• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyeett..

Eki Görüntüle 154607 $imgthingl.webp$BG-Haute-Purple-and-Fuchsia-Chiffon-Prom-Dress.webp$Taffeta-Strapless-Cocktail-Dresses.webp$32_3178_27042010141240.webp$sweetheart-strapless-empire-leopard-cocktail-dresses.webp$Short-Black-One-Shoulder-Taffeta-Dresses.webp$Alice-Strapless-Satin-Knee-length-Prom-gowns-.webp

Canlarıımmm bunlar nasıll sizcee? :61:

Eklentiler

• $Strapless-Sweetheart-Short-Tulle-Dresses.webp
    $Strapless-Sweetheart-Short-Tulle-Dresses.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Nar çiçeği olan güzel amaa Nerden bulcam kii ?? :26:
Çok kararsızımm çokkk :19:

İlk resimdeki mini siyah abiye çok güzelmiş canımm beğendimm... Bak onu çalabilirim senden :1:

Canımm en son eklediğin straplezz beyaz üzeri siyah işlemeli olanda tatlıymışş...:46:

Eee biz böyle bakıyoruzda nerden buacağız bunları ??? :52:

Canımm en son eklediğin straplezz beyaz üzeri siyah işlemeli olanda tatlıymışş...:46:

Eee biz böyle bakıyoruzda nerden buacağız bunları ??? :52:

:1: Hiç bilmiyorum valla canım.. En azından mağazalarda böyle hoşumuza giden türlerden bulamazsak belki diktirebiliriz diye düşünüyorum. :69: hemen hemen normal bi elbise fiyatına gelir sanırıımm :44:

:1: Hiç bilmiyorum valla canım.. En azından mağazalarda böyle hoşumuza giden türlerden bulamazsak belki diktirebiliriz diye düşünüyorum. :69: hemen hemen normal bi elbise fiyatına gelir sanırıımm :44:

:1:
Fikir ediniyoruz en azındann dimi :34:
Bana herşey yakışır Tv programı var canımm ben orayada bakıyorum mesela bu sene vizon rengi modaymış onu öğrendimm :1:
Şimdi biraz bu renge yönelicemm :21:

:1:
Fikir ediniyoruz en azındann dimi :34:
Bana herşey yakışır Tv programı var canımm ben orayada bakıyorum mesela bu sene vizon rengi modaymış onu öğrendimm :1:
Şimdi biraz bu renge yönelicemm :21:

Evet canım fikir ediniyoruzz :61:
Bende izliyorum bazen lacivert de baya tercih ediliyomuş sanırımm :44::69:

Back
X