Mfk yöntemi deneyenler

kızlar benınde reglıme 10 gün var ve ınanılmaz gögüs hassasiyerım ve gögüslerimde yanma var bu durumu yasayn var mı

Peki hiç mi hamilelik olmuyordu acaba
3 senelik evliyim. Evlendikten 1 sene sonra rahmin disinda 10 cm miyom oldugunu ve bu sekilde hamile kalamayacağını söylediler. Ameliyat olmak zorunda kaldim. Ameliyattan sonra 6 ay yasakti cocuk. 6 ay gectikyen sonra 1 sene ugrastik 2 asilama yapildi tutmadi. Mfk yi denediğim ay hamile kaldim.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Bende gebelik gerçekleşiyor ama hiç sağlıklı ilerlemedi beta hep düzensiz ve ya düşük ya kürtaj olmak zorunda kalıyorum 8 defa aynı şeyi yaşadım bunu denemekten de korkuyorum bilemedim

Merhaba tamda mfk ulaşmak isteyip ulaşamadığım bir zamanda denk geldim size.instagramdan yazdım dönüş yapılmadı sitede takviyeleri görüyorum ama hangi amaçla kullanıldıkları yazmıyor kafama göre alamam amh düşüklüğü var bende mfk denemek istiyorum nasıl ulaşırım bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah

Mfk store dan sipariş verebilirsiniz eş paketi güzel tavsiye ederim ben 2 ay kullandim

Benim de amh düşük eş paketi kullanıyorum sizin amh kaç

Saglıkla gelsin insallah benimde mfk eş paketinde 3. Ayımız hiçbir problemimiz yok sebebsiz 15 aydır olmuyo

Canım öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim iyisindir inşallah mfk hangi ürünleri kullandın bende 8 aydır deniyorum olmadı doktora sadece 8 ay önce gitmiştim ultrasonla baktı normal folik asit dışında bişey kullanmana gerek yok dedi 8 aydır olmayınca önce mfk ürünlerini denemek istedim inşallah güzel sonuç alırım

Tesklr ederim Allahim hayirlisiyla sana da nasip etsin insallh. Eş paketi aldik. Paketin icinde 2 panacea 2 fodega 2 antox ve 2 mfk bee vardi. 1 ay boyunca hem esim hem ben kullandik. Şükür ilk ayimda hamile kaldığımı öğrendim

Teşekkür ederim canım benim sipariş verdiğim eş paketinde antox yok çıkarmış galiba 2 panacea 2 fodega 2 bee var ek olarak altına kadınlar adendo ve advictor erkekler azoperm kullanabilir yazmış onlarıda ek olarak aldım inşallah ilk aydan olur

Azosperm ne için aldınız acaba esinizde sperm az mı yoksa öylesine takviye için mi bu hap

Azosperm ne için aldınız acaba esinizde sperm az mı yoksa öylesine takviye için mi bu hap
Canım eş paketinin yanında tavsiye etmiş alınabilir diye o yüzden aldık biz açıkçası henüz bi doktora gidip geniş çaplı muayene olmadık olmadan önce denemek istedik Yani şöyle 8 ay önce sadece ben genel kontrole gittim korunmayı bıraktığım aydı sadece ultrasonla baktı bide kan aldı şuanlık normal folikasite başla başka bişey yapmana gerek yok demişti doktor 8 aydır olmayınca artık bişeyler yapmak istedim ve mfk ürünlerinden yana denemek istedim şansımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…