Şahsen bence olay böyle bir durum, kız sadece gece geliyorsa belli ki birilerinden gizli geliyor, evden kaçarak geliyorsa ayağında ayakkabı olmaması normal, ki kimi kaynaklarda ayağında kırmızı ayakkabı var diye yazılmış, böyle şeyleri sever halkımız hemen bir efsane yazılır üstüne, mezarlıklardan korkmaya gece oraya ziyarete gidenleri yadırgamaya da gerek yok, dirilerden korkulsun ölülerden değil.temennimiz yazılmamasından yana belki konuda fikri olan birisi aydınlatır bende çok merak ettim
5 dak kadar bağlayan biri çikar aha buraya yazıyorum müdürümUmarım konuya dini yorumlar yazılmaz, öcü böcü, cin, peri olayları karıştırılmaz, konu gizemli hale sokulmaz.
Mezarlıklar gizemli yerler değildir çünkü, belki gece oraya giden kız, gizlice evinden kaçıp ziyaret ediyor ve yakalanmak istemiyor, belki ağladığı kişi zamanında ona sahip çıkan, belki okutan, bir derdine derman olan biri, belki de sadece çok sevdiği bir insan.
Gece yarısı mezarlıkta olmanın garipsenecek bir yanı yok.
Evet zaten habere çıkma nedeni kabrinde ağladığı kişinin 1982'de ölmesi.16-17 yaşlarında olduğu söyleniyor. Ama olayı ilginç kılan ağladığı mezardaki kişinin 1982’de ölmesi. Annesi yada çok yakın bir tanıdığı olamaz.
Ay gulesim geldi ya:) kiz dinlencekbaska yer bulamadin mi:))
o çorlu da değil çorumda galiba, bende çorumdayım burası çalkalanıyorkızlar çorluda mezarlığa geceleri gelen kız hakkında ne düşünüyorsunuz. Beni çok etkiledi haberler
Hehe sizi de haber yapmasınlar kimsenin uğramadığı bir mezara biri geliyor bir de kitap okuyor derdi ne bu kadının tarzında yaşadığınız ülkede haberlere çıkıyormuşsunuz bizdeki gibi :)benim evin tam karsisi, yani bi nebze bahcem gibi. arada kücücük bir sokak var sadece. cok güzel bir Park gibi ama- hele simdi cicekleri görsen- rengarenk.
ben orda saatlerce oturuyorum- kitap okuyorum. diger parklarda insanlar Mangal yapiyor, coluk cocuk, köpek derken relax olamiyorum. orasi benim özel bahcem gibi oldu. merhumlarin mezarlari cok eski oldugu icin tanidiklari yok galiba- yani simdiye Kadar toplamda 2 kisi gördüm orda.
Hehe sizi de haber yapmasınlar kimsenin uğramadığı bir mezara biri geliyor bir de kitap okuyor derdi ne bu kadının tarzında yaşadığınız ülkede haberlere çıkıyormuşsunuz bizdeki gibi :)
Ay evet oda olabilir.ne pis oyundur ya yazık oluyor gençlerimize.Arkasından mavi balina çıkmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?