- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Ben de üniversiteyi bitireli 2 yıl oldu.. 2 yıldır boş boş oturuyorum.. neyse ki ben büyük şehirde yaşıyorum da canım sıkıldıkça çıkıp geziyorum.. gelir kusmına geçecek olursak.. ben internetten ikinci el giymediğim kıyafet, ayakkabılarımı falan satmaya başladım.. çok şükür iyi gidiyor.. geçmişte hunharca bi oda dolusu yaptığım alışverişlerin bir gün bana gelir kapısı olacağı aklıma gelmezdi. Teknolojinin faydaları :)okuldan mezun olalı 1.5 sene oldu. köy yerinde yaşadığım için fazla bir şeyde yapamıyorum. evdede 2 hasta var derken iyice darlanıyorum sizce youtube üzeründen ne yapabilirim. Ev ile ilgili videolar çekmek istemiyorum çünkü durumlarda müsait değil ne yapacagım bilmiyorum.
aslında kpss alan grubu ile ilgili videolar düşünüyorum kendimde çalıştığım için sizce olurmuki .Hangi bölümden mezunsunuz? O bölüm ile ve üniversiteniz ile ilgili videolar çekebilirsiniz. Kitap okuyorsanız,kitaplarla ilgili Videolar çekebilirsiniz diye düşünüyorum.
çok güzel gercekten tebrik edderim. insallah bende youtubeda bir kazanabilsemBen de üniversiteyi bitireli 2 yıl oldu.. 2 yıldır boş boş oturuyorum.. neyse ki ben büyük şehirde yaşıyorum da canım sıkıldıkça çıkıp geziyorum.. gelir kusmına geçecek olursak.. ben internetten ikinci el giymediğim kıyafet, ayakkabılarımı falan satmaya başladım.. çok şükür iyi gidiyor.. geçmişte hunharca bi oda dolusu yaptığım alışverişlerin bir gün bana gelir kapısı olacağı aklıma gelmezdi. Teknolojinin faydaları :)
aslında güzel fikir .Instagram uzerinden koy urunleri satın. köyde olsaydim bunu yapardim. insanlar dogrudan dogal urunlere ulasmak istiyor. koyunuzde ne iyiyse onlari satin.reklam verin falan.
Aslında olur niye olmasın ki? Fakat ben de üstte yazan arkadaşlara katılıyorum,YouTube’da para kazanmak zor. Instagramda da şansınızı deneyebilirsiniz.aslında kpss alan grubu ile ilgili videolar düşünüyorum kendimde çalıştığım için sizce olurmuki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?