mezuniyet tören elbisesi ???

ne giymeliyim

• çiçekli elbise

OY: 0 0,0%
  • kalem etek ve bluz

• pastel tonlarında elbise

OY: 3 100,0%
  • kloş etek ve bluz

• Ankete Katılan
    3

ikibilinmeyen

Asla Vazgeçme
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
58
32
kızlarr, ne olur bana fikir verin son ana kadar törende çiçekli bir elbise giyecektim geçen gün birden çok mu abartmış olurum dedimm ya baloyada gitmedim ne giyecem ben önereceğiniz birşey var mı?:KK51:

üniversitenin ortak mezuniyetinde siyah etek, üstüne gömlek giymiştim. fakülte mezuniyetinde siyah, diz boyunda bir elbise giymiştim ama çok renkli giyenler de vardı. hatta birininki bildiğin fosforluydu :KK70: genel olarak elbise tercih ediliyor.
eğer fakülte bir şart koymadıysa istediğini giy bence.

üniversitenin ortak mezuniyetinde siyah etek, üstüne gömlek giymiştim. fakülte mezuniyetinde siyah, diz boyunda bir elbise giymiştim ama çok renkli giyenler de vardı. hatta birininki bildiğin fosforluydu :KK70: genel olarak elbise tercih ediliyor.
eğer fakülte bir şart koymadıysa istediğini giy bence.
Ahahahaja ben de o forforlu Cevriye gibi yıllar sonra kahkahayla anılmak istemediğimden çiçekli elbiseden vazcaydım zaten :)))

Çok şükür bitti mezuniyet töreni :) sağolsun ann
eciğim kloş güzel bir elbise dikti çok güzel oldu herkes elbisemi sordu hem farklı oldum hemde çok değerli bir günde üstümde annemin elinden bir elbise giydim :))) ilginiz için çok teşekkürler :)

X