Mezarlıklar ve yapılanlar (lütfen okuyun)

teşekkür ederim arkadaşlar en azından yalnız değilmişim bunu anladım. kendimi uzaylı gibi hissetmeye başlamıştım çünkü...
bugün çalışmaya gelen olmadı henüz ancak yağmurdan mı yoksa bişeyler yapılıyor mu henüz bilmiyorum. az evvel bir güvenlik geçti mezarlıktan tesadüfen gördüm bizim eve baka baka geçti. en büyük suçluda buradaki güvenlik firması zaten. bi arkadaşında dediği gibi işini yapan bir kişi yeterdi buraya bunlar kim bilir kaç kişiler ama çalışmıyorlar resmen. yanlış yapıyorlar.
manevi konulara gelince şimdi şöyle düşünüyorum. hiç bir şey tesadüf değil benim şuan bu evde yaşamam gerekliydi belkide.
önce devletten netice bekleyeceğim. sonuç çıkmazsa arayacağım birkaç kişi var medyadan umarım sonuç çıkar.
buraya gelen aileleri takip edip durumu anlatacağım. ölülerine sahip çıksınlar. bu böyle olmaz.

Faceboook'a da atabilirsiniz adresi verin paylaşım yaparız tanıdığımız duyarlı radyocularada iletiriz.Yayılır bir şekilde duyarsız kalınacak bir durum değil.
facebook adresim yok ancak blogum var. olanları yazsam paylaşsam burada o olur mu acaba?

o resimlerle birlikte ve yapılanları hemen gidip ümraniyede mutlaka bir mezarlıklar müdürlüğü vardır. oraya giderek müdürle konuşmak istediğini söyle ve müdürle konuş. o da olmadı bütün belgeleri ibb beyaz masaya mail atabilirsin onlar mutlaka ilgilenirler. olmadı bana msj yolla.
0212 455 13 00 dan beyaz masa bağlan. yada internetten mail olarak atabilirsin.

belediye başkanının adına bile yazabilirsin. o güvenlikçilerin saygılarından da bahsedebilirsin.. sonra nasıl çeki düzen gelir..

Son düzenleme:
Canımm yaa sen çok haklısın çokta iyi bişey yapmışssın ama bende ümraniye'de oturuyorum bende bi çok şikayette bulundum ama kimse çözümlemedi genelde ilgilenmiyor belediye böyle işlerle

twitter kullanıyor musun bilmiyorum
ama oradan köşe yazarları , haberciler ya da ünlülerle direk iletişim kurup resimleri gönderebilirsin kolayca
orda bu tarz olaylar çok çabuk ve etkili biçimde yayılıyor
denemeni tavsiye ederim

ay ınanamıyoru yaa terbiyesizzlerr

kesinlikle canım doğru olanı yapmışsın bu tepki gösterilmiycek bişey mi :47: :47:

o resimlerle birlikte ve yapılanları hemen gidip ümraniyede mutlaka bir mezarlıklar müdürlüğü vardır. oraya giderek müdürle konuşmak istediğini söyle ve müdürle konuş. o da olmadı bütün belgeleri ibb beyaz masaya mail atabilirsin onlar mutlaka ilgilenirler. olmadı bana msj yolla.
0212 455 13 00 dan beyaz masa bağlan. yada internetten mail olarak atabilirsin.

belediye başkanının adına bile yazabilirsin. o güvenlikçilerin saygılarından da bahsedebilirsin.. sonra nasıl çeki düzen gelir..
bütün konuşmalarımız mezarlıklar müdürüyle oldu zaten. ondan haber bekliyorum.

twitter kullanıyor musun bilmiyorum
ama oradan köşe yazarları , haberciler ya da ünlülerle direk iletişim kurup resimleri gönderebilirsin kolayca
orda bu tarz olaylar çok çabuk ve etkili biçimde yayılıyor
denemeni tavsiye ederim
twitter hesabım var ama çok ilgili değilim, onların sayfasına girip mi yazıcam orada karakter sınırlaması varya tam açıklayamayabilirim.

twitter hesabım var ama çok ilgili değilim, onların sayfasına girip mi yazıcam orada karakter sınırlaması varya tam açıklayamayabilirim.

evet
mesela
@cuneytozdemir şeklinde yazacaksın
sen derdini kısaca yazdıktan sonra o cevap atıcaktır muhtemelen bir kaç mesaj şeklinde de yazabilirsin.

@cuneytozdemir ümraniye ıhlamurkuyu mezarlıgında rezalet.sikayetler ise yaramıyor.iste kanıt ( fotograf ekle ) . kısa ve etkiliyici bir mesajla iletebilirsin.

