Mfk hakkında ne düşünüyorsunuz?

umutcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
726
En iyi cevaplar
1
300
33
Arkadaşlar merhaba. Bende amh düşüklüğü eşte varikosel kaynaklı sperm azlığı var. Ameliyat olmadı amh düşük olduğundan dolayı. Onlarla 1 sene oldu, 4. tüp bebek denemeyi yaptık nasip olmadı. Şimdi mfk bizim durumumuzda işe yarayabilir mi sizce? Yoksa boşa vakit kaybı mı olur? Ben hiç mi hiç düşünmüyordum ama hikayeleri önüme düşünce bugün bi acaba mı dedim.

Arkadaşlar merhaba. Bende amh düşüklüğü eşte varikosel kaynaklı sperm azlığı var. Ameliyat olmadı amh düşük olduğundan dolayı. Onlarla 1 sene oldu, 4. tüp bebek denemeyi yaptık nasip olmadı. Şimdi mfk bizim durumumuzda işe yarayabilir mi sizce? Yoksa boşa vakit kaybı mı olur? Ben hiç mi hiç düşünmüyordum ama hikayeleri önüme düşünce bugün bi acaba mı dedim.
Amh dusukse zaman kaybiymis gibi geliyor bence guzel bi tup bebek tedavisi gorun . Cunku amh dahada düşebilir.

Canım benimde amh düşük ve laparoskopiyle tüplerim alındı. Ben tüp bebek hazırlık sürecinde rezerv için olan ilacından kullandım faydası olacağını düşündüm. Doktor açıkçası bir yada iki yumurta oluşur bu değerle dedi ama 6 yumurtam toplandı. 5 döllendi. İçeriği tamamen bitkisel. Kendi doktorumun önerdiği takviyeyle hemen hemem aynıydı ama ekstra fazla şeyler vardı. Onun dışında biesteron kullandım iki ay. Faydası oldu mu dersen bence oldu. Arkadaş onun takviyelerinden sonra doğal gebe kaldı. 2 negatif transferden sonra

Bitkisel takviyelerin hiçbiri işe yaramıyor, üstelik mfk paketleri inanılmaz pahalı. Amh düşüklüğünün zaten herhangi bir tedavisi yok, birkaç ay içinde de dramatik düşüşler olabiliyor. Üstelik bitkisel ürünlerin zararları da var, ben olsam hiç bulaşmazdım. Amh için bilimsel bir veri yok ama sperm için keçiboynuzu özü vs kullanabilirsiniz en azından ucuz ve herhangi bir zararı da yok. Vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi yapılabilecek en iyi yatırım bence, umarım en kısa sürede güzel haberi alırsınız. Şansınız bol olsun.

Ezgi selam. Ben kullandım ama faydası oldu olmadı mı bilmiyorum. Bizde problem tek taraflı benim Amh çok düşük. Prp yatırdık ilk 3 ay bir etki olmadı. Prp nin 4.ayında Mfk kullanmaya başladım 5 folikül oldu 3 ü dolu. 5.ay devam ettim kullanmaya 3 folikül 3 ü de boş. 6.ayda devam ettim 2 folikül 1 dolu. 7.ay devam ettim folikül yok. Prp nin etkisi mi yoksa onunda faydası bilmiyorum. Sadece denemek istedim. Kullanmayı bıraktım hala folikül yok. Bu ay folikül görünmeyince tekrar başladım. Sonuç ne olur bakalım bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum sizinle birşeyler paylaşmak için bende 7 yıldır tedavi görüyorum. Eşim varikosel ameliyat oldu. Bende amh düşük ilk sene aşılama yaptırınca yumurtam büyüyordu daha sonraki tedavilerde yarım kaldı yada boş çıktı. Bazı özel hastanelerde gereksiz yere beni oyaladı oysa bizim için zaman çok önemli. Bu sene gördüğüm tedavide ben hastalandım yarım kaldı. Şimdi prp eksozom yaptırdım bakalım hayırlısı

Benim yaşım 43 olduğu için tüm şanslarımı kullanacam gerisi taktir ilahi, geçmişe dönüp pişman olduğum daha az sitres daha az panik yapsaydım. Çünkü herşey olacağına varıyor şimdi daha rahatım

Ezgi selam. Ben kullandım ama faydası oldu olmadı mı bilmiyorum. Bizde problem tek taraflı benim Amh çok düşük. Prp yatırdık ilk 3 ay bir etki olmadı. Prp nin 4.ayında Mfk kullanmaya başladım 5 folikül oldu 3 ü dolu. 5.ay devam ettim kullanmaya 3 folikül 3 ü de boş. 6.ayda devam ettim 2 folikül 1 dolu. 7.ay devam ettim folikül yok. Prp nin etkisi mi yoksa onunda faydası bilmiyorum. Sadece denemek istedim. Kullanmayı bıraktım hala folikül yok. Bu ay folikül görünmeyince tekrar başladım. Sonuç ne olur bakalım bilmiyorum.
Prp nin etkisi 6 aymış doktor söyledi olmasa tekrar yaptırabilirsiniz. Güzelde sonuç almışsınız

