Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarr, ne olur bana fikir verin son ana kadar törende çiçekli bir elbise giyecektim geçen gün birden çok mu abartmış olurum dedimm ya baloyada gitmedim ne giyecem ben önereceğiniz birşey var mı?
üniversitenin ortak mezuniyetinde siyah etek, üstüne gömlek giymiştim. fakülte mezuniyetinde siyah, diz boyunda bir elbise giymiştim ama çok renkli giyenler de vardı. hatta birininki bildiğin fosforluydu genel olarak elbise tercih ediliyor. eğer fakülte bir şart koymadıysa istediğini giy bence.
üniversitenin ortak mezuniyetinde siyah etek, üstüne gömlek giymiştim. fakülte mezuniyetinde siyah, diz boyunda bir elbise giymiştim ama çok renkli giyenler de vardı. hatta birininki bildiğin fosforluydu genel olarak elbise tercih ediliyor. eğer fakülte bir şart koymadıysa istediğini giy bence.
Çok şükür bitti mezuniyet töreni :) sağolsun ann eciğim kloş güzel bir elbise dikti çok güzel oldu herkes elbisemi sordu hem farklı oldum hemde çok değerli bir günde üstümde annemin elinden bir elbise giydim :))) ilginiz için çok teşekkürler :)