Herkese merhaba.
1 Temmuzda balom var ve tabi ki balo da çok çok güzel olmak istiyorum. siyah dar bir elbise aldım, erkek arkadaşımdan fazla uzun olmamak için hafif topuklu kırmızı rugan ayakkabı aldım ve kırmızı rugan çantayla tamamlayacağım. kırmızı şal, oje, ve ruj. Fikirlerinizi almak istiyorum gerçekten çok düşündüm. sizce nasıl olacak?
ya niye hep siyah giyiniyorsunuz ??
baloda dügünde kinada vs..
heleki baloda siyah giyinenlere sinir oluyorum..
üstelik fiziginde güzel.. hani kilon olsa tamam anlarim
ama daha canli ve cok hos elbiseler varken bu düz ve sade kiyafet niye ?
ayrica güzel degil.. normal yazlik elbise gibi.. benim fikrim bu.. yanlis anlasilmasin..
bence daha güzel bisey al canim kendine.. baloda cok güzel olmak
isteyen kisi bence daha canli bir renk giymeli..
elbise aynı kalacak ama ayakkabıda değişiklik yapmayı düşünüyorum. biliyorum ki diğer kızlar çok abartılı olacağı için ben daha sade olmak istiyorum. o yüzden bu elbiseye karar verdim. ayrıca tam üstüme oturması da çok hoşuma gitti. dediğim gibi ayakkabı da değişiklik düşünüyorum
madem almışsın senin kararındır tabii yalnız elbise çok hoş olmakla birlikte benim gözüme biraz boş göründü... nasıl desem, bir aksesuar taksan (ne takabileceğini de bilmiyorum ama sanki daha iyi olur gibi :) )
ayrıca insanlara katılıyorum, mezuniyet balosu eğlenmek için var hem de yaz günü biraz cıvıl cıvıl olmak lazım :)
bu elbisem çok güzel, hem sade zaten her zaman giyerim deyip fikrini değiştirirsen rumeli caddesine çok hoş ve komik derecede hesaplı mağazalar var... bir tanesine girdim şans eseri elime de 4 tane elbise aldım birini aldım çıktım 15 dakika ya sürdü ya sürmedi :)
elbise gerçekten hoş ama çok cansız :) tabi bu benim fikrim...
bence elbise fiziğinize çok yakışmış ayakkabı ve çantada tamamlamış..yanlız kırmızı kolyeyi takmazsanız daha iyi olur onun yerine başka bi aksesuar düşünebilirsiniz..siyah çok asil bi renk doğru bi tercih olmuş kesinlikle:)
siyah elbiseye asla kırmızı canta, hele ki kırmızı ayakkabı gıtmez.
elbiseniz lacivert olsaydı ıste ozaman kırmızıyla birbirini tamamlayabilirdi.
hevesiniz kırılsın diye yazmıyorum asla. sıyah biraz bogmus adı uzerinde mezuniyet balosu bu.
yinede guzel bir mezuniyet gecesı gecırmenızı dilerim tabii :)
arkadaşlar son anda ayakkabıyı taşlı aldım ve ona uygun taşlı bir çantayla uyarladım. çoğunluğun görüşüne dayanarak söylüyorum balo da ki en şık en sade ve en uyumlu kişiydim.:) diğerleri göğüs ve sırt dekoltesini fazla abartmışlardı. son hali görün istedim