Mezarlık

nisanlimin agizina düstüm zaten- dalga geciyor benimle :) yok ya, Burda haberlere sokulcak daha büyük sorunlar var. kim mezara neden gitmis, ayaginda ne varmis kimseyi ilgilendirmiyor :)
Ah , bizde büyük sorun bu. Kim o kız, ulkecek şuan onu düşünüyoruz, yoksa benzin 6 lira dolar 4 lira bizene

Bu durumun enteresan gelmesi enteresan değil mi?
Mezarlıkta ağlayan biri?
Bunun nesi tuhaf? Mezarlığa geliş saati mi?
Öyle olmasını uygun görmüştür.
Bu durumu pazarlamaya çalışan sosyal sitelerden TV programlarına alayı rant peşinde.
Tekrar soruyorum niye tuhaf mezarlıkta ağlayan biri?

Mezarlıkta ağlayan biri?
Bu durumu pazarlamaya çalışan sosyal sitelerden TV programlarına alayı rant peşinde.
saat ve kaçması..

gece mezarlik ziyaret edilmez diye bir kaide varda benmi bilmiyorum acaba???

5 dak kadar bağlayan biri çikar aha buraya yazıyorum müdürüm :KK66:)

Kız gizemli olsa insanları gördüğünde koşarak uzaklaşmazdı, ki zaten ne gizemi, herşeyin bir açıklaması vardır, yıllarca Van gölü canavarı kovaladık milletçe, hani nerede canavar? Mezarına gittiği kişi bir yakını olabilir, ölenin 1982'de ölmesi yakını olmadığı anlamına gelmiyor bence, babaannem vefat ettiğinde ben 1 yaşını birkaç ay geçmişim, hiç hatırlamıyorum haliyle ama seni çok seviyordu, kız bebek olarak dünyaya geldiğin için çok mutlu olmuştu diye anlatırlardı hep, mezarlığa gidip keşke yaşasaydın dediğim olmuştur veya kızın psikolojik sorunları var, bizim oralarda beyaz gelinliğiyle mezarda gezinen bir teyze vardı, ona da gizemli olay diye bakmışlardı bir süre ama biz teyzeyi tanıyorduk, trafik kazasında eşi ve kızını kaybettiği için akıl sağlığını yitirmiş biriydi.

o arkasından bağıran adam var ya hani gızz gel buraya diyen...
işte o gız ordan bir geri dönsün bunlara doğru koşssun
ben görcem o dayıyı altına mıcmazsa ne olayım :deli:
benimde aklima geldi kiz bi koşsa amca uçuşa geçecek gibi gece mezarlikta benimde pesimden gel giz buraya diye biri kossa tecavuzcu sanar kaçarim kiz napsin

Kızı zor görüyorlar , çıplak ayağını nasıl görmüşler , saçma.

Birisi yakını için gidiyordur, kameralar ve polisi görünce korkup kaçıyordur hepsi bu.
Mezara madde içmeye gidenlerde çok oluyor. Yani bir amacı vardır.

Paparazi haberine çevirdiler resmen. Anlam yüklemek çok gereksiz, hele korkmak komik.

Bu gündüz kuşağı programları olaya gizem katmaya çalışıyor dün mezarlıkşar müdürü kız diyor sunucu güya şaşkın şaşkın ama emin değilsinİz belki varlıktır diyor adam hala kız diyor kadın ısrarla varlık olabilir diyor. Gece mezarlığa gitmek yasakda benim mi haberim yok

Mezarlıkta ağlayan biri?
Kaçtığı için.
Görevli, neden görevli orada? Adam doğal olarak soruyor ama kız kaçıyor.
Ve küçük bir kız çocuğundan bahsediyorlar, o saatte orada olması da ayrıca tuhaf.

Back
X