Çok geçmiş olsun.Bende beynimde hipofiz kisti var 2 kez ameliyat oldum. Size tavsiyem tek bir doktorda takılı kalmayın araştırın.
SağolunÇok geçmiş olsun.
Merhaba kistiniz kaç cm.Merhabalar ,ortapedik şikayetlerim için girdiğim mr da böbreğe yakın bir yerde kist tesbit edildi.Mezenter kisti olarak değerlendirildi.Çarşamba günü laporoskopik ameliyat olacağım.
Doktor bu kistin çok nadiren kötü huylu olabileceğini söyledi.Ameliyat öncesi tetkiklerim temiz çıktı.
Olumsuz bir durum olsaydı bir yerden sinyal verirdi diyerek kendimi rahatlatıyorum ama bir yandan da tedirginim.
Daha önce hiç ameliyat olmadım,ameliyattan sonra da patoloji süreci olacak .
Bu durumu daha önce yaşayan ya da anlayan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?
Size nasıl ulaşabilirimMerhabalar ,ortapedik şikayetlerim için girdiğim mr da böbreğe yakın bir yerde kist tesbit edildi.Mezenter kisti olarak değerlendirildi.Çarşamba günü laporoskopik ameliyat olacağım.
Doktor bu kistin çok nadiren kötü huylu olabileceğini söyledi.Ameliyat öncesi tetkiklerim temiz çıktı.
Olumsuz bir durum olsaydı bir yerden sinyal verirdi diyerek kendimi rahatlatıyorum ama bir yandan da tedirginim.
Daha önce hiç ameliyat olmadım,ameliyattan sonra da patoloji süreci olacak .
Bu durumu daha önce yaşayan ya da anlayan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?
BurdayımSize nasıl ulaşabilirim
Ben araştırma hastanesinde ameliyat oldum.Merhaba kistiniz kaç cm.
Ve nerde ameliyat oldunuz
Bende de mezenterik kist var çok nadir görülen bir kist çok korkuyorum. Bütün hayatımı mahvetti
Ağrıniz varmiydi kist ağrı yapıyor muydu .Hani kalsa zararı olan bı kist miBen araştırma hastanesinde ameliyat oldum.
Benim ağrılarım yeni oluştu. Sizin var mı agrilarinizAğrıniz varmiydi kist ağrı yapıyor muydu .Hani kalsa zararı olan bı kist mi
Kalırsa büyür ve organlarına baskı yapar.Gerçek ağrı o zaman başlar.Hamile göbeği gibi olur göbeğin.Alınmak zorunda.Ağrıniz varmiydi kist ağrı yapıyor muydu .Hani kalsa zararı olan bı kist mi
Bel fıtığı başlangıcı var ben de ,onun için gittim.Bu tesadüf ortaya çıktı.Ağrıniz varmiydi kist ağrı yapıyor muydu .Hani kalsa zararı olan bı kist mi
Anladm canım geçmiş olsun bendekide kistte farklı bı yerdeBel fıtığı başlangıcı var ben de ,onun için gittim.Bu tesadüf ortaya çıktı.
Ağrı sızı yoktu ama mide yanması ,hazımsızlık,kabızlık oluyordu.
Sizin kistiniz kaç cm ve hangi tarafta var. Baskı yapmıyor muAğrıniz varmiydi kist ağrı yapıyor muydu .Hani kalsa zararı olan bı kist mi
Kist iyi huylu olmaz mi genelde;ben de tedirginim abimin ultrasyonunda boylr bir kist cikmadi ilacsizda cikmadi ama ilaclida soru isareti konulmus bu kiste kafayi yicem artik.Merhaba kistiniz kaç cm.
Ve nerde ameliyat oldunuz
Bende de mezenterik kist var çok nadir görülen bir kist çok korkuyorum. Bütün hayatımı mahvetti
10×5mm yaziyor rapordaKist var mı
Kaç cm var peki
Daha sonuc gostermedik ki mezenterik kist ? Yaziyor 10×5mm diye mujtemeken emara gireriz de bu kistlerin takibi yapilmiyor mu neden ameliyat kist olup olmadigimi da belli degil anlsmadim kiBelli oldu mu
Kist var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?