• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Mezuniyet Gecesi İçin yardımmm

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar mezuniyetimde hazır kıyafet almayı değilde diktimeyi düşünüyorum benim aklımda iki model var şunlar; Eki Görüntüle 555163 Eki Görüntüle 555164 $500326bf168ca35f220011b1-original.webp Sizce nasıllar ya da ne önerebilirsiniz?

Bencede mavili çok tatlı hem önden hem arkadan profilleri çok hoş :32:

Evet, bu model elbiseleri çok beğeniyorum ancak ben giyemem bacaklarım çirkin =( beğendiğim bir iki tanesini de ben koyayım
$untitled.webp $TOZ-PE~1.webp $ShortMiniForCollegeLS102899-0.webp

Bunlar da benim klasörlerde bulunanlardan, siyah dantelli en beğendiğim =)

Daha 1 yılın var voedream :31: Benim cevabımı hiç takmadın sanırım :19:

çıtı pıtı kızlara çok yakıştırıyorum bu modelleri, daha minyonsanız ve bacaklarınız düzgünse bence harikalar.. mavi olana bayıldım

lise mi üni mezuniyeti mi canım ? ben ünide aldım tam prenses kıyafeti gibi tüllü zümrüt yeşili sonra bida gyemedim hiç bi yere :( geçenlerde kuzenm evlendi onu kısalttım dizüstü yaptm öyle giydim . bi süre sonra bu tarz elbiseleri her yere gyemıosun maalesef . nerde oturuosun canm ?

lise mi üni mezuniyeti mi canım ? ben ünide aldım tam prenses kıyafeti gibi tüllü zümrüt yeşili sonra bida gyemedim hiç bi yere :( geçenlerde kuzenm evlendi onu kısalttım dizüstü yaptm öyle giydim . bi süre sonra bu tarz elbiseleri her yere gyemıosun maalesef . nerde oturuosun canm ?

lise canım ama nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum saçımı ne yapacağımıda bilmiyorum aslında bir yerden düşünmeye başlamak gerek bence. İstanbulda oturuyorum bu arada :51:

benimde elbisem kestirdikten sonra bu paylaştıkların gibi oldu da ondan sormuştum izmir de olsan bi geceliğine verirdim sana :D boşuna para harcamamış olurdun çünkü sonra bu tarzlar pek giyilmiyor :)))) ama istdaymışşsın inş istediğin gibi kıyafet bulursun canım benim :54:

Back
X