tşkr ederim canım tek sorunum şu mezuniyetimde siyah giymem doğru olur mu genelde herkes rengrenk olursiyah elbie 3 numaradaki gerçekten hoş beğendim sanaa yakışır bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkr ederim canım tek sorunum şu mezuniyetimde siyah giymem doğru olur mu genelde herkes rengrenk olursiyah elbie 3 numaradaki gerçekten hoş beğendim sanaa yakışır bence
en çok senin yorumunu begendimBeyaz giyinmeni tavsiye etmem.beyaz giyinenler gelin gibi oluyor mezuniyetlerde.tafta tarzı kalın kumaşları tercih etmemen dada iyi olur.rahat hareket edemezsin.hele de pistlerde dokturucem diyorsan..siyah eger kilo problemin yoksa tercih etme bence.boylesi mutlu bir gunde civil cıvıl görünmelisin.genelde mezuniyet balolarında uzun tercih edilir ama kısa gidebilirim diyorsan biraz minileri kısaltman daha şık bir görüntü yaratıyor .yani arası oldumu çok şık olmuyor.mini bir elbiseyle şık topuklu ayakkabılar yada uzun bir tuvalet ve sıkı toplanmamış bir topuz güzel bir görüntü .eteği çok dar olmasın .cok taşlı olmasın .kabarik etek tercih etme.rahat edemezsin.bu anlamda gösterdiğin ilk kıyafet gelinlikvari,ikinci kıyafet dar rahatsız,üçüncü de cok kadınsi olabilir .tercihlerini ,yelpazeni biraz daha genişlet bence..simdiden iyi eğlenceler..
canım dediğin aklıma yattı aslında o renkler çok moda sence elbiseyi renkli alıp altınada farklı renk bi ayakkabı hoş olur mu genelde öyle kombinliyolar nasıl olurYani siyah olmasın bencede, kesinlikle kısa elbise ve fuşya değilde bu sene neonlar daha revaçta. sarılar yeşiller maviler öyle bak bence. Sen en kısa zamanda mağazaları dolaş derim ben.aklında bunlar olsun :))
1.yle sonuncuyu begendim de üst tarafları çok açık bu kadar giyinemem ben :sEki Görüntüle 403715
Eki Görüntüle 403716
Eki Görüntüle 403717
Eki Görüntüle 403733
Bunlara bi bak bakalım beğencek misin..
tşkr ederim canım tek sorunum şu mezuniyetimde siyah giymem doğru olur mu genelde herkes rengrenk olur
ya ama ben o modeli bi kaç kere yaşlı kadınlarda gördüm :SÖnemli olanda zaten herkesten farklı olmak değil mi ? Herkes bu sene renkler moda diye rengarenk giyinecek ki yanlış yapacaklar siz farkınızı belli edin siyahı tercih edin