Gebeliğe Hazırlık Mfk takviyeleri/ takviye önerileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vintagewomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.375
853
43
32
Merhaba kızlar. Hikayemi uzun uzun anlatmaya mecalim yok, defalarca tüp bebek ve aşılama başarısızlıklarım oldu. Amh düşük. 0.6. Tüplerde veya rahimde bir şey yok. eşimin morfoloji 1. Sayı iyi ama ileri hız bi tık düşük.
Lütfen lütfen bana işe yarar takviyeler önerin muhtemelen üç ay sonra devlette tüp bebeğe başlıyorum. Bu süreçte takviye kullanmak istiyorum eşimle birlikte. Mfk nasıl çok duydum da gerçek kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. Veya farklı bildiğiniz takviyeler varsa bana önerir misiniz? Bu arada yaş 33 oluyor artık

Önermiyorum, kendim kullandım başlarken ve bitince hem ben hem eşim test verdik gelişimi görmek için. Geriye gitti değerlerimiz. Benim amh ım daha da düştü, eşimin sperm sayısında ve hızında ciddi azalmalar oldu. Değerlerş arttırır ve doğal yoldan gebelik oluşturur ümidiyle başlamıştım. Hüsran tamamen. Sonrasında tüp bebek denedik 2. Denememizde pozitifi aldık çok şükür ama kesinlikle mfk takviyelerinin olumlu bir etkisi olduğuna inanmıyorum, boşa paranızı ve inacınızı harcamayın derim

Teşekkür ederim doğal yoldan umudum kalmadı da yumurtamı kalitesini arttıracak şeyler arıyorum. Çok tüp bebek denedim mecalim kalmadı artık

Size tavsiyem yumurta kalitesi üzerine kanıtlanmış etkisi olan tek takviye omega 3 kullanabilirsiniz, özellikle tüp bebek öncesi faydalı oluyor ben 2 ay kadar kullanmıştım. Devlette yaptırdım tüp bebeğimi de, doktorum opu dan önce bana argifertil diye bi takviye önermişti onu kullandım 1 ay kadar da. Ama şundan eminim, ne kadar güzel düzenli beslenilirse ve pozitif olunursa süreç o kadar iyi geçiyor. Sonuçta kadın vücudu bazı ay 5-6 yumurtam varken tüp bebek denememdeki o ayda yalnızca 3 yumurtam vardı ve sadece 1 embriyo oluşmuştu ama nasip olunca gerçekten sayı da önemli değilmiş, maddi manevi güç varsa arka arkaya denemek gerektiğini düşünüyorum

Maddi manevi güç kalmadı tek kurşunum son paramla devlette yapıcam ve dediğiniz gibi omega bakayım marka önerebilir misiniz, aegifertil suya mı karıştırılıyor hap şeklinde mi

Hap şeklinde bir ilaç pembe kutusu kadınlar için olanı, yanlış değilsem 3000 tl gibi bir fiyatı vardı temmuzda almıştım ben. Omega olarak da ben omePa Q10 kullanmıştım 30lusu veya 60lısı istediğiniz şekilde alabiliyorsunuz fiyat bilgisi hatırlamıyorum ama bu daha uygun bir takviye

Hangi şehirdesiniz, benim elimde yarım kutu Q10 ve argifertil kalmıştı isterseniz size gönderebilirim kargoyla. Devamını kullanmanız gerekir genelde bu tarz takviyeleri 2-3 ay düzenli kullanmak gerekiyor ama 15-20 gün bile olsa idare eder sizi diye düşünüyorum

Maddi manevi güç kalmadı tek kurşunum son paramla devlette yapıcam ve dediğiniz gibi omega bakayım marka önerebilir misiniz, aegifertil suya mı karıştırılıyor hap şeklinde mi
İnstagramda diyetisyen Kevser var onun tarifleri vs ile de baya pozitif gören oluyor isterseniz bi bakın

Çok teşekkürler suya karıştırılan hiçbir şeyi içemiyorum malesef çok uğraşıyorum ama mümkün değil midem bulanıyor ondan sordum eşiniz bir şey kullandı mı

Teşekkürler kahramanmaraştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…