Mezarlık

temennimiz yazılmamasından yana belki konuda fikri olan birisi aydınlatır bende çok merak ettim
Şahsen bence olay böyle bir durum, kız sadece gece geliyorsa belli ki birilerinden gizli geliyor, evden kaçarak geliyorsa ayağında ayakkabı olmaması normal, ki kimi kaynaklarda ayağında kırmızı ayakkabı var diye yazılmış, böyle şeyleri sever halkımız hemen bir efsane yazılır üstüne, mezarlıklardan korkmaya gece oraya ziyarete gidenleri yadırgamaya da gerek yok, dirilerden korkulsun ölülerden değil.

Toplum olarak olayın bakış açısı çok kolay değiştirebiliyoruz ama burda asıl beni korkutan tek şey o kızın orda o saatte olmasına mecbur bırakılacak olan durumu..
Belliki gizli gizli evden gelip ziyaret ediyo ve yoklugunun belli olmaması için ayakkabı dahi gitmiyo, nasıl bi psikolojik baskı altındadır bilinmiyo. Zaten bikaç gün içinde sebebi çıkar, sonuçta hangi mezar taşının başında ağladığı belli.

Yok yaw ilginc yapan hurafeler kısmı,uydurulan. Kız sevdiği jirini kaybetmiştir Allah yardım etsin

5 dak kadar bağlayan biri çikar aha buraya yazıyorum müdürüm )

16-17 yaşlarında olduğu söyleniyor. Ama olayı ilginç kılan ağladığı mezardaki kişinin 1982’de ölmesi. Annesi yada çok yakın bir tanıdığı olamaz.
Evet zaten habere çıkma nedeni kabrinde ağladığı kişinin 1982'de ölmesi.
Annesi olamaz belki ama kimbilir belki haberdar olmadığı ama sonrasında öğrendiği çok yakınıdır.
Hani eskiden mesela çocukları başkalarına evlatlık veriyorlarmış ya öyle bir şey olabilir.
Böyle değilse de tabii bilemeyiz belki de bir mezar kestirdi gözüne ağlayıp duruyordur bir derdi vardır ona anlatıyordur kimbilir görmemesi bilmemesi gereken bir şey gördü öğrendi mezardan ses çıkmaz diye ona anlatıyordur tıpkı Midas'ın eşek kulakları mitindeki berber gibi.....

Ay gulesim geldi ya:) kiz dinlencekbaska yer bulamadin mi:))

benim evin tam karsisi, yani bi nebze bahcem gibi. arada kücücük bir sokak var sadece. cok güzel bir Park gibi ama- hele simdi cicekleri görsen- rengarenk.
ben orda saatlerce oturuyorum- kitap okuyorum. diger parklarda insanlar Mangal yapiyor, coluk cocuk, köpek derken relax olamiyorum. orasi benim özel bahcem gibi oldu. merhumlarin mezarlari cok eski oldugu icin tanidiklari yok galiba- yani simdiye Kadar toplamda 2 kisi gördüm orda.

Yaw kiz mezarlik ziyaret etmis normal bi zmn degil kabul.. ama haberciler bise bulamamis bunu haber yapmis. Birde arkada korkunc muzik tey Allahim yaa:)

Hehe sizi de haber yapmasınlar kimsenin uğramadığı bir mezara biri geliyor bir de kitap okuyor derdi ne bu kadının tarzında yaşadığınız ülkede haberlere çıkıyormuşsunuz bizdeki gibi :)

Haberi duymamıştım ama burda okuyunca annesini kaybeden küçük bir kız geceleri evden kaçıp annesinin yanına geliyormuş gibi geldi bana

Ben mezarlıkları sevmem ölüm düşüncesi hele o girişindeki “her nefis ölümü tadacaktır” cümlesi içimi bi tuhaf yapar her seferinde.Zaten bigün hepimiz gidicez bi daha da çıkamicaz o yüzden gece gitmenin mantığı nedir bilemedim :)

Zihinsel engelli bir kız olabilir. Kimbilir geçmişte ne yaşadı, neye takılıp kaldı?
Yoksa mantıken gece gidip, bir de polisten kaçmanın mantığı yok.
Bizler gibi düşünmediği için bulunamıyordur. Belki ağaca tırmanıyor belki boş mezara saklanıyor.

Hehe sizi de haber yapmasınlar kimsenin uğramadığı bir mezara biri geliyor bir de kitap okuyor derdi ne bu kadının tarzında yaşadığınız ülkede haberlere çıkıyormuşsunuz bizdeki gibi :)

nisanlimin agizina düstüm zaten- dalga geciyor benimle :) yok ya, Burda haberlere sokulcak daha büyük sorunlar var. kim mezara neden gitmis, ayaginda ne varmis kimseyi ilgilendirmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…