Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mezuniyet için 2 elbise arasında tercih resimlii !!!
Bencede mavi ,mavi üstünüzde daha güzel durmuş ve zayıf göstermiş.Siyahta güzel ama baseniniz var galiba ve biraz dar gibi geldi bana..Yine de siz bilirsiniz. (
2 side benim tarzım değil pek beğenmedim ama mavi daha iy olmuş sanki siyah olan daha olgun yaştakiler için iyi sanırım bide bu mezuniyet rengarenk bişeyler daha güzel olur :)
Şekerim yüzünü göremediğim için 1. si güzel gibi duruyor bana göre . Ama yüz tonuna ve saça göre de değişebilir . Yüzünün de gözüktüğü fotoları atarsan daha iyi sonuç alırsın bana göre...
Şekerim yüzünü göremediğim için 1. si güzel gibi duruyor bana göre . Ama yüz tonuna ve saça göre de değişebilir . Yüzünün de gözüktüğü fotoları atarsan daha iyi sonuç alırsın bana göre...
ben balo için tercih yapıyorsunuz sanmıştım, kep töreni içinmiş :) o yüzden mavi ağır olur daha cok geceye gider, sonuc siyah olan daha sade ve şık olur, ayrıca cüppernizde mavi varsa boğar
Canım bence ikisi de bir yerlerini toplu göstermiş. Özellikle siyah göğüslerini büyük göstermiş. Bana sorarsan mavi derim bu yüzden ama cüppe de maviymiş , o zaman başka elbise deneme şansın varsa dene yoksa siyahı tercih et.