- 16 Ekim 2025
- 11
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi sewaaaalll
ben türkiye çapında bilindik bir dershnaye gidiyorum ve sağlık meslek mezunuyum kayıt olurkende sayısaldan oldum ama suan 2ay gecti ve matematik yapamıyorum baya en temel konudan alıyorum bi türlü girmiyo kafama hatta mat calistiğim günler sürekli ağlıyorum istemsiz kimyada zorlanıyorum, fizikte iyi olduğumu düsünüyorum biyolojide normal yani ve hic ayt görmedim meslekte olduğum icin . suan dershane müdürü mat yapamıyosan ea ya gec diyo ve 2 3 hocada geldi toplu bi sekilde konustular iste ayt ful mat uzerine yapamazın mat olmazsa dediler ve bende biraz manipüle oldum yarın konusucam ama kendimi ea mesleklerinde göremiyorum ve secersemde mutlu olamicakmısım gibi geliyo bir türlü karar veremiyorum ne yapmalıyım lütfen bi tavsiye verin.
arkadaslar ea ya gectim ama mat cokta sorun degil ilerisini düsünerek derahanede hocşar biraz olsun biz konuları biliyoruz diye geciyolar fizik kimya biyolojinin bide ayt kısmı var kendime bu alanlarda da güvenmiyorum
arkadaslar ea ya gectim ama mat cokta sorun degil ilerisini düsünerek derahanede hocşar biraz olsun biz konuları biliyoruz diye geciyolar fizik kimya biyolojinin bide ayt kısmı var kendime bu alanlarda da güvenmiyorum
Son düzenleme: