Mfk yöntemi deneyenler

Faydası oldumu suan hamilesiniz ya mfk etkisi ilemi kaldiniz
2 asilama oldum negatif sonuclandi. 3 senedir istiyorduk olmadi. Mfk yi görünce birde bunu deneyeyim olmazsa tüp bebek dedik.. ürünleri kullandığım ilk ay hamile kaldim. Ben mfk yöntemiyle hamile kaldığımı düşünüyorum. Cok ugraslar verdim tedaviler oldum ama negatif sonuc aldim hep. Mfk ile ilk ayla hamile kaldim

2 asilama oldum negatif sonuclandi. 3 senedir istiyorduk olmadi. Mfk yi görünce birde bunu deneyeyim olmazsa tüp bebek dedik.. ürünleri kullandığım ilk ay hamile kaldim. Ben mfk yöntemiyle hamile kaldığımı düşünüyorum. Cok ugraslar verdim tedaviler oldum ama negatif sonuc aldim hep. Mfk ile ilk ayla hamile kaldim
Yaşımdan dolayi yumurta rezerve 0.08 amh
Fsh 13.30 yas 43 istiyorum bende çok tedavi gördüm yumurtlama oluyor yumurtlama ilaclari ile catlatma ignesi yapılıyor ama gebe kalamıyorum hangi urunleri kullandiniz siz es paketi ise esim kesinlikle kullanmaz zaten sorun benim degerlerimde

Yaşımdan dolayi yumurta rezerve 0.08 amh
Fsh 13.30 yas 43 istiyorum bende çok tedavi gördüm yumurtlama oluyor yumurtlama ilaclari ile catlatma ignesi yapılıyor ama gebe kalamıyorum hangi urunleri kullandiniz siz es paketi ise esim kesinlikle kullanmaz zaten sorun benim degerlerimde
Bnmde aynıydı yumurtlama oluyor catlatma oluyor ama döllenme olmuyordu. Eş paketi olarak panacea fodega antox ve mfk bee bu 4 ürün vardi. Bnmde esimde sıkıntı yoktu ama doktor onunda icmesi gerektiği söylediği icin mecbur icti

Benim aldığım zamn 3 ay oncesini diyorum 1700 e almıştım. Suanki fiyatları bilmiyorum
Merhaba iyi geceler . Ben de eş paketi aldım bu ay 3veya 4 gün oldu ama ben bir aylık aldım fiyatı 1805 lira . Ama içinde tirodoxin ve flora da aldım . Eş paketi yanında o kadar tuttu ben de .

Back
X