Mezuniyette ameliyat izim gözükecek, illa makyaj yapmak zorunda mıyım?

BEsma_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
12
2
1
18
Kapatılacak bir şey değil kabarık ama rengi gider en azından. Birde garip bakarlar diye korkuyorum. Göğsümün arasında kalp ameliyatından kalma

Zorunda değilsiniz ama gözükecek diye rahatsızsanız yapın makiyaj.

Renkli nemlendirici sürün,göğüs arasıymış,bir de kolye taksanız tamamdır

Kapatılacak bir şey değil kabarık ama rengi gider en azından. Birde garip bakarlar diye korkuyorum. Göğsümün arasında kalp ameliyatından kalma
Gögüs dekoltesi yerine sırt dekolteli kullanın yada makyaj yapıp kolye takın .

Beğendiğiniz elbise neyse onu giyin. İz görünecek diye tedirgin olmayın. Görünürse görünsün.
Kapatmak istiyorsanız kapatın ama başkaları için yapacaksanız yapmayın.
Vücut yapısına uygun giyinmeye çalışmak normal bir şey ama iz var aman bunu giymeyeyim görünmesin diyerek sıkıntıya girmek gereksiz bence.

E baksınlar ne olacak ki ?
Bence hiç umursamayın.
benim de aşırı çil ve leke sorunum var ama hiç umursamadan her şeyi giyerim :)

Bence kapatmayın soran olursa da söylersiniz.

İnanın hayat bu tarz şeyleri dert etmek için çok kısa. 🌸

Gözükürse gözüksün ya ne olacak insanların yüzleri yanıyor izi geçmiyor. Bakan da baksın, bakanın ayıbı. Ben olsam gururla taşırdım dikiş izimi. Belli ki bir yaşanmışlık var, güçlüydüm ve başardım demek benim için 🙏🏻

Arkadaşlara katılıyorum, halter yaka , sırt ve omuz dekolteli bir elbise giyebilirsiniz, ya da biraz makyaj yapıp orayı kapatacak bir kolye takabilirsiniz. Ama ameliyat izinizden utanmayın, bırakın gözükürse gözüksün, siz büyük bir ameliyat atlatmışsınız, kalp ameliyatı diyorsunuz, yeniden hayata dönmüşsünüz, bir savaş vermişsiniz, o sizin savaş nişanınız, gururla taşıyın.
,

Back
X