Son düzenleme:
tebrik ederim gercekten cok duyarlisiniz
acaba sizin gibi bu olaylara sahit kisiler varmi?
onlarla kontak kurup destek veremezlermi yada onlarda sikayet edemezlermi
arkadaslarin onerileri iyi fikir bencede
ne diriye ne ölüye saygilari kalmamis gercekten

ben ümraniye ıhlamurkuyu mezarlığının karşısında oturuyorum. yaklaşık bir buçuk senedir buradayız. defalarca buradaki mermerci esnaf çocuklarının, mezarlıkların üzerinde zıpladıklarını mezarlığın yanında gün yüzü görmemiş küfürler ederek top oynadıklarına şahit oldum. bunu belediyeye bildirip çocuklara bi oynama alanı yapılmasını istedim. ama nafile.. mezarlıkta bir özel güvenlik firması var. ancak güvenlik dışında herşey onlardan sorulabilr. biz belediyeyi arayıp olanları anlattıkça onlar bizi hedef göstererek insanları üzerimi kışkırttılar.
Bugün yaşadığım korkunç olaya gelince. belediye işçileri mezarlıktaki ağaçları kesiyor birkaç gündür. bugün birşey dikkatimi çekti. camı açtım tam karşımda dört tane belediye görevlisi bir mezarlığın üzerine çıkmışlar ellerinde sigaraları teyipte yüksek sesli müzik bağıra çağıra sohbet ediyorlar. kimi uzanmış mezarın üzerine kimi oturmuş görmeniz lazım. neyse baktım yarım saat devam ediyor aynı muhabbet. resimlerini çekicem dedim eşime, oda tamam dedi. çektim resimlerini (bu arada resim çektiğimi de gördü işçiler.) belediyenin şikayet formunu dolduruyorum. baktım bunların hiç istiflerini bozdukları yok. bir saat geçti eşimden belediyeyi aramasını istedim. orada ki memur güvenliği yönlendirdi. güvenlik bizim evi göstere göstere muhabbet etti ve gitti. adamlar da yine bi değişiklik yok.
sonrasında ikinci kez belediyeyi aradık. güvenlik yine geldi yukarı doğru gitti bu adamlar. sonra bi tanesi geri geldi nasıl küfürler ediyor. -ana avrat- bu küfürler bana ediliyor tabi.
eşim cama çıktı biyandan da müdürü bağlatmaya çalışıyor. bu sefer başka bi adam gelip- biz burda seks yapıyoruz seks diye bağırmaya başladı mezarlığın içinde. güvenlikte eşime diyor ki- noldu abi sorun ne?
sonrasında herşeyi müdüre anlattık zaten o adamın pis pis bağırmasını da duydu.
şimdi size soruyorum tuhaflık bizde mi bu insanlarda mı arkadaşlar? normal mi insanların ölülerini, en değerli varlıklarını defnettikleri yerlere bu şekilde sahip çıkılması. küfürler edilmesi mezar taşlarına yatılması, zıplanılması.
bana mı yanlış öğrettiler yoksa. ben elimden gelen her yere başvuruda bulunucam o derece gerildim. mezarlıkları huzurlu yerler sanırdım ben şurada şunlara şahit olana dek. çok uzun oldu biliyorum ama sizde kadınsınız beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim.[/
allah o terbiyesizlere yatacak bir mezar nasip edecekmi acaba çok merak ediyorum

tabiki yollayayım mail adresinizi atın. yalnız resimlerden bir tanesi eşimin cep telefonunda ondan akşam yollabilirim.

Yollamaya çalıştım fakat mesaj sayım yeterli olmadığından gitmedi.Siz bana yollarsanız ben size dönüş yaparım.

Arkadaşlara katılıyorum bir daha böyle bir şey olursa haber ajanslarıyla irtibata geçin.. Onları ifşa edin ki bakamasınlar kimsenin yüzüne, terbiyesiz insanlar!..

evet
mesela
@cuneytozdemir şeklinde yazacaksın
sen derdini kısaca yazdıktan sonra o cevap atıcaktır muhtemelen bir kaç mesaj şeklinde de yazabilirsin.

@cuneytozdemir ümraniye ıhlamurkuyu mezarlıgında rezalet.sikayetler ise yaramıyor.iste kanıt ( fotograf ekle ) . kısa ve etkiliyici bir mesajla iletebilirsin.
evet yapıcam bunu teşekkür ederim.

tebrik ederim gercekten cok duyarlisiniz
acaba sizin gibi bu olaylara sahit kisiler varmi?
onlarla kontak kurup destek veremezlermi yada onlarda sikayet edemezlermi
arkadaslarin onerileri iyi fikir bencede
ne diriye ne ölüye saygilari kalmamis gercekten
ah yarama tuz bastınız. burada ki insanların mantalitesini anlatmak mümkün olsa keşke. bu mezarlığa asıl sahip çıkması gereken kişiler onlarken asıl zararı veren yada zarar verenleri görmezden gelen yine onlar.
işin enteresan yanı buradaki tek tapulu ev; benim ev sahibimin evi. imkanınız olursa gelin bir ziyaret edin hatta taşınmamış olursam gelin bi kahvemi için arkadaşlar ozaman çevreyle ilgili ne demek istediğime şahit olursunuz zaten.

Yollamaya çalıştım fakat mesaj sayım yeterli olmadığından gitmedi.Siz bana yollarsanız ben size dönüş yaparım.
mesaj sayım yüz olmuşsa yolluyorum hemen.

bu arada bugün mezarlık aşırı sessizdi bir tane işçi bile gelmedi tüm gün. işlerini tamamlamaya bile gelmemişler. arada bir güvenlik dolaştı aşağı yukarı.
eşim biraz evvel geldi ve onu arayan olmamış ancak gün içerisinde bir ara şarjı bitmiş yarın kendisi arayacak yada bizzat gidecek müdür beyle konuşmaya.

Back
X