Mezuniyet İçin Abiye Nerden Alınır?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
:enbuyukkk:
arkadaşlar mezuniyetim için uygun outlet bir yer arıyorum.bildiğiniz yerler varsa paylaşırmısınıız...taksim deki mango yu duymuştm.onun kampanyası hala devam ediyormu bilen varmı
:enbuyukkk:

arkadaslar kartal real outlette adil ışık magazasında 20ytlye cok güzel bi abiye görmüştüm.alacaktm ama gerek yok deyip vazgecmstm.kaldımı bilmiyorum ama güzeldi gercekten.onun dısında real mangodada cesitli elbiseler var

taksimdeki mangonun kampanyası hiç bitmez, çünkü oranın alt katı zaten outlet mağazası. 365 gün indirimde olan bir yer. yanlız sana söyleyeceğim şu ki gidip de mangodan, zaradan kıyafet alırsan mezuniyet gecende göz göre göre başka kızla pişti olmayı seçmişsin demektir.

canım optimuma uğra bence.park bravodan bugün çok güzel bir abiye aldım ve de özel üretimmiş yani başka kimsede olmayacak..daha bir sürü mağazanın outleti var optimumda.miklanın dediği gibi mango ya da zaradan alırsan bi çok kişide aynı elbiselerden olacaktır..

Valla Bakırköy'de ING Bank'ın yanında "zeropoint"mağazası var ist.caddesinde şiddetle öneririm,çok şık ve uygun fiyatlı abiyeler var hem de öyle klasik türden değiller değişik değişik modeller var,ablamın kınasına,benim nişanıma falan hep ordan aldık herkese de önerdim aldılar valla,görmeni öneririm...

sonunda kendi tarzıma uygun bir abiye buldummm ve aldımmm...çok mutluyummmm delikafadulden

sıra geldi abiye ayakkabı ve çantaya...bunlar daha pahalı vallahi ya...en ucuz abiye ayakkabı 89 ytl

ben mangodan bi elbise aldım 12 tlye manyak ötesi bişi cnm fotoğrafını yollim istersen

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kesinlikle katiliyorum. bizim donemin mezuniyetinde 3 kisi ayni elbiseyi giyip gelmisti. sonra gece boyu gergin suratlar.....Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
umarim sizin boyle bi sorununuz olmaz....a.s.

kotnun özel tasarımları var her mağazasında yok en son sinem kobalın tanıttıkları muhteşemdi, onun dışında paladium forever new bu konuda çok iyi ama pişti olma ihtimali yüksek, bir de çekmeköy ana caddesi üzerinde Roman outlet var hem daha uygun hem özel tasarım muhteşem şeyler var tavsiye ederim.Kadıköy Opera pasajını hiç önermiyorum hem fiyatlar o kıyafetlere göre çok uçuk çünkü aybıları ümraniyede daha uyguna mevcut hem de basit. Birde Butik Suat Bağdat Caddesi biraz pahalıdır ama oldukça iyi kıyafetleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…