Mezhep problemi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünceli insan olsalar uyarıya bile gerek kalmaz onu düşünmeyen insan uyarıyı hiç umursamaz

Bir randoma bir de dilin yabancılaştırmasına duramıyorum, hard sunni nedir yahu

Ben ve eşim de iki ayrı mezhepteniz ama siyaseti de özgürce konuşuruz, ortak nokta konusunda bir olamıyorsanız büyük sorununuz var demektir. Ayrı görüşlere sahipseniz ayrılıklarınızı konuşmayın, konuşturmayın. İzin de vermeyin.

Eşimle bizde aynı şekildeyiz asla bir problem yok siyaset konusunda da çakışmıyoruz zaten tersi olmuş olsaydı görüşe saygısızlık yani zaten ilerletemezdim

Kardeşimin eşi alevi. Biz sünniyiz. Aramızda hiç bir fark yokki. Yani biz hiç örf, adet bir farklılık görnedik şimdiye kadar.
Eşinizle konuşun bu saçmalığı durduracak olan o.

Kocanız ailesiyle bu durumu konuşsun ne saygısızlık yani

Bu olayın Alevisi sünnisi kalmadı ki onlardan başka siyasi görüşü tuttuğun an hemen yadırgıyorlar eleştiriyorlar aynı mezhepten bile olsan. Sanki herkes onlar gibi aynı şeyi düşünmek, kör olmak zorunda.

Size saygı duyulmasını sağlaması gereken eşiniz.Siz onunla konuşun o da ailesiyle.Bide şimdi gencsiniz ponçiksiniz sevgi kelebeğisiniz aman büyüktür kırmayım aman küçüktür aklı ermiyo idare edeyim modundasınız ama yaş ilerledikçe katlanılmıyor malesef.İnsanlar samimiyetle hadsizliği birbirine karıştırıyor.Eşiniz müdahale etmezse siz açıkca söyleyin.Hakaret barındırmayan sözcükler kullanarak had bildirin derim.

Eşimle bizde aynı şekildeyiz asla bir problem yok siyaset konusunda da çakışmıyoruz zaten tersi olmuş olsaydı görüşe saygısızlık yani zaten ilerletemezdim
Konuşanlara da aynı muamele gösterin denek istedim.

Eşin yapması gereken bu saygısızlığı yapan kişilerle görüşmemek olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…