Mezarlık

Kaçtığı için.
Görevli, neden görevli orada? Adam doğal olarak soruyor ama kız kaçıyor.
Ve küçük bir kız çocuğundan bahsediyorlar, o saatte orada olması da ayrıca tuhaf.
gunduz mezarlikta olsaniz tek basiniza bir adam size yaklassa yada gacma giiz gel buraya diye arkanizdan bagirsa kacmazmisiniz ben kacarim gunduzde olsa kacarim damacanaya hallenenler gelir aklima kacarim yani kizin kacmasi bence adamdan urkmesinden

Kaçan kişi ya korkuyordur ya suç işlemiştir.
Varlık ne ya :) Hadi varlık *her neyse dediklerinden olsun. Niye kaçsın. Yok olmaz miydi ? Gözden kaybolana kadar kaçıyor , sonra mı yok oluyor :)

İstediği saatte gider, kimseyle de paylaşmak zorunda değil.
17 yaşında biri gece mezarlığa gidemez mi?
Gel kız buraya diye peşinden bağıran birileri varken kaçmasından daha doğal ne var?
yasak değil değişik, ve esrarengiz. gece mezarlığa ceset taşıyanlar da var

Kaçtığı için.
Ve küçük bir kız çocuğundan bahsediyorlar, o saatte orada olması da ayrıca tuhaf.
Valla bir grup adam ben o yaştayken bana da "gel kız buraya" dese gece vakti, ben de kaçarım. Yaştan emin olunduğunu sanmıyorum. 17 deniyor. 17 yaşında biri gece mezarlıkta olabilir, ağlayabilir, kendisine doğru gelen yetişkin erkek seslerinden korkup kaçabilir. Yüklenmek istenen anlam daha başka, bu kadar haber/gündem olmasının sebebi de bu siz de biliyorsunuz.

Kaçtığı için.
İyi de bakalım küçük bir kız mı? Yüzünü bile göremedikleri birinin yaşını tahmin edemezler, ufak tefek biriyim, siyah giyip saçlarımı iki yandan kuyruk yapıp kurdele taksam, gece karanlıkta beni mezarlıkta görseniz polise ufak tefek tahminen 13-14 yaşında bir çocuktu dersiniz.

gunduz mezarlikta olsaniz tek basiniza bir adam size yaklassa yada gacma giiz gel buraya diye arkanizdan bagirsa kacmazmisiniz ben kacarim gunduzde olsa kacarim damacanaya hallenenler gelir aklima kacarim yani kizin kacmasi bence adamdan urkmesinden
Ama ben gece mezarlığa gidecek kadar cesur değilim.
İlk gün seslenmiş mezarlık görevlisi bu hep kaçmış.
Ayrıca bu sapıklardan korkuyorsam eğer özellikle kalabalık saatleri tercih ederim.

Back
X