Hayret, siz de ahkam kesen üyelerden birisiniz ama nedense siz de asgari ücrete çalışmayı kabul etmiyormuşsunuz. Peki kendiniz için reddettiğiniz bir şeyi neden başkası yapsın istiyorsunuz?
Sen diye hitap edeceğim izninle, iznin olmazsa bir sonraki mesajımda düzeltirim.
Güzel kardeşim, sana ilk mesajımda dedim ki 2022 yılındayız.
Fanustan çıkmadın, bilerek görerek büyüdün.
Ben 2006 yılında üniversiteye girdim, aramızda jenerasyon farkı olmasına rağmen gelip geleceğim nokta bu.
Bizler bilmiyorduk, az buçuk anlıyorduk.
Ellerimizde akıllı cep telefonlarımız yoktu, wikipedia kuşağıyız biz, sosyal medyaya bile ucundan yetiştik.
Ona rağmen çift dilim var(dı), hatta yıl 2002 de lisemi almanca seçtim ben ab üyeliği bu kadar gündemde iken resmi dilini öğrenmek ileride fayda sağlayacak diye.
Fi tarihi gibi değil mi lakin az buçuk akıl yahu.
Ben bok kadar 13 yaşında çocuk iken bu algıdaysam, her türlü erişimin dünyanın öbür ucundaki eğitimlere online ücretsiz katılıp kendini geliştirebilecek bir dönemdeyken, gözü açık olmak zorundasın.
Mevzumuz bu.
Amaç para kazanmak olmadı bizlerde, emek verip bir şeyler başarmak oldu.
Ha yapabildim mi hayır, kendi özel sebeplerimdir ama yapan, başaran da çok.
Ben olmadım diye onlar da olmadı değil ki, sen olurdun ama.
Çok da güzel olurdun en basiti bir erasmus kassaydın, bir sürü program var, ortalamanı üst tutsaydın vs vs.
Coğrafya öğretmenliği okuyorum diye hayatın coğrafya değil, eğitimcilik adına kendine katabilecek çok şeyin vardı.
Kızmam buna.