıma![]()
ozaman niye milleti korkutuyosunAaaa istemem mi hic?
Farkli takimdasin ama bizde yerin ayri![]()
Iste bizden baskasina yar olma diyeozaman niye milleti korkutuyosun![]()
valla senden korkmayan taş olur ondanozaman niye milleti korkutuyosun![]()
bennnndeeenn sevimlii bendennnn miivalla senden korkmayan taş olur ondan![]()

Iste bizden baskasina yar olma diye![]()
teşekkür ederim canım :)Elinize sağlık bence harika görünüyor eminim çok lezzetlidir başarılar dilerim![]()