- 17 Mayıs 2017
- 111
- 50
- 98
- Konu Sahibi Papatya1100
-
Ne kadar buMerhaba ben aldim önce sadece bal seklinde olani aldim. Tek basina bir işe yaramadi. Sonrasinda hocamiz es paketi önerdi onu aldim. Kullandığım ilk ay hamile kaldim. 3 senedir deniyordum
Suanku fiyatlari bilmiyorum bnm aldığımda 1700 du.Ne kadar bu
Etkili bir bileşen grubu olduğu için ortalama 1 hafta kullanım süresi sonrasında değerlerde değişiklik görülmeye başlanıyorPeki sperm üretimi üç ay gibi zaman sonuçta kullandıktan sonra mı işe yarıyor o ay içinde etkisini görmek mümkün mü bazı yorumlarda ilk kullanımda gebelik okuyorum
Peki hiç mi hamilelik olmuyordu acabaMerhaba ben aldim önce sadece bal seklinde olani aldim. Tek basina bir işe yaramadi. Sonrasinda hocamiz es paketi önerdi onu aldim. Kullandığım ilk ay hamile kaldim. 3 senedir deniyordum
3 senelik evliyim. Evlendikten 1 sene sonra rahmin disinda 10 cm miyom oldugunu ve bu sekilde hamile kalamayacağını söylediler. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ameliyattan sonra 6 ay yasakti cocuk. 6 ay gectikyen sonra 1 sene ugrastik 2 asilama yapildi tutmadi. Mfk yi denediğim ay hamile kaldim.Peki hiç mi hamilelik olmuyordu acaba
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim3 senelik evliyim. Evlendikten 1 sene sonra rahmin disinda 10 cm miyom oldugunu ve bu sekilde hamile kalamayacağını söylediler. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ameliyattan sonra 6 ay yasakti cocuk. 6 ay gectikyen sonra 1 sene ugrastik 2 asilama yapildi tutmadi. Mfk yi denediğim ay hamile kaldim.
Merhaba tamda mfk ulaşmak isteyip ulaşamadığım bir zamanda denk geldim size.instagramdan yazdım dönüş yapılmadı sitede takviyeleri görüyorum ama hangi amaçla kullanıldıkları yazmıyor kafama göre alamam amh düşüklüğü var bende mfk denemek istiyorum nasıl ulaşırım bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah3 senelik evliyim. Evlendikten 1 sene sonra rahmin disinda 10 cm miyom oldugunu ve bu sekilde hamile kalamayacağını söylediler. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ameliyattan sonra 6 ay yasakti cocuk. 6 ay gectikyen sonra 1 sene ugrastik 2 asilama yapildi tutmadi. Mfk yi denediğim ay hamile kaldim.
Mfk store dan sipariş verebilirsiniz eş paketi güzel tavsiye ederim ben 2 ay kullandimMerhaba tamda mfk ulaşmak isteyip ulaşamadığım bir zamanda denk geldim size.instagramdan yazdım dönüş yapılmadı sitede takviyeleri görüyorum ama hangi amaçla kullanıldıkları yazmıyor kafama göre alamam amh düşüklüğü var bende mfk denemek istiyorum nasıl ulaşırım bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Benim de amh düşük eş paketi kullanıyorum sizin amh kaçMerhaba tamda mfk ulaşmak isteyip ulaşamadığım bir zamanda denk geldim size.instagramdan yazdım dönüş yapılmadı sitede takviyeleri görüyorum ama hangi amaçla kullanıldıkları yazmıyor kafama göre alamam amh düşüklüğü var bende mfk denemek istiyorum nasıl ulaşırım bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Saglıkla gelsin insallah benimde mfk eş paketinde 3. Ayımız hiçbir problemimiz yok sebebsiz 15 aydır olmuyo3 senelik evliyim. Evlendikten 1 sene sonra rahmin disinda 10 cm miyom oldugunu ve bu sekilde hamile kalamayacağını söylediler. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ameliyattan sonra 6 ay yasakti cocuk. 6 ay gectikyen sonra 1 sene ugrastik 2 asilama yapildi tutmadi. Mfk yi denediğim ay hamile kaldim.
Canım öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim iyisindir inşallah3 senelik evliyim. Evlendikten 1 sene sonra rahmin disinda 10 cm miyom oldugunu ve bu sekilde hamile kalamayacağını söylediler. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ameliyattan sonra 6 ay yasakti cocuk. 6 ay gectikyen sonra 1 sene ugrastik 2 asilama yapildi tutmadi. Mfk yi denediğim ay hamile kaldim.
Tesklr ederim Allahim hayirlisiyla sana da nasip etsin insallh. Eş paketi aldik. Paketin icinde 2 panacea 2 fodega 2 antox ve 2 mfk bee vardi. 1 ay boyunca hem esim hem ben kullandik. Şükür ilk ayimda hamile kaldığımı öğrendimCanım öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim iyisindir inşallahmfk hangi ürünleri kullandın bende 8 aydır deniyorum olmadı doktora sadece 8 ay önce gitmiştim ultrasonla baktı normal folik asit dışında bişey kullanmana gerek yok dedi 8 aydır olmayınca önce mfk ürünlerini denemek istedim inşallah güzel sonuç alırım
Teşekkür ederim canım benim sipariş verdiğim eş paketinde antox yok çıkarmış galiba 2 panacea 2 fodega 2 bee var ek olarak altına kadınlar adendo ve advictor erkekler azoperm kullanabilir yazmış onlarıda ek olarak aldım inşallah ilk aydan olurTesklr ederim Allahim hayirlisiyla sana da nasip etsin insallh. Eş paketi aldik. Paketin icinde 2 panacea 2 fodega 2 antox ve 2 mfk bee vardi. 1 ay boyunca hem esim hem ben kullandik. Şükür ilk ayimda hamile kaldığımı öğrendim
Ben üç ay kullandım es paketını bır sorunumuz yoktu daha sonrasında da üç ay bekledık ve sukur hamıleyımKizlar mfk yöntemini deneyip hamile kalanlar hangi takviyeleri aldınız kaçıncı ayinizda gebelik oluştu yardımcı olursanız sevinirim
Azosperm ne için aldınız acaba esinizde sperm az mı yoksa öylesine takviye için mi bu hapTeşekkür ederim canım benim sipariş verdiğim eş paketinde antox yok çıkarmış galiba 2 panacea 2 fodega 2 bee var ek olarak altına kadınlar adendo ve advictor erkekler azoperm kullanabilir yazmış onlarıda ek olarak aldım inşallah ilk aydan olur
Canım eş paketinin yanında tavsiye etmiş alınabilir diye o yüzden aldık biz açıkçası henüz bi doktora gidip geniş çaplı muayene olmadık olmadan önce denemek istedik Yani şöyle 8 ay önce sadece ben genel kontrole gittim korunmayı bıraktığım aydı sadece ultrasonla baktı bide kan aldı şuanlık normal folikasite başla başka bişey yapmana gerek yok demişti doktor 8 aydır olmayınca artık bişeyler yapmak istedim ve mfk ürünlerinden yana denemek istedim şansımıAzosperm ne için aldınız acaba esinizde sperm az mı yoksa öylesine takviye için mi bu hap
Yaaa ne güzel maşallahBen üç ay kullandım es paketını bır sorunumuz yoktu daha sonrasında da üç ay bekledık ve sukur hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?