• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Mezuniyet Gecesi İçin yardımmm

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
265
Puanlar
163
Kızlar mezuniyetimde hazır kıyafet almayı değilde diktimeyi düşünüyorum benim aklımda iki model var şunlar; Eki Görüntüle 555163 Eki Görüntüle 555164 $500326bf168ca35f220011b1-original.webp Sizce nasıllar ya da ne önerebilirsiniz?

Mavili olan çok tatlıymış ya=) çok beğendim=)

Bencede mavili çok tatlı hem önden hem arkadan profilleri çok hoş :32:

Evet, bu model elbiseleri çok beğeniyorum ancak ben giyemem bacaklarım çirkin =( beğendiğim bir iki tanesini de ben koyayım
$untitled.webp $TOZ-PE~1.webp $ShortMiniForCollegeLS102899-0.webp

Bunlar da benim klasörlerde bulunanlardan, siyah dantelli en beğendiğim =)

Daha 1 yılın var voedream :31: Benim cevabımı hiç takmadın sanırım :19:

Resim küçük oldugu için model pek belli olmuyor onda. O güzeldir eminim :))

çıtı pıtı kızlara çok yakıştırıyorum bu modelleri, daha minyonsanız ve bacaklarınız düzgünse bence harikalar.. mavi olana bayıldım

çıtı pıtı kızlara çok yakıştırıyorum bu modelleri, daha minyonsanız ve bacaklarınız düzgünse bence harikalar.. mavi olana bayıldım

1.60larda boyum zayıfımda bende yakışacağını düşünüyorum :51:

lise mi üni mezuniyeti mi canım ? ben ünide aldım tam prenses kıyafeti gibi tüllü zümrüt yeşili sonra bida gyemedim hiç bi yere :( geçenlerde kuzenm evlendi onu kısalttım dizüstü yaptm öyle giydim . bi süre sonra bu tarz elbiseleri her yere gyemıosun maalesef . nerde oturuosun canm ?

lise mi üni mezuniyeti mi canım ? ben ünide aldım tam prenses kıyafeti gibi tüllü zümrüt yeşili sonra bida gyemedim hiç bi yere :( geçenlerde kuzenm evlendi onu kısalttım dizüstü yaptm öyle giydim . bi süre sonra bu tarz elbiseleri her yere gyemıosun maalesef . nerde oturuosun canm ?

lise canım ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum saçımı ne yapacağımıda bilmiyorum aslında bir yerden düşünmeye başlamak gerek bence. İstanbulda oturuyorum bu arada :51:

benimde elbisem kestirdikten sonra bu paylaştıkların gibi oldu da ondan sormuştum izmir de olsan bi geceliğine verirdim sana :D boşuna para harcamamış olurdun çünkü sonra bu tarzlar pek giyilmiyor :)))) ama istdaymışşsın inş istediğin gibi kıyafet bulursun canım benim :54:

Back
X