Meyveye de sayi ve saat siniri koymali mi?

veraniego

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
6
1
18
35
Ankara
Ben genelde aksam 11 gibi yiyorum. Diyetim acisindan kotu mu? Bir de meyve sanki su gibi zararsiz geldiginden kaloriye takilmadan ayni gun ornegin portakal kivi muz ust uste yedigim oluyor. Kalori olarak 300e yakin ediyor ama o kadar bozar mi diyeti? Mesela kasarli tost da 300 kalori onu yememle meyve yemem esdeger mi :)

tost ve meyve yararları açısından tabiki farklı fakat kalori olarak aynı.
Meyve konusunda da diyette sınır olmalı. Meyvelerin kalorisi de aslında o kadar da az deil.
Saat konusunda da belli bir saatten sonra yenilenler bildiğim kadarıyla öğütülemeden midede çürüyor ve rahatsızlığa sebep oluyor.

meyvelerin kalorisi düşük olabilir ama şeker oranları yüksek onun için acıkma daha çok yapar meyveyi illede tüketecekseniz ara öğün olarak tüketin ve mümkün olduğu kadar kalorisi düşük az tatlı olanları ekşi olanları tercih edin derim tostmu meyvemi derseniz tabiki meyve ama doktorların tavsiyesi benimde tercihim meyvelerle pek aram olmadığından daha çok salatalık yeşillik domates yoğurt ayran kalorisi düşük sebze çorbaları ara öğünlerim çok faydasını gördüm hem tok tutuyor hemde birçok vitamin alıp metabolizmayı da hızlandırıyor hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…