- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
Merhaba mfk kullanırken faydasını hisseden var mı ben bı kaç konuda hissediyorum işe yaradığını paylsmak isteyenleri beklerim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebistendir gecikme o zamnBen kullanıyorum bu gün gecikmemin 9.günü dün test yaptm negatifti.bekliyorım.sadece geçen salı hafif kahve rengi leke geldi çok az. Adet günüm dü.sanırım.
Devam ediliyorum bakalm. Yarın yine dayanamayıp bi test yaparım belki.İnşallah bebistendir gecikme o zamndevam edin diyor doktr tarihiniz degisebilir diyor adet
Bende de adetten sonra lekelenme geldi adet günü geciken çokBen kullanıyorum bu gün gecikmemin 9.günü dün test yaptm negatifti.bekliyorım.sadece geçen salı hafif kahve rengi leke geldi çok az. Adet günüm dü.sanırım.
Macun yapıyor sanırımBende de adetten sonra lekelenme geldi adet günü geciken çok
AminMacun yapıyor sanırım
Hayırlısı olsn
Olabilir iki gün gecikti benimMacun yapıyor sanırım
Hayırlısı olsn
Ne kadar kullandın canımKızlae hamile kalan bsr mı bende eş paketi kullandım
Alınca hemen başladım canımKızlar bende bugün maalesef adet oldum mfk eş paketi başlıcam hamile halanlar hangi gün kullandınız adetliyken mi yoksa adet bitince mi ?
Sağol canımAlınca hemen başladım canım
Ben adet günümde basladm adetm nasılsa gelr die ama gelmedi adetm bir hafta geçti doktra yazdım gecikme erken olma yapabilr dedi bn üç gn kulalnp brakmisim snra olunca kullandım iki gün oldum adet o yapabilr die dusunuyrmArkadaşlar ben adet tarihinin 2nci günü eş paketine başladım ama bu sabah itibari ile 4ncu gün oluyor sadece kahverengi lekenmeler geliyor , adettim sökülmedi böyle bir durum yaşayan var mı ? Test yapmadım sökülürüm nasılsa diye..
Aynen olabilir canım bendede sadece lekenmeler ve kahverengi akıntı oldu sanki olucamda sökülmüyor gibi ağrım falanda yokBen adet günümde basladm adetm nasılsa gelr die ama gelmedi adetm bir hafta geçti doktra yazdım gecikme erken olma yapabilr dedi bn üç gn kulalnp brakmisim snra olunca kullandım iki gün oldum adet o yapabilr die dusunuyrm
Yine msj atip sorun isterseniz bırakın benim gbi gelsin öyle başlayın yapabilir bnlara takılmayın bile diyor videolarında ama insan takiliyo malesefAynen olabilir canım bendede sadece lekenmeler ve kahverengi akıntı oldu sanki olucamda sökülmüyor gibi ağrım falanda yok
Instagram'dan yazıyorum ama maalesef dönüş alamıyorumYine msj atip sorun isterseniz bırakın benim gbi gelsin öyle başlayın yapabilir bnlara takılmayın bile diyor videolarında ama insan takiliyo malesef
Hayırlısı olsun inşallah bu ay olur.bende değişik şeyler var adetim pazar günü ama bakalım merakla bekliyorumKızlar benimde ikinci ayım mfk da