Merhabalar bir yorum da ben ekleyeyim. Öncelikle amh düşüklüğü evet riskli hızla dusebiliyor . İmkanın varsa tüp bebek evet çok mantıklı. Amh sende kaç bilemiyorum bende geçen sene 0.33 tü ve doktor 6 ay içinde bile menepoza girebilirsin belli olmaz demişti . Yaş 36.
Ama baştan almak gerekirse geçen sene korunmayı biraktigim gibi hamile kalmıştım ben . Malesef düşük ile sonuçlandı .10 cm miyomlarim vardı pek çok . Ameliyat oldum . O arada doktor tahlil istedi amh düşük çıktı . Ameliyattan sonra 3 ay korunun sonra direk tüp bebek dedi . Başka doktorda benzer şeyleri söyledi . Biz o 3 ay eşim ile birlikte eş paketini kullanık. Şubat gibi bitti . Mayıs da hamile olduğumu öğrendim . Doğal yolla. Mfk mi etkili oldu bilemem tabi.
Ama kullandığımız süreçte eşim ve ben çok yoğun çalışıyorduk. Sürekli dinç tuttu bizi . Kışın grip bile olmadık memnun kaldık .
Bir ek bilgi daha mfk takviyelerini kullanirken doktora kontrole gittiğimiz de korunmayı bırakma kararı aldığımızda kendi doktoruma urunleri gösterdim oldu ki doğal yolla hamile kaldım bunları kullanmamın bir sakıncası varmı diye. Ki kendisi kısırlık tüp bebek ve riskli gebeliklerde uzman bir doçent . Kullanabilirsin dedi . İmkanın varsa bir yandan da değerlendirebilirsin diye paylaşmak istedim

Annem 40 yaşında menepoza girmiş bir iki yıl adet görmemiş daha sonra doktora gidince ilaç vermiş, adet olunca tekrar hamile kalmış kardeşim var. Doktora söyleyince o bile şaşırdı ben inanıyorum herşeyin vakti saati var

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum sizinle birşeyler paylaşmak için bende 7 yıldır tedavi görüyorum. Eşim varikosel ameliyat oldu. Bende amh düşük ilk sene aşılama yaptırınca yumurtam büyüyordu daha sonraki tedavilerde yarım kaldı yada boş çıktı. Bazı özel hastanelerde gereksiz yere beni oyaladı oysa bizim için zaman çok önemli. Bu sene gördüğüm tedavide ben hastalandım yarım kaldı. Şimdi prp eksozom yaptırdım bakalım hayırlısı
Merhaba Eksozomdan sonra yumurta sayısınıda artış oldu mu gördünüz mü doktora?

Arkadaşlar merhaba. Bende amh düşüklüğü eşte varikosel kaynaklı sperm azlığı var. Ameliyat olmadı amh düşük olduğundan dolayı. Onlarla 1 sene oldu, 4. tüp bebek denemeyi yaptık nasip olmadı. Şimdi mfk bizim durumumuzda işe yarayabilir mi sizce? Yoksa boşa vakit kaybı mı olur? Ben hiç mi hiç düşünmüyordum ama hikayeleri önüme düşünce bugün bi acaba mı dedimçokmiçte

Çok içten diyebilirim ki paranızı çöp etmeyin gidin direk tedavi olun en azından bu takviyeden daha garanti. Biz kullandık 3 ayımız çöp oldu. Hap bitti mesaj attım test sonucunu attık bi 3 ay daha kullanın dedi mesajlara zorla cevaplar. Banada çok hikayeleri düştü eşimi zorladım keşke hiç aldırmasaydı yani 5 bin az bir para da değil. 5 bin ₺ verene kadar tedavinin 2 kutu iğnesini alırsın yazık günah insanları oyalıyolar. Bende çok umutlandım o takviyeleri kullanınca olacak diye meğer doktorumuza mfk takviyelerinden bahsedince o birşey yapmaz sadece olan sayıyı korur demişti aksine korumadı da. Yani tedavi en iyisi en azından paranı tedavi de değerlendirirsin

Benim 2 senedir adet düzensizliğim var. 6 ay adet görmediğim oluyordu en son kontrolumde yumurtada görünmedi. İşlemden sonra 2 ay oldu adet oldum bende beklemiyordum herhangi bi ilaç kullanmadım çarşamba kontrolüm var yazarım

Back
X