Peki eş paketini almismiydiniz dediği ilişki günlerine uydunuzmu.benimde 3 başarısız tüp Bebek denemem oldu bu maddi manevi oldukça yıpratıcı bir surecti bizim için.bir umut bunu denemek istiyorum ama kararsız kaldımİlk mfk Instagram da gördüğümde paylaşım yapan hoca ilişki şeklini d vitaminini balık yağını folat(yani folik asitin ham maddesi gibi düşünün ıspanağı fln ) öneriyordu folik asitte içebilirsiniz ama yeşil sebzeler tüketin diyordu ben o sıralarda tüp bebek hazirligindaydim ilk transferim tutmadı ikinci için bir ay ara vereyim dediğimde görmüştüm hocayı o ay onun dediği şekilde beslendim kapalı gıdadan uzak yürüyüş ilişki dediği gibi yaptım tutmadı bende sonra birkaç yerle bal satan propolisli yavaş yavaş anlaştığını yönlendirme yaptığını gördüm videolarında canlı yayınlarında ben bu şekilde şekil değiştirdiği için bıraktım takibi falan zaten tutmamisti bende ama şöyle birşey var belki dediği şekilde beslenmem doğal silkusle transferimi yaptılar ise yaradiysa beslenme şekli orda yaradi onun dışında bu duyduğum eşli eşsiz karışımları zamanla anlaşarak yaptı sanırım benimde hoşuma gitmedi bu durum oyuzden takibi flnda bırakmıştım