• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyete son ders... Is başvurusu..

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba herkese,

Mezuniyet icin tek ders sınavıni bekleyecegim bu dönem. Is gorusmem var önümüzdeki hafta kizlar is degistirmek istiyorum. Ama mezun olmadigim için isi kacirmak istemiyorum. Okula hic gitmeyecegim , 5 gün calisabilirim. Sizce bu duruma sirketler nasıl bakar. Mezun belgem olmadigi icin direk red mi edilirim?

Ik ci arkadaslar varsa yardimci olabilir diye düşündüm. Simdiden teşekkürler herkese

Bence mezun olmadığın için pek yanaşmazlar işe almaya.. İnşallah olur diyelim biz..

Ne iş yapacağınıza bağlı olarak değişir. Ama eğer yeterli görulürseniz diplomamanizin olmaması problem yaratmaz. Olayı dürüstce anlattiginizda ise kabul edebileceğinizi düşünüyorum

Merhaba herkese,

Mezuniyet icin tek ders sınavıni bekleyecegim bu dönem. Is gorusmem var önümüzdeki hafta kizlar is degistirmek istiyorum. Ama mezun olmadigim için isi kacirmak istemiyorum. Okula hic gitmeyecegim , 5 gün calisabilirim. Sizce bu duruma sirketler nasıl bakar. Mezun belgem olmadigi icin direk red mi edilirim?

Ik ci arkadaslar varsa yardimci olabilir diye düşündüm. Simdiden teşekkürler herkese

biz de uzman yard. title ı var, mezun olmayanları tam zamanlı yüksek maaşa alıyorlar, mezuniyet belgesinden sonra da terfi alıp maaş artışı olmadan devam ediyorlar. ama 1 ders vs kaldığını kanıtlayacak sanırım, bitirmesini de vermiş olacak.

Şirketine göre değişiyor o tavir.
Yaşayıp göreceksin o nedenle endişe etme, durduk yere ruhuna yük etme o kaygıyı

Back
X