- 16 Ekim 2025
- 11
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi sewaaaalll
-
Hocaların mantıklı olanı söylemiş. Matematik fizik kimya geometri bu alanlarda iyi değilsen boşuna zaman kaybına uğrama derim. E.a devam et tabi istediğin alan nedir bilmiyorum. Eğer yüksek puanlı bir bölümse sıralamada baya fark atmanız gerekiyor bunu da ağlayarak atamazsınız.ben türkiye çapında bilindik bir dershnaye gidiyorum ve sağlık meslek mezunuyum kayıt olurkende sayısaldan oldum ama suan 2ay gecti ve matematik yapamıyorum baya en temel konudan alıyorum bi türlü girmiyo kafama hatta mat calistiğim günler sürekli ağlıyorum istemsiz kimyada zorlanıyorum, fizikte iyi olduğumu düsünüyorum biyolojide normal yani ve hic ayt görmedim meslekte olduğum icin . suan dershane müdürü mat yapamıyosan ea ya gec diyo ve 2 3 hocada geldi toplu bi sekilde konustular iste ayt ful mat uzerine yapamazın mat olmazsa dediler ve bende biraz manipüle oldum yarın konusucam ama kendimi ea mesleklerinde göremiyorum ve secersemde mutlu olamicakmısım gibi geliyo bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım lütfen bi tavsiye verin
Sayısalı sağlık alanında bir mesleğe girebilmek için mi seçtin? Sağlıkta çok fazla atama oluyor ama ön lisans da olsa lisans da olsa KPSSye giricen. E o zaman da matematik şart. Eşit ağırlığa geçtin diyelim üni derslerinde yine önüne matematik çıkacak. Kafanda belirli bir meslek olursa daha iyi olur sanki. Hedefine ulaşmak için çalışırsın hem böyle matematiğe katlanmak için bir amacın olurben türkiye çapında bilindik bir dershnaye gidiyorum ve sağlık meslek mezunuyum kayıt olurkende sayısaldan oldum ama suan 2ay gecti ve matematik yapamıyorum baya en temel konudan alıyorum bi türlü girmiyo kafama hatta mat calistiğim günler sürekli ağlıyorum istemsiz kimyada zorlanıyorum, fizikte iyi olduğumu düsünüyorum biyolojide normal yani ve hic ayt görmedim meslekte olduğum icin . suan dershane müdürü mat yapamıyosan ea ya gec diyo ve 2 3 hocada geldi toplu bi sekilde konustular iste ayt ful mat uzerine yapamazın mat olmazsa dediler ve bende biraz manipüle oldum yarın konusucam ama kendimi ea mesleklerinde göremiyorum ve secersemde mutlu olamicakmısım gibi geliyo bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım lütfen bi tavsiye verin
hedefim hemsirelik aslında ama olmazsada ek tercihleride düsünmeö gerekiyo ve vr eadaki hicbi bölümde gelecek görmüyorum ama sayısaldada ilerleyemiyorum gibi denemelerde sayısaldan asla ilerleme olmuyodu ve meslek lisesinde okuduğum icin ayt hic görmedim hpclarda korkuttu biraz yok ayt kimya yapamazsın fizik yapamazsın dediler ve bi tık haklı buldum oyuzden ea düsündüm hem zaten sözelim iyi cok kafaya takmadan matematiğe odağımı veririm diye düsündüm cunku sayısalda diğer derslere odaklanamıyodum ve sürekli düsünmekten kafamda birsürü sey olustu ne yapmalıyım gercekten bilmiyorumCanım, matematik zor diye EA’ya geçme hemen bence; önce kendine ve ilgi alanlarına bak, mutlu olacağın yolu seç. iyice düşün ve taşın Küçük adımlarla matematik çalışmaya devam et, panik yapma. Tüm bunlardan sonra eğer yine olmazsa ancak o zaman .
ne okudunuz peki ve suan gercekten ne yapmalıyımBen sırf fizik kimya biyolojim iyi ve seviyorum diye birebir aynı hatayı yaptım. Hayatimin en büyük pişmanlığıdır. Halbuki sözelden 1100. olmustum, nolurdu sanki kafami calistirip bu hatadan dönseydim. Üzerinden 15 yıl geçti hala bunu dusunup uzulurum. Ha bu adada Boğaziçi mezunuyum ama keşke Bogazici olmasaydı da beni daha mutlu edecek bir bölüm okusaydım. bak sana canlı örnek, Düşün tasin. Matematik yapamazsan potansiyelinin çok altında bir puanla, çok altında bir boluma ancak yerleşebilirsin.
sanirim eaya gecicemZamanında aynı böyle sayısal diye tutturdum üstelik eadan baya iyi bir sıralama yapmıştım keşke zamanı geri alma imkanım olsa kesin eadan bir bölüm seçerdim.
Bu arada sayısalımda iyidir yani bir tek fizik sevmezdim o da öğretmenimden kaynaklıydı buna rağmen üniversitede çok zorlandım
Aynisini yazacaktim matematik kotuyse eada da iyi bisey yapamazsin konu sahibi. Saglik cikisli olamani kullan alanindan girebilecegin bolumler icin bir zahmet tyt matematigi hallet.Herkes EA ya geç diyor da EA içinde iyi bir matematik lazım. Adı üstünde eşit ağırlık. Ayt yapamıyorsan kendini tamamen tyt ye ver. İki yıllık bir sağlık bölümü kazanırsın.
Sırf Bogazici olsun diye Okul Öncesi okudum (çünkü ailemde de bende de mantık yoktu belli ki, sırf dershane gurur tablosuna Bogazici yazacak diye gazladılar beni), Matematiğim kötü olduğu için ancak daha küçük şehirlerde çevre, peyzaj, gıda muh. gibi şeyler tutuyyordu. Aslında ömür boyu yapacağım mesleği değil de sadece okul seçme kafasına sokmuslar beni çok sonra anladım. Şimdi geri dönsem o sıralama ile sözelden sevdiğim bir bölüm okurdum.ne okudunuz peki ve suan gercekten ne yapmalıyım
Eada matematik sayısaldan daha önemlisanirim eaya gecicem
eşit ağırlığa geçseniz de matematik çalışmak zorunda değil misiniz? ben sözel bölümlere ya da tytden iki yıllık önü açık bölümlere bakmanızı tavsiye ederim.ben türkiye çapında bilindik bir dershnaye gidiyorum ve sağlık meslek mezunuyum kayıt olurkende sayısaldan oldum ama suan 2ay gecti ve matematik yapamıyorum baya en temel konudan alıyorum bi türlü girmiyo kafama hatta mat calistiğim günler sürekli ağlıyorum istemsiz kimyada zorlanıyorum, fizikte iyi olduğumu düsünüyorum biyolojide normal yani ve hic ayt görmedim meslekte olduğum icin . suan dershane müdürü mat yapamıyosan ea ya gec diyo ve 2 3 hocada geldi toplu bi sekilde konustular iste ayt ful mat uzerine yapamazın mat olmazsa dediler ve bende biraz manipüle oldum yarın konusucam ama kendimi ea mesleklerinde göremiyorum ve secersemde mutlu olamicakmısım gibi geliyo bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım lütfen bi tavsiye verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?